Giottus støtter Flare Airdrop for XRP-holdere, få 5% ekstra flare-tokens

En av de ledende kryptokursutvekslingene i India, Giottus støtter Flare Network airdrop for XRP-innehavere. Flare Network airdrop-øyeblikksbildet blir tatt 12. desember 2020 klokka 05:30 (IST), og alle brukere må overføre sine XRP-mynter til Giottus eller andre børser som støttes.

Giottus offisielle kunngjøring

Mens det er få andre sentraler som også støtter Spark token airdrop, får du flere Spark-tokens som holder din XRP i Giottus enn noen annen sentral !!

Mens det er få andre børser som også støtter Spark token airdrop, får du 5% flere Spark-tokens som holder XRP i Giottus enn noen annen børs !!

Spark Airdrop Kvalifisering og detaljer

  • Alle brukere som har 10+ XRP på Giottus klokka 5.30 (IST) vil motta gratis gnisttegn.
  • Giottus gir ytterligere 5% SPARK gratis til alle kvalifiserte brukere (Bare hos Giottus)!!
  • XRP-saldoer under 10 XRP (inkludert de som er i handelsordrer) er ikke kvalifisert for de gratis Spark-tokens.
  • Giottus vil distribuere SPARK-tokens etter at prosjektet har fullført SPARK-token-distribusjonen til XRP-innehavere. Vi vil legge ut en ytterligere kunngjøring når distribusjonen er fullført.
  • Mengden gnist hver bruker vil motta =

    (Mengde XRP holdt av brukeren klokka 5.30 (IST) den 12/12/2020 / Total XRP holdt av Giottus kl. 05:30 (IST) den 12/12/2020) x Total SPARK mottatt av Giottus for airdrop

  • Giottus gir ytterligere 5% SPARK gratis til alle kvalifiserte brukere.

Merk: Alle XRP-innskudd og uttak blir satt på pause fra 23:30 (IST) 11/12/2020. Brukere må overføre XRP til Giottus før dette. Innskudd og uttak åpnes igjen etter at øyeblikksbildet er fullført.

Hva er Flare Network?

Flare er i sin kjerne en ny måte å skalere smarte kontraktsplattformer som ikke knytter sikkerhet til verdien av symbolet. Flare krever fortsatt et token for driften av nettverket, hovedsakelig for å avskrekke spam-transaksjoner. Flare’s token kalles Spark. Fordi Spark ikke har implikasjoner for nettverkssikkerhet, er den velegnet til å tillate pålitelig bruk av ikke-Turing komplette tokens med smarte kontrakter.

Flare er verdens første Turing komplette Federated Byzantine Agreement (FBA) nettverk. Noder kjører Avalanche-konsensusprotokollen med en nøkkeltilpasning til FBA-konsensustopologien. FBA er unik som en konsensus-topologi ved at den oppnår sikkerhet uten å stole på økonomiske insentiver som kan forstyrre høyfrekvente og høyrisiko brukstilfeller. Kort sagt: Flare kan brukes som en smart kontraktplattform for XRP eller som en tillitsfri rørledning for XRP til andre nettverk.

Mer om Giottus

Giottus er den mest likte og rangerte børsen i India. Giottus støtter INR, BTC, TUSD og USDT handelspar på plattformen deres. De støtter 50+ mynter for INR-handel, mest av enhver børs i India. Utvekslingsplattformen er enkel å bruke og har et enkelt brukergrensesnitt.

Giottus inngikk et samarbeid med den globale lederen innen depotjenester Bitgo for å tilby 100% forsikring til brukernes midler. Midlene som er lagret i Giottus kalde lommebøker er 100% forsikret, noe som gjør det til en av de tryggeste børsene i India. Giottus har den raskeste KYC-verifiseringen. KYC-prosessen tar bare 5-10 minutter, og brukere kan begynne å handle så snart KYC er bekreftet.

Utvekslingsteamet er dedikert til å gi brukerne det beste. Hvis det er et spørsmål eller et spørsmål relatert til KYC eller handel, kan brukere nå Giottus kundeservice. Børsen gir kundesupport med flere kanaler. Brukerne kan nå kundeservice via Live Chat, telefon, e-post og billettsystem.

Giottus tar henvisningsprogrammet til neste nivå. Brukere får opptil 100% av henvisningstjenesten og får sjansen til å vinne 10.000 Matic-tokens (omtrentlig verdi $ 190 til gjeldende pris). Det er ingen øvre grense for henvisning. Henvis til så mange kunder du kan.

Giottus gir bankuttak 24 x 7. Alle innskudd og uttak behandles innen 10 sekunder. Børsen støtter flere innskuddsmetoder, inkludert IMPS, NEFT, UPI, RTGS, debetkort, nettbank og online lommebøker. Ingen avgifter for INR innskudd & uttak, Laveste avgift i markedet for handel og uttak av kryptovaluta.

Giottus har også 0 uttaksgebyr for Ripple (XRP) og Tron (TRX). Ethereum-avgift er også det laveste i markedet.

Hvis du vil vinne 5% ekstra Flare Airdrop-tokens, flytt XRP til Giottus nå.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me