En av verdens topp 5 GPU-gruver, lanserer det mest avanserte handelsøkosystemet, AI Trader.

Den autonome handelsplattformen genererer for tiden i gjennomsnitt 82% månedlig avkastning på kryptovalutahandel og over 100% fortjeneste mens du utnytter handel.

Dubai 24. mai 2018 – Et av verdens 5 største GPU-baserte gruveselskaper kunngjør lanseringen av en banebrytende autonom kryptovalutahandelsplattform, AI Trader.

Dubai, også ansett som Silicon Valley for Midtøsten, huser nå en av verdens største GPU-baserte kryptominer med et 7 MW anlegg kalt Kingdom Mining. Gruven har vært fullt operativ siden april 2017. “Vi utviklet et AI-økosystem med et team av eksperthandlere fra etablerte finansforetak som Morgan Stanley og Deutsche Bank og spesialister innen maskinlæring og kunstig intelligens. Før dette som andre gruvearbeidere gjør, HODLER vi stort sett det meste av produksjonen vår. Vi har funnet AI for å redusere våre inntektsmangel i gruvedrift da prisene falt i februar og mars. Siden den gang har vi forbedret systemene og dets GUI for å la kryptosamfunnet dra nytte av denne etableringen. ”

Hvordan det fungerer

Det banebrytende AI-økosystemet gjør det mulig for brukere å selge kryptovalutaer automatisk, slik at de ganske enkelt velger et par å handle og klikker på. AI Trader bruker kunstig intelligens til å gjennomgå og ta handelsbeslutninger basert på markedsinformasjon i sanntid. Det er også programmert til å gjenkjenne markedsforholdene som er optimale for handel for å realisere gevinster.

Opptreden

Ikke bare har systemene klart å redusere HODL-tapene for hovedkontiene, men strategiene gir for øyeblikket 82% av gjennomsnittlig avkastning mens du handler kryptovalutaer og 120% mens de utnytter handel. Disse resultatene blir lagt ut på deres nettside og oppdatert i sanntid. Brukeren kan laste ned og se disse resultatene basert på hver enkelt transaksjon AI har gjort.

Nøkkelegenskaper

AI Trader ble utviklet basert på to hovedprinsipper, “hold det enkelt” & “Gjør det gjennomsiktig”. “Vi har med vilje holdt plattformen vår enkel. I stedet for å tilby flere roboter som presenterer handelsløsninger på forskjellige parametere, utviklet vi et helhetlig AI-økosystem som tar hensyn til all best practices i verden med kryptovalutahandel. ” Du finner ikke kompliserte grafer og diagrammer på AI Trader, i stedet presenteres nøye utviklede strategier for å handle spesifikke valutaer i en spillendrende GUI. Noen av hovedfunksjonene inkluderer:

  • Dynamisk aksjestyring

AI bruker atferdsvitenskap for å gjenopprette tap det måtte ha pågått under handel. Det går inn i handelen tilbake med et høyere beløp og prøver å gjenopprette det påløpte tapet. Akkurat som en menneskelig handelsmann ville.

  • Handelsresultater

De siste handelsresultatene gir deg en oversikt over hvordan AIs strategi utførte de siste 30 dagene. Det gir deg også verdien du ville ha generert hvis du ville HODL i stedet. Du kan også laste ned en fullstendig transaksjonshistorikk for en hvilken som helst strategi i CSV-format.

  • Flere utvekslinger som støttes

I motsetning til andre handelsroboter tilbyr AI Trader sitt komplette system som for øyeblikket drives av både Binance og Bitmex trading backend til alle registrerte brukere. I fremtiden vil de legge til Bittrex på plattformen, og alle nåværende brukere vil også få tilgang til det samme uten ekstra kostnader. Eventuelle fremtidige utvekslinger og oppgraderinger er også gratis for de registrerte brukerne. AI Trader har ikke på noe tidspunkt tilgang til brukerens midler; når en handel er fullført, gjenspeiles resultatene i brukerens byttekonto. I motsetning til andre plattformer hvor brukere bare kan handle noen få par. AI-handelsmann tilbyr hvert enkelt par tilgjengelig på den støttede børsen til handelsmenn.

Henvisningprogram

Plattformen har også kunngjort et av de mest attraktive henvisningsprogrammene i markedet. Påvirkere får 10% levetidskommisjon for den henviste kunden. Kunden får også 10% levetidsrabatt.


Abonnementsdetaljer

Plattformen tilbyr tre forskjellige prispakker; fra 150 USD. Dette gjør at firmaet kan gjøre ytterligere forbedringer av systemet. For øyeblikket er Litecoin, Bitcoin Cash og kredittkort / PayPal-betalinger tillatt.

Siste tanker

AI Trader er unektelig en enestående plattform som er satt til å forstyrre måten kryptohandel gjøres i dag. Det ryster fundamentalt det nåværende paradigmet for handel, og forenkler det til en grad brukere ikke har opplevd før.

Vi har også benyttet 10% rabatt for hele vårt publikum. Du kan kreve det samme ved å klikke på følgende lenke:

https://app.aitrader.ai/referral/coingape

For mer informasjon om AI Trader og dets funksjoner, sjekk gjerne ut deres hjemmeside https://aitrader.ai/

Plattformoversikt: https://www.youtube.com/watch?v=dqz65lSjM2

Følg AI Trader på Twitter: https://twitter.com/Aitrader_Ai

Om AI Trader: https://aitrader.ai/about

Kontakt AI Trader: [e-postbeskyttet]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector