Dvision Network integreres med Chainlink for å bringe rettferdig tilfeldig belønningsdistribusjon og NFT-kostnad til deres VR-økosystem

7. januar 2021, Seoul, Korea – Sørkoreansk-basert VR Content Ecosystem Dvision Network har kunngjort en integrasjon av teknologien med markedsledende blockchain-oracle-løsning Chainlink. Chainlink’s Decentralized Price Feeds vil gjøre det mulig for Dvision Network-brukere å nøyaktig estimere kostnadene for NFT-varelagring på VR-markedet. I tillegg vil ChainLinks Verifiable Random Function (VRF) muliggjøre sikker, beviselig rettferdig tilfeldig generering og distribusjon av on-chain-belønninger til brukerne. 

Hva er Dvision Network? 

Dvision Network er en banebrytende ny VR-metavers på blockchain, som ønsker å sette den nye standarden for hva som er mulig for VR-brukeropplevelsen. Ved å utnytte det eksponensielle potensialet til Blockchain og VR-teknologier, vil Dvision-nettverket skape et enestående og inkluderende virtuelt økosystem for bedrifter, designere og vanlige brukere. 

Det sørkoreanske kraftverket tar sikte på å etablere et effektivt VR-økosystem med et nytt konsept, som adresserer problemene i VR-bransjen. Dvision tilbyr innhold av høy kvalitet i VR-byen, og en tilpasning av det virtuelle rommet i VR-rommet og utvider i hovedsak VR-økosystemet via VR-markedet, og introduserer det enestående NFT-økosystemet.

Blockchain Oracles and Smart Contracts: A Perfect Match?

Blockchain-orakler er enheter eller programmer som gjør det mulig (on-chain) smarte kontakter å samhandle med off-chain data og systemer utenfor deres opprinnelige blockchain. Dette forholdet gjør at smarte kontrakter kan utføre on-chain-funksjoner basert på virkelige data og hendelser som web-API-er, IoT-nettverk og blockchain-datasentriske nettverk.. 

Denne nye evnen til å bruke eksterne data i smarte kontraktsapplikasjoner har vært et massivt gjennombrudd, og utvidet mengden brukssaker som er mulig på blokkjeder. Den eneste advarselen med dette optimale forholdet er at oraklet er ansvarlig for å utføre den smarte kontrakten og må ha et nivå av sikkerhet og pålitelighet som er lik den underliggende blockchain. 

Chainlink desentralisert Oracle

Chainlink desentralisert blockchain-orakel bruker et unikt fleksibelt rammeverk som forhindrer et eneste feilpunkt mens brukerne kan motta data fra eksterne kilder. Den første intergrasjonen med Divisjonsnettverk vil utnytte kjedekoblinger veldig vellykket desentraliserte prisstrømmer som den primære orakeløsningen på NFT-markedet. 

Chainlink-prisstrømmer vil bli brukt til å beregne de nøyaktige gassgebyrene som påløper når de oppretter NFT-er, slik at brukerne får tilgang til nøyaktige, oppdaterte data om de sanne kostnadene ved å bruke nettverket. Prisstrømmer for kjedekoblinger ble eksklusivt valgt for sine beste funksjoner, inkludert:

  • Data av høy kvalitet: Prisdata kommer fra premium off-chain dataaggregatorer, noe som fører til en volumjustert markedsomfattende pris samlet fra hundrevis av børser i motsetning til en hvilken som helst børs.
  • Desentralisert: Prisstrømmer er desentralisert både på datakilden og orakelnivået, og gir svært tilgjengelige og manipulasjonsresistente oracle-tjenester.
  • Sikre noder: Alle oracle noder drives av kjente og erfarne blockchain DevOps, noe som gir brukerne pålitelige tjenester til brukerne.

Dvision Networks gir rimelig tilfeldige spillbelønninger

Dvision Network vil integreres Chainlink VRF for å styrke fordelingen av sjansebaserte belønninger til brukere som utfører visse oppgaver. Chainlink VRF er en on-chain random number generation (RNG) løsning som oracle-noder, eksterne enheter eller til og med Dvision-utviklere kan tukle med.

Dette skiftet representerer et stort fremskritt i rommet, noe som muliggjør en beviselig rettferdig og verifiserbar kilde til sikker tilfeldighet som enhver bruker uavhengig kan revidere. elementer i spillet eller NFT-attributter kan nå bevises som både tilfeldig bestemt og distribuert, slik at hver bruker har en rimelig sjanse til å motta belønninger.  

Dvision Network CEO Jung Hyun Eom uttalte: 

“Ved å bruke Chainlink for å få tilgang til pålitelige prisstrømmer og bestemme distribusjonen av tilfeldige NFT-belønninger, har Dvision-brukere forsikringer om at de digitale varene som opprettes av spillingen deres, vil være basert på beviselig rettferdige systemer, samt være utskiftbare på det åpne markedet for rettferdig- markedsverdier og styres av økonomiske og stabile modeller, ” 

Dvision og Chainlink: En desentralisert visjon

Kjerneverdiene som støtter Chainlink blockchain-oraklet, passer perfekt med visjonen til Dvision Network, som tar sikte på å bygge en virkelig desentralisert blockchain-plattform. Dvisions ny integrasjon med Chainlinks Verifiable Random Function og Decentralized Price Feeds er en spillveksler for VR-bransjen, med et nytt funnet nivå av tillit og sikkerhet for ikke bare økosystemet, men hele VR-bransjen. 

Å lære mer besøk Dvision Network – https://dvision.network/

Bli med i samfunnet på Telegram [EN]https://t.me/dvisionnetworkglobal

Bli med i samfunnet på Kakao [KOR]https://open.kakao.com/o/gBOQAQlc

Les om Dvision Network on Mediumhttps://medium.com/dvisionnetwork

Finn på Facebookhttps://www.facebook.com/Dvision-Network-119255129870212

Kontaktinformasjon for media

Kontakt navn: Boburjon Muydinov

Kontakt Epost: [e-postbeskyttet]

Dvision Network er kilden til dette innholdet. Denne pressemeldingen er kun til informasjon. Virtuell valuta er ikke lovlig betalingsmiddel, støttes ikke av myndighetene, og kontoer og verdisaldoer er ikke underlagt forbrukerbeskyttelse. Kryptovalutaer og tokens er ekstremt ustabile. Det er ingen garanti for en stabil verdi, eller for noen verdi i det hele tatt

Om Bitcoin PR Buzz: Bitcoin PR Buzz har stolt betjent krypto pressemeldings distribusjonsbehov for blockchain-oppstart for over 8 år. Få din Distribusjon av Bitcoin pressemelding i dag. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me