Eterna og Borderless Capital lanserer Venture Studio for å akselerere Dapp-utvikling i Algorand Network

London, Storbritannia (16. april 2020) – Eterna Borderless Venture Studio ble lansert i dag for å støtte prosjekter som ønsker å bygge applikasjoner på Algorand-plattformen. Dette programmet er et kombinert initiativ ledet av Eterna Capital, Grenseløs kapital, og Algorand og har tiltrukket seg støtte fra mer enn et halvt dusin blockchain-prosjekter.

Det første venture-studioet for utviklere og gründere som bygger på Algorand, vil tilby en rekke verktøy og ressurser for å lage desentraliserte applikasjoner. Eterna Borderless Venture Studio vil også støtte eksisterende prosjekter for å hjelpe dem med å overgå til Algorand-plattformen og dra nytte av økosystemet. Venture Studio søker nå søknader fra kvalifiserte oppstart. De valgte vil motta opptil $ 100K i kapital fra VC-firmaene Borderless Capital og Eterna Capital. I tillegg til dette kan flaggskipet VC-fondet til Borderless Capital gjøre påfølgende investeringer på opptil $ 2 millioner for de selskapene som fremstår som kategoriledende virksomhet.

Venturestudiet har dannet et økosystem av partnere som inkluderer elitegrupper fra noen av verdens mest prestisjefylte universiteter som University of Oxford, University of Cambridge og Imperial College of London. Ledende blockchain og PR markedsføringsfirma MarketAcross i tillegg til F6S, et av de største oppstartsøkosystemene i Europa, har også inngått et samarbeid med Eterna Borderless Venture Studio. I tillegg har syv blockchain-prosjekter lovet å bli med i Venture Studio fra lanseringen:

  • MAX Markets: En internasjonal handelsgruppe som lanserer sin egen utveksling av digitale eiendeler.
  • Monerium: En plattform som gjør det mulig for bedrifter å bygge digitale finansielle tjenester og regulerte e-penger på en desentral infrastruktur ved hjelp av den fiatvalutaen du ønsker.
  • Orion-protokollen: En DeFi-plattform som skaper en virkelig desentralisert likviditetsaggregator og desentralisert utvekslingsplugg for bedrifter og forbrukere.
  • PlanetWatch: Et globalt nettverk av luftkvalitetssensorer og miljøbevisste mennesker som bruker en desentralisert plattform for å stimulere og gamify miljøovervåking.
  • SingularityNET: Verdens desentraliserte AI-nettverk der alle kan opprette, dele og tjene penger på AI-tjenester i stor skala.
  • Stasis: En tokeniseringsplattform med en eurostøttet stablecoin som tillater investorer å tokenisere virkelige eiendeler.
  • Stene: En verdipapiriseringsplattform som ønsker å tiltrekke seg investorer ved å digitalisere private verdipapirer uten regulatoriske problemer.

Etableringen av Eterna Borderless Venture Studio vil føre til langsiktig adopsjon og vekst av Algorand-økosystemet, mens den akselererer banen for oppstart, og skaper verdifulle løsninger som spenner over økonomi, utveksling, varetekt og mer. Eterna Borderless Venture Studio vil pleie fremragende prosjekter som skaper desentraliserte applikasjoner som vil drive neste bølge av adopsjon. Eterna Borderless Venture studio vil for det meste fokusere på den europeiske regionen. Dette initiativet er det første skrittet mot å skape et globalt nettverk av venturestudioer som er rettet mot å støtte Algorands grenseløse økonomi.

Sitater og kjeleplater:

Andrea Bonaceto, partner i Eterna Capital: “Vi ser frem til å støtte talentfulle team med innovative ideer. Vi skaper et økosystem av industripartnere for å hjelpe porteføljeselskapene våre med å oppnå suksess mens vi akselererer adopsjonen av blockchain-teknologi. ”

“En viktig komponent i Algorand-samfunnet i dag er bred støtte for det økende momentumet til DeFi-organisasjoner, bedrifter og regjeringer som bruker denne neste generasjons teknologi,” sa Silvio Micali, grunnlegger av Algorand. “Jeg er spent på å se to tankeledende organisasjoner komme sammen og lage et grundig program som vil støtte innovasjon og friksjonsfri utveksling på Algorand.”

Ben Goertzel, administrerende direktør i SingularityNET: ”På SingularityNET utforsker vi bruken av Algorand for å øke transaksjonshastigheten mellom våre AI-agenter for en rekke applikasjoner innen fintech, helseteknologi og IoT, inkludert kredittpoeng, risikostyring, bil- og gangtrafikk analyse og personlig medisinsk analyse orientert mot sunn levetid og minimering av COVID-19 risiko. “

Om Algorand Inc: Algorand Inc. bygget verdens første open source, tillatelsesløse, rene proof-of-stake blockchain-protokoll for neste generasjon finansielle produkter. Denne blockchain, Algorand-protokollen, er hjernebarnet til den Turing-prisbelønte kryptografen Silvio Micali. Algorand Inc. er et teknologiselskap som er dedikert til å fjerne friksjon i økonomisk utveksling, og driver en økonomisk utvikling ved å muliggjøre opprettelse og utveksling av verdi, bygge nye økonomiske verktøy og tjenester, samtidig som de gir ansvarlige personvernfunksjoner. For mer informasjon, besøk www.algorand.com

Om grenseløs kapital: Borderless Capital er en moderne finansinstitusjon som investerer kapital og bygger finansielle produkter som fremskynder tilgang, oppstart av bootstrap og skaper verdier globalt gjennom Algorand Borderless Economy. For mer informasjon, besøk www.borderlesscapital.io

Om Eterna Capital: Eterna Capital er et London-basert investeringsselskap med fokus på blockchain-teknologi. Firmaet ble lansert i 2018 og har etablert seg som en ledende aktør innen blockchain-sektoren i Europa. For mer informasjon, besøk www.eternacapital.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector