Indias statsdepartement diskuterer deres store krypto-trekk med grunnleggere av India Crypto Bulls

Crypto-økosystemet i India får stille grep kort tid etter den historiske avgjørelsen av den hederlige høyesteretten i India.

Faktisk er det ingen tvil om at beslutningen om å fjerne kryptobankforbudet blir en vei fremover for internasjonale investorer og landets egne anerkjente investorer å investere i indiske krypto- og blockchain-oppstart. I tillegg til dette banet beslutningen også veien for landets kryptotilhengere i reguleringsregimet til å gå frem med sin kryptoinnovative bevegelse i India.

Mens krypteringsforbudssirkulæret utstedt av Reserve Bank of India (RBI) i 2018 nesten hadde drept flere kryptoselskaper og håp om investorer, fjerning av kryptobankforbudet av Apex court og en nylig ‘kryptoreguleringsrapport’Delt av Bloomberg Quint gjenopprettet håpet om kryptoinnovasjon i landet.

Når det er sagt, er India Crypto Bulls en katalysator for å gå ombord milliardindiske brukere til det nye krypto- og blockchain-økosystemet. India Crypto Bulls ble initiert av London-baserte Cashaa og en Dubai-basert O1Ex, og er en landsdekkende roadshow som skal holdes over 14 + større byer i India. Initiativet ledes av Kumar Gaurav og Gaurav Dubey med en visjon om å fremme kryptoinnovasjonen og bringe massekryptoadopsjon i den nest største befolkede nasjonen.

I henhold til den opprinnelige planen var India Crypto Bulls planlagt til 15 dager fra 3. april til 24. april i 14+ byer – men med direktiver fra helsedepartementet på grunn av den nåværende Corona-pandemien, bestemte India Crypto Bulls seg for å utsette det planlagte arrangementet . Mens de nye datoene fremdeles er i behandling, jobber teamet bak India Crypto Bulls hele tiden for å ta kryptoadopsjon til de indiske massene.

India Crypto Bulls møter Rajasthan minister

Stiftelsesteamet til India Crypto Bulls hadde privilegiet å møte Amin Pathan, styrelederen for Dargah-komiteen, Dargah Khwaja Saheb, Ajmer (Ministry of Minority Affairs) og visepresident i Rajasthan Cricket Association diskuterte sine synspunkter om kryptoutvikling, investering og innovasjon i landet. Møtet bemerker at staten ønsker å være vert for en konferanse med deltakere, inkludert indiske administrative tjenestemenn som er bekymret og relevant for de viktigste spørsmålene knyttet til bitcoin og andre digitale eiendeler finansielle tjenester.

Videre vil den kommende konferansen i staten av Rajasthan-ministeren også bestå av treningsøkter om overholdelse, hvordan kryptovalutainvesteringer kan modnes, forholdsregler som en investor må følge før de handler eller planlegger å investere i kryptovaluta og flere andre faktorer. Når det er sagt, trodde de at India Crypto Bulls ‘roadshow stemmer nøye overens med deres visjon om å være vert for kommende konferanser.

En sportsmann som ble minister og formann for den fromme ‘Ajmer Sharif Dargah’, Amin Ji er en leder å se opp til for sin fremtidsrettet og kjærlighet til teknologi. Vi er sikre på at India Crypto Bulls vil være i stand til å spre riktig kunnskap om CryptoCurrency i Rajasthan med enorm oppsøk, under hans kloke veiledning, sa Gaurav Dubey, administrerende direktør & Managing Partner, O1ex.

Gjentar på et lignende notat, Kumar Gaurav, grunnlegger og administrerende direktør i Cashaa, sier at;

Jeg fant Shri. Amin Pathan Ji en inspirasjon for ungdom i India og ombord som mistet håp fra indiske politikere. Etter å ha møtt Aminji, er jeg trygg på at under hans ledelse og med støtte fra BJP vil nye teknologier som Blockchain få sterk støtte fra indisk stat, utarbeidet Kumar Gaurav, og la til at han også var veldig snill å bli med på bursdagsfesten min og delte visjon om korrupsjonsfritt og ungdomsstyrket India med ICB-teamet. Jeg og hele ICB-teamet er glade for å ha ham ombord på India Crypto Bulls Roadshow.

Følgelig ble møtet avsluttet med en futuristisk samtale om kryptoadopsjon og utvikling i India. I tillegg til dette inviterte departementet India Crypto Bulls til Rajasthan som en måte å understreke på kryptodiskusjonen.

Det var et glede å møte ærverdige Mr.Amin Pathan og hadde en kort diskusjon om Trade Dog, sa Ateeq Farooqui, medstifter, TradeDog. Han var ganske imponert over måten TradeDog leder prosjektet på og fikk noen veldig lyse forslag fra ham som TradeDog kommer til å implementere i de kommende dagene i systemet for å formidle den rette kunnskapen til brukerne, og til slutt vil jeg virkelig takk ham for hans verdifulle tid.

Det er verdt å merke seg at det nylige møtet med Mr.Amin fant sted neste dag av det strategiske møtet for roadshowet til India Crypto Bulls som ble avholdt 15. mars med kryptoledere. Det er verdt å merke seg at de indiske kryptolederne, influencerne, prosjekteierne og utvekslingsstifterne proaktivt har bidratt med deres innsikt og meninger om hvilke trinn som kan være den neste store endringen for hele det indiske kryptoøkosystemet.


I et nøtteskall er India Crypto Bulls med sitt tette samspill med disse lederne og regulerende myndigheter klar til å bringe den nye bølgen av kryptobevegelse i India.

Følg med for å kjenne de reviderte datoene for crypto roadshow.

Følg oss på sosiale medier på – Nettsted  Twitter | Facebook | Instagram | Linkedin | Telegram

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector