Hva er Bitcoin Leverage Trading og hvordan kan du oppnå fortjeneste?

Før du forstår hva bitcoin gearing er, er det verdt å vite hva bitcoin futures trading er. Futures, også kalt futureskontrakter, er en avtale om å kjøpe eller selge en fysisk eiendel, som en valuta, råvare osv., Eller en finansiell eiendel, som en kryptovaluta (bitcoin), obligasjon til en forhåndsbestemt pris til en bestemt fremtidig tid. 

Når det gjelder bitcoin-futures, vil kontrakten være basert på prisen på Bitcoin, og handelsmenn kan spekulere i prisen på bitcoin i fremtiden ved å lengte eller kortslutte posisjoner. Bitcoin futures trading gjør det mulig for handelsmenn å tjene sin fortjeneste, uansett om spekulasjoner i bitcoin-prisen går opp eller ned. Og handelsmenn kan oppnå stor fortjeneste selv i et turbulent marked. I motsetning til den tradisjonelle futureskontrakten er en evigvarende kontrakt et innovativt derivatprodukt som ikke har utløpsdato. Med andre ord kan handelsmenn ha en stilling så lenge de vil om de ikke blir tvunget til å avvikle. 

Vanligvis brukes bitcoin futures trading med gearing, som kan forstørre en næringsdrivendes kjøpekraft og multiplisere fortjenesten ved å låne 10x, 25x eller til og med 100x gearing fra børser. Det kalles gearing trading, for å investere lite, men få mer fortjeneste.

For eksempel bruker du 1 BTC for å åpne en kontrakt når bitcoinprisen er $ 10.000. Ved bruk av 100x gearing vil kontrakten være verdt 100 BTC.  

I oksemarkedet når prisen øker til $ 11.000 og du lengter BTC i futures trading, får du:

100 BTC * ($ 11 000 – $ 10 000) / $ 11 000 = 9,1 BTC

I bjørnemarkedet når prisen faller til $ 9000, og du kort BTC i futureshandel, får du:

100 BTC * ($ 10.000 – $ 9.000) / $ 9.000 = 11 BTC

Leverage trading øker imidlertid potensialet for fortjeneste så vel som risiko. Det er viktig å holde oversikt over åpnede posisjoner for å forhindre store tap. Du kan angi en fortjeneste, stop-loss eller bruke andre risikostyringsverktøy for å garantere fortjenesten du får og redusere risikoen for at du kan lide tap. 

Hvordan få fortjeneste med lavere risiko?

  • Planlegg handel og bytt plan

Det er to viktige risikostyringsverktøy for handelsmenn å planlegge fremover når de handler, Stop-loss (S / L) og take-profit (T / P). Vellykkede handelsmenn vet viktigheten av planlegging mens mislykkede handelsmenn ofte kommer inn i markedet uten å ha noen anelse om når de skal selge med fortjeneste eller tap. Avanserte handelsmenn vet til hvilken pris de er villige til å kjøpe og selge. Og de har en tendens til å vurdere den resulterende avkastningen mot sannsynligheten for at bitcoin-markedet når sine mål. Hvis den justerte avkastningen er høy nok, utfører de handelen.

Omvendt umoden handelsmenn går ofte inn i en handel uten å ha noen anelse om poengene de vil selge for å få fortjeneste eller stoppe et tap, men fører av følelser som tar over og styrer deres handler. Tap frister ofte handelsmenn til å holde på og håpe å tjene pengene sine tilbake, mens fortjeneste kan lokke folk til å forsettlig holde på for enda mer gevinst.

  • Handle med en liten investering 

Å aldri legge eggene i en kurv betyr ganske enkelt at du ikke skal plassere alle pengene dine. Du setter deg opp for et stort tap hvis du legger alle pengene dine i en posisjon. Husk alltid å dele investeringene dine. Ikke bare hjelper dette deg med å håndtere risikoen, men det gir deg også en mulighet til å lukke en posisjon når du finner ut at du spekulerer i feil retning av markedet.

Hvor du skal begynne din praksis og handel?

Bexplus, en ledende tradingplattform for kryptoderivater for både nybegynnere og veteraner, tilbyr 100x utnyttelse av futureshandel med evige kontrakter på BTC, ETH, LTC, EOS, XRP og etc. Med et intuitivt grensesnitt og handelssimulator kan brukere bli kjent med kryptovaluta-futuresmarkedet og øve på strategiene sine før du starter sanntidshandel. 

  • Handle med 10 BTC på din demo-konto

Når du har registrert deg med e-postadressen og bekreftelseskoden, en handelskonto og en demo-konto vil bli opprettet automatisk. 10 BTC er i demo-kontoen, og du kan begynne å øve når som helst du vil. Som det gamle ordtaket, gjør øvelse mester, det anbefales at alle handelsmenn bruker handelssimulatoren før de begynner.

Bexplus driver en aktivitet for brukere å få mer fortjeneste ved å utvide sine midler. Etter innskudd 1 BTC, blir 2 BTC kreditert kontoen din. Bonusen kan ikke trekkes ut, men fortjenesten den genererte kan trekkes tilbake. En 100% innskuddsbonus som er klar for deg.

Hvis du har bitcoins, men først vil øve med en handelssimulator, kan du fortsatt få reell fortjeneste i mellomtiden. Bexplus gir brukerne en risikofri lommebok å glede seg over inntil 30% årlig rente. All BTC som er lagret i lommeboken, er svært sikret og beskyttet. Og systemet vårt beregner automatisk gårsdagens inntekter på en daglig basis, og gårsdagens inntektsinntekt avregnes den første dagen i neste måned.

Følg Bexplus på:

Nettsted: Bitcoin Exchange – 100 ganger utnyttelse

Telegram: Kontakt @bexplusofficial

Apple App Store: Bexplus – Profitt fra Cryptos i App Store

Google Play: Bitcoin-handel & Marginhandel – Bexplus App

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me