Kuailian økosytem-bringer blockchain-teknologi til verden

10 år har gått siden Bitcoin ble født og den første bruken av Blockchain, en teknologi som ikke har sluttet å utvikle seg, og det er ikke rart. Blockchain har åpnet en enorm verden av muligheter for både store selskaper og individuelle brukere, ikke bare for utvikling av nye applikasjoner eller forbedringer av datasystemer, men for muligheten for å oppnå belønninger gjennom kryptovaluta-gruvedrift, og dermed skape et marked som er mer konkurransedyktig hver dag . I denne forstand ser vi at individuelle brukere gradvis har blitt utelatt fra det “tradisjonelle” kryptokurvedriftmarkedet, og det er grunnen til at vi i dag vil introdusere deg for Kuailian økosystem.

Hva er Kuailian?

Kuailian er et desentralisert økosystem som tilbyr verktøy for å få tilgang til verden av kryptovalutaer på en enkel måte (kjøp og utveksling av kryptovalutaer i kryptobanken sin).

Kuailian er registrert i Estland, et av de mest avanserte landene i verden når det gjelder blockchain, og gir markedsressurser basert på blockchain-teknologi til alle brukerne, og tar over styringen av alle systemer, og gir dermed tilgang til de forskjellige tjenestene å ha stor kunnskap og store mengder kryptovaluta.

Hovedattributter til Kuailian

Det er absolutt veldig vanskelig å velge en enkelt egenskap som kan definere et økosystem som Kuailian, men ærligheten og gjennomsiktigheten som selskapet opererer med, må fremheves og faktisk på en overordnet måte, siden takket være selve blockchain-teknologien tillater oss å konsultere driften og bevegelsene til selskapet i sanntid. Ved å bruke så lang tid som nødvendig, kan du spore alle bevegelser og operasjoner og sørge for at kryptokurver fungerer og genererer resultater (husk at blockchain-poster er offentlige og uforanderlige).

I tillegg kan du gå til juridiske poster for selskapet i Estland og de to lisensene som er utstedt av finansregulatoren i det landet.

Drift av Smart Pool og Proof of Stake-teknologi

Med utseendet til Bitcoin begynte Proof of Work eller bevis på arbeidsutvinning, der det er nødvendig å ha kraftig datautstyr som blir foreldet på kort tid og også medfører enorme energiforbruk ved å få dem til å jobbe utrettelig dag etter dag. Men ikke alle kryptokurver bruker dette valideringssystemet, i andre tilfeller brukes gruvedriften kalt Proof of Stake eller bevis på deltakelse, der du skal ha en forhåndsbestemt mengde kryptovaluta som fungerer med dette systemet for å validere operasjoner. Under denne forutsetningen hjelper Kuailian oss ved å opprette store kryptovaluta-børser som tillater validering av operasjoner og generering av belønninger for det.

Men teknologisk evolusjon stopper ikke (og Kuailians evolusjon heller ikke). De mest moderne og kraftige nettverkene bruker nye konsensusprotokoller. Mange vet allerede at Kuailian jobber med Master Nodes, som oppsummert er validatorer for høyytelsesoperasjoner og et av hovedproduktene de jobber med, men i dag støttes forskjellige konsensusteknologier i Kuailian som:

Bevis for innsats, Delegert bevis for innsats, Terskel bevis for innsats, Masternodes, Profittandel, Bevis for avtale, Bevis for historie, Bevis for autoritet, Tendermit, Motorvei, Bysantinsk feiltoleranse (BFT), Ikke-BFT, Vis, Multi- BFT BFT, Asynchronous BFT – Future Casper and Ouroboros.

Det er her Kuailians evne til å gjøre tilgjengelig for vanlige mennesker noe som ellers ville være … umulig. Både for mengden kryptokurver som er nødvendig og for kunnskapen som kreves for å distribuere den. Dermed bruker Kuailian en 1000-dagers langsiktig innsatsstrategi og enkel måte innsats (Stake / Unstake), som vil bli innlemmet snart.

Automatisering i Kuailian

Kuailian har gruppert og delt hovednodene, slik at de er tilgjengelige for alle, og dermed gir tilgang til en del av belønningene som genereres av Smart Pool.

Deretter forklarer vi hvordan inngangen til Kuailian er enkel.

  1. Opprett en Kuailian-konto.
  2. Fullfør KYC (siden vi snakker om et selskap som er lovlig registrert i EU) og betal registreringsavgiften ($ 50,95 betalt i Ether).
  3. Kjøp de Kuais vi ønsker, til en pris av $ 100 hver (betalt i Ether). En Kuai er ikke et symbol, og det er ikke en kryptovaluta, det er måleenheten for innsatskapasiteten til en lisens til å bruke programvaren i 1000 dager. Jo flere lisenser, jo høyere avkastning.
  4. Angi Ethereum-lommeboken der vi ønsker å samle inn den daglige fordelingen av fordelene.

Kuais brukervennlighet bør bemerkes. På den ene siden er den tilgjengelig for alle på grunn av de lave kostnadene, og på den annen side klarer den å kanalisere brukernes kryptovalutaer til Smart Pool, det vil si systemet som Kuailian har utviklet for automatisk styring av brukerkryptovalutaer og Master Nodes. Dermed oppnås det at hver uke kan nye masternoder distribueres gjennom de nye lisensene som ervervet av både nye og eksisterende brukere.

Alle bidrag administreres av et Machine Learning-system, hvis funksjon ikke bare er å montere Master Nodes automatisk, men analyserer også kryptovalutamarkedet for å fastslå at Master Nodes er de mest lønnsomme og med tilstrekkelig likviditet til å kunne hente ut fordelene som genereres og uten problemer samtidig som masternodene i seg selv kan avvikles, og dermed overføre både belønningene og masternodene til Bitcoin eller Ethereum

Sist, men ikke minst, bør det bemerkes at fordelene som genereres av brukerbidrag distribueres daglig og automatisk direkte til brukerens lommebok. En stor fordel siden vi vanligvis må håndtere grensesnitt som krever et minimum uttak, forsinkelser når vi foretar betalinger manuelt eller til og med avhenger av autorisasjon til til slutt å ha dine egne penger. Kuailian i sin klare forpliktelse til åpenhet, tilbyr et automatisert spredningssystem utviklet på Ethereum-nettverket eller ofte kalt Dispersion Smart Contract, hvis funksjon er å distribuere daglig og uten mulighet for juks eller feil, fordelene blant brukerne og viktigst av alt synlig gjennom Ethereum blockchain.

Ekstra: Både Smart Pool og Kuailian Bank og resten av tjenestene har et tilknytningssystem, der hver henvisning som blir bruker av Kuailian, vil generere fortjeneste for den som var verten.

Kuailian Bank og de neste innovasjonene

I sin søken etter å skape et komplett økosystem, kan Kuailian tilby finansielle tjenester gitt lisenser og samarbeid med forskjellige partnere i sektoren. Den har for tiden en kryptovaluta-utvekslingstjeneste med “FIAT” -valutaer, men de planlegger å legge til sin egen lommebok, debetkort, digitale betalingsterminaler, blant andre finansielle tjenester.

I tillegg slutter ikke Smart Pool å utvikle seg, og nye alternativer blir utviklet, for eksempel høyfrekvent handel (HFT) eller voldgiftssystemer; alt administrert av det samme maskinlæringssystemet som styrer økosystemet.

 Et økende økosystem

Kuailian er ikke bare et økonomisk økosystem, det går mye lenger, akkurat som blockchain-teknologi gjør. Kuailians hovedmål er å bringe eksisterende markedsressurser basert på blockchain-teknologi nærmere hverandre, for å gjøre dem mer effektive, mer gjennomsiktige og med en brukeropplevelse aldri sett før, takket være blockchain-teknologien. Svært snart vil det bli innlemmet i Kuailian Travel-systemet, en tjeneste utenfor den “finansielle” sektoren, men som utvilsomt vil markere et før og etter i reisemarkedet, noe som gjør Kuailian til et referanseindeks i blockchain-verdenen.

Konklusjon

Hvis du leter etter et selskap som gjør ditt inntog i verden av blockchain og kryptokurver mer tilgjengelig og nær … Kuailian er din beste allierte.

Offisielle lenker

  1. Internett: https://kuailiandp.com/
  2. Instagram Official: https://www.instagram.com/kuailiandpofficial/
  3. Formelt medlem av Enterprise Ethereum Alliance: https://entethalliance.org/members/#k

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me