Hva gjør Bexplus til begynnelsen for destinasjoner?

Med Bitcoin som har fått mer popularitet over hele verden, har Bitcoin-handel tiltrukket millioner av handelsmenn. Som et resultat har dusinvis av krypto-utvekslinger sprunget ut som sopp de siste årene, og konkurransen er virkelig hard. Selv om de er fokusert på kryptohandel, har de som overlever konkurransen alle sine spesielle funksjoner. I dag skal jeg introdusere deg for en av de mest brukervennlige kryptobørsene jeg har kommet over. 

Hva er Bexplus 

Etablert i 2017, Bexplus er registrert i Saint Vincent og Grenadinene. Forhandlere kan handle evigvarende kontrakter på BTC, ETH, LTC, EOS og ERP med 100x gearing. Både nybegynnere og veteraner kan nyte lett handel på Bexplus. 

100x utnyttelse for å dra nytte av kryptos opp- og nedturer

Bexplus tilbyr 100x gearing, det høyeste nivået i bransjen. Sammenlignet med spothandel, med samme mengde startkapital, kunne tradere i 100x gearinghandel åpne en posisjon 100 ganger større, og dermed multiplisere fortjenesten 100 ganger. 

Handlere kan lange eller korte krypto på Bexplus. I et slikt volatilt marked, jo større prissvingningen er, desto mer fortjeneste kan handelsmenn ta. Næringsdrivende kan bruke stop-loss og profit for å bedre styre sin posisjon. 

Demokonto for å øve så mye du vil

En av funksjonene som skiller Bexplus fra hverandre er handelssimulatoren. Ved registrering får brukerne en demo-konto med 10 BTC. De kan teste funksjonene til plattformen og prøve strategier. For nybegynnere er dette en må-ha-funksjon for dem å lære å handle uten å ta noen risiko. 

Jeg har prøvd Bybit og BitMEX, og jeg fant ut at de mangler noe i denne avdelingen. I disse to utvekslingene kan brukerne bruke testnet-motoren til å lære. Men jeg hadde vanskeligheter med å finne dem og måtte søke dem på søkemotoren, og jeg fant ut at de krevde en egen registrering for å få tilgang. Så oppdaget jeg at for å kunne bruke testnet-motoren, må jeg kjøpe verdiløse Testnet Bitcoins fra andre kanaler. Selv om Testnet Bitcoins er gratis, synes jeg fortsatt hele prosessen er anstrengende og irriterende. 

Ryddig og brukervennlig grensesnitt

Bexplus har et av de mest konsise grensesnittene i bransjen, noe som betyr at du ikke lett vil gå deg vill i forskjellige funksjoner og trykke på feil tast. Noen av plattformene jeg brukte, klemte forskjellige typer indikatorer og tabeller i grensesnittet og virket ”laggy” og utdaterte. Alle funksjonene på Bexplus er integrert på en side. Handelsmenn kunne se all informasjonen på et øyeblikk uten å måtte bla gjennom sidene. 

På venstre side er det en rekke tekniske verktøy, inkludert indikatorer og strektegningsverktøy. Du kan analysere trenden og ta skjermbilder for fremtidig referanse. Nederst til høyre er informasjonen om kontoen din slik at du kan overvåke saldoen din og unngå avvikling. 


Oppmerksom kundeservice og veiledning

Jeg tror ærlig talt at Bexplus har den beste kundestøtten blant børsene jeg har prøvd. Jeg har kontaktet dem via forskjellige kanaler som e-post og live chat, og de hjalp meg veldig raskt og profesjonelt. Og hvis jeg ikke kontakter dem, vil de holde avstand og respektere personvernet mitt. De vil ikke bry meg eller spamme e-posten min, ettersom de holder seg til ikke-KYC-policyen. Bexplus er kjent for sin gode service, og jeg synes det burde være en viktig årsak til at du bør velge den fremfor BitMEX, som har vært involvert i ganske mange skandaler de siste årene. 

Dessuten gir Bexplus klar veiledning til brukerne. Du kan gå til bloggen for investeringsanalyse og nyheter. Videre, hvis du blir en VIP-kunde, vil de tildele deg din kontoansvarlig. 

Fjern gebyrstandard

Bexplus-gebyrstrukturen er veldig tydelig. De tar 0,075% for å åpne og lukke BTC / USDT-kontrakter. I tillegg til dette blir du belastet en rente over natten på 0,1% av kontraktsverdien for å ha en stilling GMT 0:00. Hvis du lukker den før GMT 0:00, trenger du ikke betale renten. I mange børser som BitMEX vil de belaste et finansieringsgebyr hver 8. time.

P / L-kalkulator

Bexplus er utstyrt med en P / L-kalkulator som jeg syntes var veldig nyttig. Før jeg åpner en kontrakt, kan jeg beregne estimert fortjeneste / tap og gebyr på den. Så jeg kan komme inn i handelen med et klarere hode. 

Høy likviditet

Bexplus samler data fra 5 toppbørser for å gi den mest nøyaktige og best mulige prisen til handelsmenn. Bestillinger utføres øyeblikkelig med liten risiko for glidning og overbelastning. Bexplus-motoren har aldri slått av under stor volatilitet.

Mobilsupport

De kraftige Bexplus-appene hjelper deg med å handle krypto på farten. Den er tilgjengelig på IOS & Android (Google Play). og data deles enkelt på forskjellige enheter.

Mobilappen inneholder alle funksjonene til den stasjonære motstykket. Du kan administrere kontoen din, gjøre innskudd, ta ut penger og så videre. Du kan angi et varsel 24/7 for å informere deg om store prissvingninger.

Det jeg liker best med denne appen, er det ryddige formatet, en egenskap den deler med Bexplus-nettet. All nødvendig informasjon er tydelig oppført, og jeg kan enkelt finne forskjellige faner. 

100% innskuddsbonus

Bexplus tilbyr brukerne en 100% innskuddsbonus ved hvert innskudd, noe som er ganske sjenerøst etter min mening. Selv handelsmenn med flere års erfaring vil tape penger fra tid til annen, enn si nybegynnere. Så de ekstra midlene kan øke sjansen for å tjene penger. Dessuten vil mer penger som margin redusere sjansene for tvungen avvikling.

For å konkludere, tror jeg Bexplus har sitt rom for forbedring, for eksempel de begrensede handelsparene, og at handelsmenn bare kan velge 100x gearing. Men jeg vil anbefale Bexplus til nybegynnere eller de som ønsker mer håndholding underveis. I løpet av min handelserfaring i Bexplus får jeg følelsen av at de virkelig bryr seg om kundene sine, og selv om du bare setter inn noen få dollar, vil de fortsatt svare på problemene dine på en rask og profesjonell måte.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector