Finansier din neste tur til disse hete turistmålene med en enkel desentralisert app

Sommeren er rett rundt hjørnet. For noen er reiseplanene klare. Mange andre leter etter riktig destinasjon for å få neste ferie til å skje. Mens noen er opptatt med å spare og sliter med å få endene til å møtes – noe som på slutten av denne artikkelen ikke lenger vil være et problem. Takk til “Airsave Travel”.

Når det gjelder å bestemme din neste ferie, etter økonomien, er det vanskeligste å bestemme destinasjonen. Å begrense en lang liste over destinasjoner er lettere sagt enn gjort.

Årets liste spenner over mange kontinenter, det være seg Asia, Europa eller Australia. Den moderne, men middelalderske byen Baku, viltvoksende etnologiske museer i Berlin eller kungfu-kenguruer i Australia; hvem vet, du kan havne på et av disse stedene den kommende sommeren. Den viktigste delen – hvordan du sparer til denne ferien med “Airsave Travel” vil også bli diskutert mens vi fortsetter.

Uten videre, la oss gå rett til listen over de hotteste feriemålene i 2019.

Baku

Det hotteste stedet å besøke i år er hovedstaden i Aserbajdsjan som heter Baku. Ligger i Kaukasus-regionen i Eurasia, finner landet seg på listen over det raskest voksende turiststedet. Selv om det er en moderne hovedstad, utstråler Baku attraktivitet fra middelalderens bygninger med spennende historie som du kan løse opp. Byen er kjent for sin mangfoldige kunst og kultur og kosmopolitiske følelse. Noen av de mest besøkte stedene i Baku er The Maiden Tower, City Boulevard, Shirvanshah’s Palace og Gobustan National Park. Fortsett hvis du vil vite hvordan du kan finansiere reisen til Baku med “Airsave Travel”.

Berlin

Berlin, Tysklands hovedstad kjent for sin turbulente fortid, befinner seg på 2. plass i vår liste over hotteste turistmål i 2019. Arkaiske museer, kulturelle landemerker, vilt natteliv og enorm historie er det som gjør Berlin til et hot-spot. Byens monumenter og museer vil sikkert gi besøkende et tydelig syn på den urolige historien den har opplevd gjennom årene. Hvis du velger Berlin som ditt neste feriemål, ikke glem å besøke disse stedene: Sovjetisk minnesmerke i Treptower Park, Berlinmuren ved East Side Gallery, Holocaust-minnesmerket og Brandenburger Tor. La “Airsave Travel” hjelpe deg med finansieringen av denne turen.

Sydney

Sydney, Australias kronjuvel, ligger på 3. plass i listen vår over de hotteste turistmålene i 2019. Landets kystlinje strekker seg nesten 37 000 km, og har ikke mindre enn 11 011 strender. Et trollbindende land! Men hvis du er i Sydney, bør operahuset etterfulgt av et besøk til Royal Botanic Garden være på toppen av reiseruten din, ellers vil du gå glipp av stor tid. Finansier turen til Sydney med “Airsave Travel.” uten mye bry.

Hvordan finansiere din neste ferie?


Ikke alle i denne verden er heldige nok til å bli født rike. For de som er rike, er det kanskje ikke noe problem å reise til disse destinasjonene. For reiseentusiaster som jobber 9 til 5, kan finansiering av en slik tur imidlertid ta måneder, om ikke år. Det er her teknologien kommer til nytte – takket være Airsave Travel som gjør reiser og turisme så mye enklere. Airsave Travel, en enkel mobilapp tilgjengelig på App Store, lar deg spare og tjene penger, slik at du enkelt kan oppfylle drømmen om å besøke Baku, Berlin eller Sydney. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg, henvise appen til vennene dine og begynne å spare og tjene.

Airsave Reises nye desentraliserte versjon med sin opprinnelige mynt Airsave Travel Coin (ASTC), tilgjengelig i App Store siden 2017, vil snart være tilgjengelig. Du vil se hvor enkelt Airsave Miles og ASTC kan tredoble din reelle reiseinntekt mens du sporer både virtuell og reell saldo i sanntid.

Airsave Travel lanserer sitt første børs tilbud 1. mai 2019 for å finansiere det desentraliserte prosjektet. Det er på tide å pakke kofferten, lage en reiserute og installere Airsave Travel for å investere og tjene mye!

Du kan kjøpe ASTC-tokens på Exmarkets Exchange i løpet av 1. mai og 31. juli 2019.

Dette er en betalt pressemelding. Gjør din egen forskning relatert til det promoterte selskapet eller noen av dets tilknyttede selskaper eller tjenester nevnt i pressemeldingen. Coingape.com har ikke noe ansvar for din skade eller tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector