FreeBitco.in tar ansvar for FUN Token-utvidelse gjennom majoritetsanskaffelse

Gjennom en rekke satsinger søker FreeBitco.in å fremme masseadopsjon og utnyttelse av MORO Token i iGaming- og Gaming-områdene.

FreeBitco.in, et av de største Bitcoin iGaming-nettstedene i verden, har anskaffet flertallet av FunFairs gjenværende fryselagring av FUN-tokens, den opprinnelige kryptovalutaen til FunFair-spilløkosystemet. Kjølerommet har 4,45 milliarder FUN Tokens og FreeBitco.in har anskaffet 3,75 milliarder tokens.

Gjennom dette oppkjøpet planlegger FreeBitco.in å investere i tokens langsiktige utvikling.

“Siden 2013 har FreeBitco.ins mål alltid vært å gi online-spillentusiaster en friksjonsfri, gjennomsiktig og virkelig rettferdig opplevelse,” sa en uttalelse fra FreeBitco.in. “Det passer ikke bedre enn FUN-symbolet som hjelper oss å forbedre innsatsen betydelig.”

FUN Token

Siden 2017 har FunFair Technologies forsøkt å levere en garantert rettferdig, desentralisert spillopplevelse til massemarkedet gjennom blockchain-teknologi ved bruk av FUN token.

“Til tross for flere bransjepremier og betydelige milepæler for å bevise at brukstilfelle, har det nylig blitt tydelig at FreeBitco.in har utviklet en annen og overlegen brukssak for FUN-token,” sa en uttalelse utgitt av FunFair.

Denne kunngjøringen refererer til FreeBitco.in’s Premium medlemskapsprogram; en funksjon som stimulerer FreeBitco.in-brukere til å kjøpe og holde FUN-tokens for å få betydelige fordeler. Denne aktiviteten har drevet betydelig volum inn i tokenøkonomien uten byrden av betydelige on-chain-transaksjoner.

“Det er ingen tvil om at FreeBitco.ins kunder for øyeblikket genererer mesteparten av FUN token kommersiell aktivitet i stedet for FunFairs kunder,” fortsatte uttalelsen.

“Med tanke på dette og for at tokenøkonomien skal opprettholde sin nylige suksess, har FunFair avtalt å selge flertallet av deres FUN token-beholdninger til FreeBitco.in.”

MORO er et ERC20-token oppført på store børser Binance, BitFinex, HitBTC, Changelly og OKEx, samt desentraliserte børser som Uniswap.

FreeBitco.in’s Vision for FUN

FreeBitco.in ønsker å vokse FUN token som en uavhengig enhet gjennom en serie kommende prosjekter.

“Vårt eneste mål er per nå å arbeide for å øke FUNs nytte og verdi,” sa FreeBitco.in. “Vi er grundig forpliktet til den langsiktige veksten.”


Følgelig forbereder FreeBitco.in seg følgende initiativer:

  1. Strategisk forbrenning av poletter: FreeBitco.in planlegger å investere en betydelig del av bunnlinjen i strategisk anskaffelse og brenning av FUN-tokens for å heve verdien over tid.
  2. Forbedre likviditet: FreeBitco.in jobber med å øke FUNs likviditet på tvers av alle markeder, og dermed gjøre det lett tilgjengelig og omsettelig. Dette er bevist av en kumulativ tilstrømning på $ 3 millioner i handelsparene FUN / ETH og FUN / USDC på Uniswap nylig, og andre børser er satt til å følge.
  3. Ny Blockchain: Basert på Ethereum blockchain stolte FUN seg av å være rask, åpen og sikker. Veksten av DeFi på Ethereum har imidlertid presset bensinprisene opp i mange måneder, noe som gjør adopsjonen av FUN for dyr for brukerne. FreeBitco.in utforsker aktivt muligheter for å overføre FUN Token til en ny blockchain som er raskere og billigere.
  4. Dedikert lommebok: FreeBitco.in jobber med å lage en egen lommebok for FUN-brukere som kan operere sømløst mellom forskjellige iGaming-plattformer. Lommeboken vil også hjelpe brukere å konvertere sine FUN-tokens til flere krypto- og fiat-valutaer.
  5. Proaktiv utvikling: FreeBitco.in samler et utviklingsteam for å bygge innovative, forbrukervendte apper basert på FUN-token, og dermed skape flere brukstilfeller, styrke verktøyet og fremme adopsjon.
  6. Opprette effektive partnerskap: FreeBitco.in søker å bygge produktive partnerskap og tilknytning til andre iGaming-enheter for å fremme FUNs identitet som en transaksjonsvaluta i online gambling.

Merk: Dette er ikke et partnerskap mellom de to organisasjonene, nemlig FreeBitco.in og FunFair Technologies. Ovennevnte anskaffelse og satsing er etter eget skjønn fra FreeBitco.in.

Om FreeBitco.in

FreeBitco.in ble grunnlagt i 2013 og er et av de største kryptospillsidene og det syvende største nettcasinoet i verden (Kilde: SimilarWeb). FreeBitco.in ble opprettet for å fremme Bitcoins verktøy og lette adopsjonen. Imidlertid har den vokst med store sprang siden den gang.

FreeBitco.in er drevet av en helautomatisk, proprietær tech-stack, og har et enkelt, men kraftig HI-LO Dice-spill supplert med konkurranser, belønninger, jackpotter og et populært Lamborghini-gave.

Med 41 millioner brukere, 52 millioner månedlige besøk og et omsetningsvolum på $ 600 millioner per år, er dens innflytelse på Bitcoin-samfunnet betydelig.

nyttige lenker

Offisiell FUN Token-nettside: https://funtoken.io

Offisiell FreeBitco.in-nettside: https://freebitco.in

Twitter: https://twitter.com/FUNtoken_io

Telegram Channel: https://t.me/officialFUNToken_channel

Telegram Chat: https://t.me/officialFUNToken

Reddit: https://www.reddit.com/user/FUN_token

Uenighet: https://discord.gg/e7vfgKbEKU

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector