Hvordan kan vi gjøre nettannonsering bedre for brukere?

Det er nesten umulig å surfe på internett uten å se annonser. Fra nøye målrettede annonser som følger brukere gjennom informasjonskapselsporere, til generelle annonser på videostreamingtjenester som YouTube, mange synes det er irriterende og distraherende å navigere på nettet i sin nåværende form.. 

I følge noen estimater, den gjennomsnittlige brukeren som surfer på nettet, blir utsatt for enorme 5.000 annonser per dag. Dette har bedt om nesten en fjerdedel av nettbrukere for å vende seg til annonseblokkere, nettleserbaserte tillegg som forhindrer visning av annonser, for en renere nettopplevelse. 

Selv de som ikke er teknologikyndige nok til å bruke en annonseblokkering, kan alltid bare avslutte en webside hvis de føler at den er overbelastet med annonser, og for de brukerne som er forhindret fra å bruke nettsteder med mindre de deaktiverer annonseblokkeringene sine, over 70% forlater nettstedet.  

For reklamebransjen er imidlertid annonseblokkere og folks motvilje mot annonser en bekymringsfull trend. Ved utgangen av året anslås det 35 milliarder dollar i annonseinntekter vil gå tapt for annonseblokkere. Ikke bare hjelper annonser med å fremme merkevarebevissthet for fysiske selskaper, men de er også avgjørende for suksessen til mange nettbaserte virksomheter. 

Men heldigvis er det en løsning. Mange brukere er ikke lei av annonser helt, de er rett og slett lei av å bli vist irrelevante eller generende annonser. Det er derfor selskaper som Snille annonser bruker blockchain-teknologi for å gjøre annonselevering mer brukervennlig. La oss utforske dette i detaljer. 

Bruke blockchain for å gjøre annonser bedre

Tradisjonelle annonseleveringsplattformer, for eksempel Google Adwords, sporer vanligvis internettbrukere gjennom sine nettreiser, og viser dem annonser basert på deres tidligere nettleserlogg. Imidlertid er disse annonsene kanskje ikke relevante for nettstedet de for øyeblikket befinner seg på, noe som ofte får dem til å se påtrengende og malplasserte. 

I stedet er Kind Ads en blockchain-applikasjon som forstyrrer måten tradisjonelle annonseplattformer fungerer på, ved å gjøre det lettere for utgivere og annonsører å samarbeide og jobbe sammen. Snille annonse-token, ‘SNILL’, er i sentrum for den nye plattformen, og skaper en insentivbasert inntektsmodell for både utgivere og brukere.

 En av nøkkelegenskapene til Kind Ads-plattformen er Kind Ads-portalen, der utgivere kan vise detaljer om nettstedet deres, det er nisje, trafikknivå og målgruppe. Dette gjør det enklere enn noensinne for annonsører å velge relevante utgivere for å plassere annonsene sine, noe som ikke bare øker konverteringer, men det gjør også brukere mindre sannsynlig å føle seg bombet av irrelevant innhold.. 

Mens tradisjonelle annonseplattformer koster annonsører høye provisjoner, driver Kind Ads en følelsesstruktur som i stedet drives av KIND-token. Som et resultat varer markedsføringsbudsjettene til annonsører mye lenger enn gjennomsnittet, slik at markedsføringsteamene kan være mer selektive når de plasserer annonser.. 

Kind Ads distribuerer også 75% av inntektene sine tilbake til utgiveren, noe som ikke bare øker sannsynligheten for at utgivere vil bruke plattformen, men det fremmer også ærlig og rettferdig publiseringspraksis. Forleggere betales månedlig når utbetalingsgrensen er nådd. 

For å gjøre det lettere for annonsører å finne kvalitetsutgivere, som vil levere annonser til et relevant publikum, blir utgivere rangert i Kind Ads-plattformen etter et poengsystem. Dette systemet, drevet av en underliggende blockchain-protokoll, er uforanderlig og desentralisert, noe som gjør det umulig å tukle med publisistens rangeringer..

I tillegg, ved å bruke eksterne datakilder, kan Kind Ads vise annonsører relevant informasjon om utgivere, for eksempel Google Analytics-data, domeneautoriteten til nettstedet, sidevisninger og mer. 

Alle disse funksjonene sørger for at annonsører ikke bare får mest mulig valuta for pengene gjennom snille annonser, men de plasserer også annonser foran kunder som mest sannsynlig vil engasjere seg og konvertere. 


Fordelene for annonsører og utgivere er klare, men hva ligger i det for sluttbrukeren – personen det blir annonsert til?

Hvordan fordeler snille annonser den gjennomsnittlige nettbrukeren? 

I stedet for et annonsemiljø der en bruker bombes av irrelevante annonser, inkluderer Kind Ads-økosystemet faktisk sluttbrukeren og genererer verdi for dem. 

Når som helst kan brukere av Kind Ads-plattformen velge å aktivere annonser, eller skreddersy hvilke annonser de blir vist, for å tjene KIND-tokens for hver annonse de får vist. Hvis en bruker velger å se alle tilgjengelige annonser, vil de tjene flest tokens, med tokenbeløpet redusert når brukeren begrenser annonseksponeringen.. 

Dette er et stort skifte i måten annonser vises på nettbrukere, som tidligere enten har vært et fangenskap for irrelevant innhold, eller har blitt tvunget til å bruke annonseblokkere for å begrense eksponeringen mot annonser. I stedet gir Kind Ads en plattform der brukere kan tjene penger på oppmerksomheten. 

Snille annonser er ikke bare for annonser på siden heller. Plattformen har planer om å fokusere på andre ledende kanaler som push-varsler og e-postkampanjer – med eksisterende integrasjoner med ledende plattformer som MailChimp. 

Som nettlesere har oppmerksomheten vår aldri vært mer verdifull for annonsører, men den har heller aldri vært vanskeligere å få. Nå, med løsninger som Kind Ads-plattformen, kan inntektsgenerering av nettlesing og mottak av insentiver til å se annonser komme til å definere fremtidens annonseringslandskap.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector