FORSAGE Å lansere sitt xGOLD-program i ETH

FORSAGE – et av de mest omdiskuterte MLM-prosjektene i 2020, forbereder seg på å lansere sitt xGOLD markedsføringsprogram i Ethereum. Som en påminnelse, på bare to måneder av programmets eksistens på TRON blockchain, har FORSAGE-samfunnet økt med 55%. Over 100 tusen nye brukere. xGOLD deltakere har tjent $ 16M! Medlemmer av FORSAGE-samfunnet generelt har tjent nesten $ 500.000.000 på 6 måneder av prosjektets eksistens på Ethereum blockchain alene. Disse tallene kan enkelt bevises med statistikk fra Etherscan-tjenesten.

Kryptoentusiaster som studerte FORSAGE fenomen, har analysert prosjektets smarte kontraktsstatistikk på Ethereum. De har funnet ut at FORSAGE Community-medlemmene har tjent mer enn en halv milliard dollar siden våren 2020 på ETH-blockchain-versjonen, bortsett fra inntektene deres på TRON blockchain.

FORSAGE ETH-smartkontrakten er offentlig, og det er derfor ikke noe å si å finne den på Etherscan. For å sjekke selve kontrakten, og alle transaksjonene som går gjennom den, gå til https://etherscan.io/txs?a=0x5acc84a3e955Bdd76467d3348077d003f00fFB97

Så langt er antallet transaksjoner allerede nær 3,5 millioner, og 700 til 800 transaksjoner, hver av forskjellige beløp, legges til hver 24. time. De inkluderer små transaksjoner fra 0,05 til 0,8 ETH, mellomstore transaksjoner fra 1,6 til 6,4 ETH, og store transaksjoner på over 50 ETH. Det er verdt å merke seg at pengene ikke er lagret på FORSAGE-smartkontrakten. I stedet går hver betaling direkte til partneren. Det vil si at ethvert beløp som sendes til smartkontrakten blir et fellesskapsmedlems inntekt.

I FORSAGE forvaltes alle midlene av en automatisert smart kontrakt, og alle transaksjoner kan spores. For øyeblikket snakker vi om en versjon av plattformen på Ethereum blockchain, men det er også en versjon av plattformen på TRON, der et unikt markedsføringsprogram, xGOLD, ble lansert i oktober 2020. xGOLD har overgått de tidligere resultatregistrene i FORSAGE. I dag gjør alle seg klare for nye plater på ETH!

Nå forbereder forfatterne av ideen seg for å lansere xGOLD på Ethereum blockchain, noe som ytterligere vil øke populariteten til FORSAGE-plattformen på ETH, og deretter – brukernes inntjening.

Tidligere kunne du bare få tilgang til xGOLD på TRON-blockchain, men det er i ferd med å endre seg. På grunn av tekniske problemer var det tidligere umulig å implementere xGOLD på ETH, men til slutt klarte utviklerne å gjøre det. Essensen av markedsføring vil være den samme – helt identisk med det vi er vant til. Inntektene vil imidlertid være betydelig høyere siden Ethereum-samfunnet er større.

Årsaken til at det ikke var mulig å starte xGOLD på ETH, var måten smarte kontrakter fungerer på ETH-nettverket. Alle blockchain-transaksjoner er registrert i en distribuert hovedbok, og må lagres i millioner eksemplarer for alltid. For å gjøre det mulig har programmeringsspråket blitt optimalisert og forenklet så mye som mulig av Ethereum-utviklerne. Disse tekniske begrensningene gjorde det umulig å implementere xGOLD på ETH. På grunn av spørsmålene som består av store datasett, ville transaksjonene være tunge og dyre (dyrere enn de vanlige transaksjonene mellom lommebøker). Det var erfaringen som utviklerne fikk under implementeringen av programmet på TRON som bidro til å optimalisere forespørslene så mye som mulig. Det tillot dem å lansere programmet i sin fulle funksjonalitet, og eliminere problemet med urimelig høye transaksjonsgebyrer for fellesskapsmedlemmene.

  • Tre FORSAGE markedsføringsprogrammer er perfekt balanserte. x3 gir de raskeste resultatene for de mest aktive partnerne, x4 kan kalles en mellomtidsstrategi, da det i noen tilfeller tillater å få 100% fortjeneste fra andre linje. xGOLD er en av de mest attraktive for de fleste nybegynnere – den tilbyr de fleste tilleggsfunksjoner, alle kan føle seg som en del av et stort team der folk vokser sammen. På denne måten knytter alle programmer seg til hverandre. Dette er et veldig viktig poeng. Hvis FORSAGE-markedsføring bare belønnet de mest aktive partnerne, ville nybegynnere være nølende med å delta, – sier programforfatterne i deres offisielle video som du finner på lenken: https://youtu.be/cpXDvVGL794, der de forklarer hvor viktig det var for dem å lansere xGOLD på ETH.

xGOLD i et nøtteskall. Sammenlignet med andre markedsføringsprogrammer tilbyr xGOLD et økt antall spillover og forbedrede teaminteraksjonsveier. Hvert tilknyttede selskap får sin egen smarte kontrakt når de registrerer seg.

Økningen i kostnadene for spilleautomater i xGOLD er superenkel: hvert spilleautomat koster dobbelt så mye som det forrige. Økningen går strengt i henhold til Fibonacci numeriske sekvens, dvs. Golden Ratio.

Det er ingen overraskelse at det var en etterspørsel etter denne typen markedsføringsplan som kjører på Ethereum blockchain, som er mer utbredt i dag. Nettverket er gjennomsiktig, så desentralisert som mulig, og viktigst av alt, utviklerne har funnet den perfekte måten å optimalisere transaksjoner på plattformen. Etter lanseringen av programmet på Ethereum, vil hver bruker motta sin egen smarte kontrakt, og sikre at xGOLD jobber 100% riktig for dem.

Dette er et fantastisk prospekt i lys av lanseringen av ETH 2.0-nettverket, og et risikofritt scenario på grunn av blockchain-tekniske funksjoner. Vi ser frem til en virkelig håndgripelig lønnsomhetsvekst for alle FORSAGE-deltakere på grunn av en aktiv tilstrømning av nye brukere

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me