Hvordan tjene penger mens markedet blør ved hjelp av PrimeXBT: 3 enkle trinn

25. september falt prisen på Bitcoin – verdens ledende kryptokurrency etter markedsverdi – fra i underkant av $ 10.000 til litt over $ 8.000 i løpet av få minutter, og utslettet så mye som 18% av kryptovalutaens verdi.

Mange kryptoinvestorer har blitt hånet etter å ha kjøpt seg inn i løpet av kryptohype-boblen, bare for å lide gjennom et langt bjørnemarked og se verdiene til deres kryptovaluta kollapse. Bitcoin kom til slutt tilbake, men med det rallyet som nå er i fare, frykter kryptosamfunnet det verste og lurer på om Bitcoins bunn virkelig er i.

Men etter å ha overlevd et bjørnemarked, har kryptohandlere lært at de ikke trenger å se verdien av porteføljen stupe, selv om Bitcoin eller andre kryptovalutaer faller i pris? Nøkkelen til å låse opp fortjeneste under en nedadgående trend krever bare tre enkle trinn.

Trinn 1 – Registrer deg for PrimeXBT: Den mest avanserte handelsplattformen

Det første trinnet i å forberede deg vellykket på å tjene på fallende markeder er å besøke PrimeXBT og registrere deg for en gratis konto. Registrering er raskt og enkelt, og fordi plattformen ikke krever personlig informasjon eller KYC-prosess, kan brukere være i gang og klare til å handle på kort tid i det hele tatt.

PrimeXBT inneholder alle verktøyene og ordretypene som er nødvendige for at en kryptotrader kan ta forskudd på både fallende og stigende markeder, samt verktøy designet for å presse ekstra fortjeneste ut av stramme handelsområder. Uten verktøyene som tilbys av PrimeXBT, kan kryptohandlere sitte fast med å se prisen på deres favorittkryptoaktiva falle og deres porteføljeverdier avtar rett for øynene deres.

Trinn 2 – Gjør ditt første innskudd til handelsplattformen

Minimumsinnskuddet som trengs for å komme i gang med PrimeXBT er 0,001 BTC. Selv om du setter inn minst mulig beløp, kan handelsmenn ta posisjonsstørrelser mye større enn hva deres kapital normalt ville tillatt, takket være 100x utnyttelse av PrimeXBT-tilbud på kryptoaktiva.

Innskudd til PrimeXBT-lommebokontoen er rask og smertefri, og tilbyr til og med en QR-kode for å skanne og gjøre ting enda enklere. Bitcoin-innskudd er den eneste aksepterte aktivatypen for kontofinansiering, men PrimeXBT har imidlertid implementert tredjeparts-tjenesten Changelly som lar brukerne raskt bytte sine fiat-valutaer eller altcoins for Bitcoin, eller til og med kjøpe Bitcoin med et kreditt- eller debetkort.

Etter at innskuddet er mottatt i lommeboken, må brukerne finansiere handelskontoen for å begynne å handle og åpne en kort posisjon.

Trinn 3 – Kort Bitcoin til lønnsomhet

PrimeXBT tilbyr handelsmenn verktøyene for å åpne både lange og korte posisjoner, og til og med ta begge posisjonene samtidig for å sikre seg mot uventede markedsbevegelser. Når Bitcoin er i bull-modus, anbefales lange posisjoner eller til og med bare å holde Bitcoin. Men med Bitcoin-prisene som faller igjen, er den beste måten å tjene på et marked i en nedadgående trend å åpne for en kort posisjon og å kortslutte hver Bitcoin-prisstopp.

Handelsplattformen har innebygd kartprogramvare som vil hjelpe handelsmenn med å velge en oppføring for sine korte posisjoner, og deretter kan brukerne dra nytte av de avanserte ordretypene for å maksimere fortjenesten og samtidig minimere risikoen. Når den næringsdrivende har identifisert et mulig inngangspunkt, kan de bruke en av PrimeXBTs mange småprogram for å plassere en ordre eller plassere en ordre direkte gjennom diagrammet ved å klikke på prispunktet de ønsker å åpne posisjonen på.

Oppføringer kan være begrensningsordrer for tidsbestemte oppføringer, eller markedsordrer hvis en næringsdrivende søker å legge inn en kort på stedet. Markedsordrer er spesielt nyttige hvis markedet begynner å bevege seg i forventet retning før en grenseordre ble plassert eller en spesifisert oppføring er nådd.

Korte bestillinger vil tjene næringsdrivende jo lavere prisen på Bitcoin faller – stikk motsatt av hva som skjer med spotinvestorer av kryptovalutaer som Bitcoin. Investorer blir tvunget til å se sine hardt opptjente gevinster forsvinne, mens handelsmenn på PrimeXBT kan øke fortjenestemarginene ytterligere.

Maksimere nedadgående fortjeneste med kraften på 100 ganger løftestang

Å binde alle verktøyene som PrimeXBT tilbyr er kraften i 100x giring. 100x gearing på kryptoaktiva lar handelsmenn multiplisere sin opprinnelige handelskapital med så mye som 100 ganger. Dette betyr at selv et minimumsinnskudd på 0,001 BTC vil gi den næringsdrivende makten på 0,1 BTC. En næringsdrivende som setter inn 0,1 BTC vil kunne handle med 10 BTC og så videre.

Vellykkede korte bestillinger på 100x gearing kan være ekstremt lønnsomme. PrimeXBT-forskning viser som hadde en næringsdrivende åpnet en kort ordre verdt 1 BTC på toppen av Bitcoins heltidshøyde på $ 20 000, og deretter lukket den korte fortjenesten i Bitcoins bunn, ville det ha resultert i en gevinst på 8400% eller $ 1.690.000.

Tatt i betraktning hvor betydelige fortjenestemarginene er, er det lett å se hvorfor å ta en kort posisjon i et fallende kryptomarked kan være ekstremt effektivt for å utvide sin portefølje. Enda bedre, er det faktum at selv om prisen og verdien av den underliggende eiendelen kan falle, kan den totale porteføljeverdien vokse betydelig.

Registrer for PrimeXBT i dag, og vær klar til å tjene på neste massive Bitcoin-krasj.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me