Hvorfor MXC er grunnlagt til å bli verdens ledende kryptobørs i fremtiden

Svinget av MXC Exchange-byttetoken $ MX har tiltrukket Bloombergs oppmerksomhet den siste tiden. 8. februar, Bloomberg rapporterte som basert på spot-, leverage-, kontrakt-, ETF-, indeks-, kontrakt-, PoS- og OTC-tjenester, vil MXC Exchange, en anerkjent leverandør av enestående kryptovaluta-tjenester, fortsette å vokse og utvikle seg med hele økosystemet. MX Token ($ MX) nådde en heltidshøy til $ 0,71.

Ifølge dataene fra Crypto Departement 6. februar, blant de fem beste byttetokenene, var MX den som hadde høyest inntekt den dagen, med en enkeltdagsøkning på 62%.

I løpet av de neste tre dagene nådde MX en ny heltidshøyde på $ 0,8728, en kumulativ økning på 551,34 hittil i år, den høyeste økningen i historien på 2028,78%.

MXC-utvekslingKilde: mxc.com

Som vi alle vet, har veksten av byttetoken hatt fordeler av den betydelige økningen i handelsvolumet på handelsplattformer i oksemarkedet. Per kl. 11.00 den 10. februar har Binance token BNB økt 70,84% i tre påfølgende dager, med en historisk kumulativ økning på 115680%; Huobi token HT har en tredagers kumulativ økning på 241,88%, og en historisk kumulativ økning på 1345,78%.

Bransjeanalytikere mener:

“Blant de beste handelsplattformene rundt om i verden hadde MXC Exchange en god ytelse når det gjelder børsnoteringer i 2020. Det var den første børsen som listet DeFi-tokens, Polkadot-tokens, NFT-er og Layer 2 og hundrevis av høykvalitetsprosjekter. Brukere ville ha en mulighet til å investere til en lavere pris for å oppnå høyere gevinster. ”

Personen påpekte:

“Disse prosjektene som ble oppført i de tidlige dagene av oksemarkedet har nådd flere ganger eller til og med dusinvis av økninger i 2021, for eksempel tverrkjedeprosjektet DOT, DEX token UNI, SUSHI og andre typer DeFi-prosjekter som AAVE, BADGER osv. Disse prosjektene har tiltrukket seg stort handelsvolum for MXC Exchange. ”

“Ut fra dagens applikasjonsscenarier, historisk gevinst og markedsverdi på MX ($ 100 millioner), kan dagens verdi og markedsverdi likevel ikke stemme overens med utviklingen av plattformen, men vi kan fortsatt forvente en høyere pumpe.”

Hvorfor er det “verdi” i stedet for “pris”? Fordi verdien på byttetoken øker med utviklingen av selve plattformen, er det som å kjøpe aksjer i selskapet.

Fra et strategisk synspunkt er MXC Exchange en handelsplattform som fokuserer på global overholdelse. Den har fått reguleringslisens i USA, Estland, Australia, Canada og Sveits, slik at forretningsutviklingen har tilstrekkelig overholdelsesbeskyttelse.

Gjennom inngående samarbeid med betalingsselskaper som Simplex, Banxa, Moonpay, Menapay, Mercuryo, etc., har MXC Exchange utvidet kompatible betalingskanaler i flere regioner og støttet lokale brukere for å kjøpe digitale eiendeler ved bruk av VISA og MasterCard og debetkort.

MXC Exchange er en plattform som legger stor vekt på brukeropplevelse. Når det gjelder produkter, har plattformen gjort en innsats i handelsopplevelsen av mynter og derivater som er verdsatt på markedet. Den har suksessivt oppgradert gearing ETF, spots, gearing og contract trading systems, og kontinuerlig optimalisert viktige handelsindikatorer som likviditet, markedsspread og samsvarende effektivitet. I tillegg er det blitt lansert indeksprodukter for å dekke brukernes behov så mye som mulig og gi brukerne en mer praktisk one-stop trading-opplevelse.


Når det gjelder markedet, insisterer plattformen på å strengt kontrollere kvaliteten på noteringsprosjektene, og utforsker samtidig økologiske konseptprosjekter av høy kvalitet som DeFi og Polkadot.

Siden midten av 2019 har mer enn ti Polkadot-prosjekter inkludert KSM, EDG, PCX, RING, LINK, COMP, AVA, NEST, JST, YFI og dusinvis av høykvalitets DeFi-prosjekter blitt listet, samt konseptmidler som NFT-er, lagring, gråtoner, layer2 og rebase. Disse tokens er tilgjengelige på spotmarkedet, leveraged trading, ETH, kontrakter og PoS-gruvedrift etc. Det ser ut til at du kan handle alle poletter av høy kvalitet på MXC Exchange-børsen.

Hva er forholdet mellom MX-tokenverdi og utvekslingsplattformen?

MX er egenkapitalbeviset til selve MXC Exchange-handelsplattformen. Den totale tilførselen av token er 1 milliard. Fordi deflasjonsmengden bestemmes av handelsvolumet til plattformen – vil børsen tilbakekjøpe og brenne handelsavgiftene som genereres via spot, gearing, ETF, kontrakt, PoS-gruvedrift hver måned.

Samtidig er det å holde MX som å holde aksjer. Innehavere kan nyte en rekke rettigheter, som verdsettelse av eiendeler og å stemme på listen. Spesielt kan MX-holdere få 20% provisjonsfradrag når de handler på stedet; stemmegivning og fornyelse av kryptoaktiva kan motta belønninger for transaksjonsgebyr; delta i lotteriet av SpaceM og M-Day aktiviteter kvalifisering eller bonus for antall billetter; Delta i MX DeFi-innsats og få tilsvarende gruvefordeler.

Fra og med juli 2019 har plattformen tilbakekjøpt 100% av MX tjent som handelsavgift og brenner den hver måned. For tiden er omtrent 390 millioner MX brent.

Siden 2020 har MXC Exchange-handelsplattformen gjennomført totalt 8 SpaceM- og 16 M-Day-arrangementer, og innleder stemme for liste, fornyelsesstemming og MX DeFi-gruvedrift hver måned. MX-innehavere vil ha større sjanse til å vinne aktivolotteriet og vinne flere innsatsbelønninger, samt oppnå belønninger som utbytte av handelsavgift.

Samtidig som verdien av MX fortsetter å øke, har MX-holdere, i likhet med Tesla-aksjebeholdere, mottatt gevinst på “aksjer”.

Fra disse perspektivene er MXC Exchange nå en liten, men stigende plattform, men det vil sannsynligvis bli neste Binance, og vil $ MX bli neste $ BNB? Dette er noe vi kunne tenke på.

Ansvarsfraskrivelse: Dette er et betalt innlegg og bør ikke tas som nyheter / råd. Gjør din egen forskning relatert til det promoterte selskapet eller noen av dets tilknyttede selskaper eller tjenester nevnt i artikkelen. Coingape.com har ikke noe ansvar for din skade eller tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector