Hvordan tjene penger med Bitcoin?

Etter at Cryptocurrency- og Bitcoin-markedet blåser opp i 2017, kommer mange inn i dette markedet for å tjene raske penger. Denne artikkelen viser hvordan du kan tjene penger med bitcoin.

I begynnelsen er det et sitat som sa: ”Det er ikke noe som heter gratis lunsj”, uansett hvilke måter denne artikkelen gir, skal koste deg penger eller tid. Du kan velge den rette måten å basere deg på din situasjon.

  • Mikroinntekt

Det må være den billigste, enkleste og stabile måten å tjene bitcoin, men dette er den mest tidkrevende måten. Generelt fortsetter du å gjøre små oppgaver for å tjene et beløp av et token som baserer seg på tiden du bruker.

Det er to kjente mikroinntjeningsplattformer som adbit.top og coinbulb.com. På disse to nettstedene kan du tjene bitcoin hvis du klikker på lenken til nettstedet og viser nettstedet i 30-60 sekunder, du kan tjene en liten mengde Bitcoin. Følg for eksempel bildet nedenfor, hvis du klikker “Vinn 100% gratis BTC-bonus, opptil 10 BTC for deg i Bexplus”Og se nettstedet i 60 sekunder, kan du få 29 satoshier som er 0.00000029 Bitcoin. Imidlertid, etter beregning, Hvis du gjentatte ganger ser på nettstedet på en time, kan du bare få 0.00001740 som er rundt $ 0,07. Jeg er ikke sikker på om det er verdt tiden din eller på den annen side strømavgiften for å forbli datamaskinen din på.

  • Å være en kryptotrader

Det er den raskeste måten å tjene penger med Bitcoin på er å bli en kryptotrader. I utgangspunktet er det to viktigste handelsmetoder i kryptovalutamarkedet. Den ene er spot trading, den andre er futures trading.

Spothandel er at handelsmenn kjøper Bitcoin til en lav pris og selger den etter at prisen går opp.

En futureshandel er et derivatprodukt som er en avtale om å kjøpe eller selge en vare, valuta eller et annet instrument til en forutbestemt pris til et bestemt tidspunkt i fremtiden. 

Spot trading er mer direkte som du trenger for å finne den lave prisen på token og vente på at prisen går opp. Futures trading trenger flere teknikker for handelen. Du trenger ikke bare å finne riktig sted å komme inn, men også ha profesjonell innsikt i markedet. Base til spot trading, futures trading kan tjene fortjeneste fra prisen går opp til faller ned som har flere muligheter til å få fortjeneste fra markedet.

For å bli en vellykket handelsmann, må han bruke den enorme tiden på å forstå hvordan man handler og hvordan man kan balansere fortjeneste og risiko. De har evner til å analysere markedet, sette effektive strategier.

  • Få utveksling av henvisningskommisjonen eller andre kryptoinstitusjoner.

Mange børser eller kryptoinstitusjoner har henvisningsprosjekt. De gir belønninger til klienter eller byråer for å tiltrekke seg flere kunder. Folk trenger ikke å investere penger for å få provisjon. Folk trenger å bruke tid på å introdusere børsene eller institusjonene for sine venner, kolleger eller fans og samle fans av sofistikerte markedsføringsevner.

  • Kjøp finansprodukter for å tjene renter.

Siden kryptomarkedet blir til okse. Det er mange Crypto-finansieringsprodukter som kommer opp for å oppfylle etterspørselen fra folk som ikke er gode til å handle, men ikke ønsker å selge tokenet til den lave prisen. De mangler metoder for å utvide antall tokens.

De fleste av de finansielle produktene gir en måte å tjene interesse på lavere risiko. Folk trenger bare å kjøpe de økonomiske produktene for å interessere seg i en avgjort periode som en uke, måned eller år. Normal rente er rundt 20% til 40%. Selv om avkastningsraten er lav sammenlignet med handel (for de gode handelsmennene, kan de ha en sjanse til å få 200% -300% avkastning ved handel). Men det er en god avtale for de menneskene som ikke gjør det bra å handle.

Bexplus

Imidlertid kan folk trenge tilgang til flere plattformer for å utføre disse profittmetodene. Bytte av forskjellige plattformer øker administrasjonskostnadene. Er det mulig at det er en plattform som inneholder alle metodene sammen som gir folk å tjene penger samtidig? Her vil jeg introdusere Bexplus-kryptobørs for deg.

Bexplus utveksling

Bexplus er en verdensledende derivatplattform i kryptovalutaområdet, som tar sikte på å tilby avanserte finansielle tjenester til globale investorer av futureshandel ved hjelp av blockchain-teknologi.

For tiden tilbyr Bexplus evigvarende kontrakter på BTC, ETH, LTC-futureshandel med opptil 100 ganger gearing, og flere altcoins-futures vil bli oppført i plattformen i fremtiden.

Det gir forskjellige måter å krypto-elsker å tjene penger uansett hvordan markedet endrer seg.

Du kan se mer informasjon ved å følge lenken:

Handel

Bexplus tilbyr evigvarende kontrakter på BTC, ETH, LTC futures trading med opptil 100 ganger gearing. Hvis du investerer 1 Bitcoin for å kjøpe en lang posisjon futureskontrakt. Du kan få 2 Bitcoin hvis Bitcoin-prisen din øker med 1%.

https://www.bexplus.com/en/trade

Henvisningskommisjon:

Invitere har en sjanse til å få 10% -50% belønning av hvert innskudd fra inviterte.

https://www.bexplus.com/en/account/activity_show

Finansprodukt (sparekonto):

Bexplus lommebok har en ny oppgradering, og deponer bitcoin på en trygg måte i Bexplus for å tjene renter. Rentesatsen er opptil 72%

https://www.bexplus.com/en/activity/interest

Det er mer bonus for handelsmenn:

100% bonus for innskuddet ditt

100% GRATIS BTC-bonus vil bli sendt til kunder som setter inn og handler futureskontrakter i Bexplus. Sett inn 10 BTC, du vil få 20 BTC kreditert på kontoen din.

For flere detaljer: https://www.bexplus.com/no/cash_back

Følg Bexplus på:

Bexplus

Nettsted: www.bexplus.com

Facebook: https://www.facebook.com/Bexplusglobal/

Telegram: https://t.me/bexplusexchange

Reddit: www.reddit.com/u/bexplus

For forretningssamarbeid: [e-postbeskyttet]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me