MXC Exchange endrer fremtiden for kryptovalutaindustrien gjennom utvikling av samsvar

Før det sprø rushen i kryptovalutamarkeder som så Bitcoin (BTC) overgå den høyeste prisen noensinne for å sette nye all-time-høyder, $ 23 800, som i skrivende stund, et populært tema dukket opp i rommet – sikkerhetsoverholdelse. Gjennom året har flere kryptovaluta-utvekslinger over hele verden som BitMEX blitt målrettet av finansielle regulatorer på grunn av dårlig overholdelse av regelverk og sikkerhetsproblemer..

Den stygge siden av KYC / AML-overholdelse

I begynnelsen av oktober ble BitMEX, en krypto-handelsplattform, saksøkt av US Department of Justice og US Commodity Futures Trading Commission (CFTC) for brudd på bankhemmelighetsloven. Kort tid etter å ha bekreftet at alle brukernes midler er trygge på børsen, fulgte en enorm utstrømning av Bitcoins de neste to ukene med 46.200 BTC og 10 600 BTC trukket fra børsen henholdsvis 2. oktober og 7. oktober.

Etter en lang slepende saga ble flere toppledere i BitMEX inkludert konsernsjef Arthur Hayes suspendert og hjertelig avskjediget fra sine roller på børsen. Som en av de største evigvarende Bitcoin-byttene ser brukere, regulatorer og myndigheter over hele verden stadig mer på kryptobørsene og deres overholdelse av sikkerhet og regelverksoverholdelse..

Enten i USA, Japan, Storbritannia eller andre store krypto-aktivatemarkeder, ligger konsistensen av tilsynsmyndigheter i streng overholdelse av KYC-kravene og unngår ulovlig hvitvasking og finansiering av terrorisme..

En ny måte å se på samsvar

Teknologi og innovasjon vil alltid bevege seg raskere enn lovene på plass, derav behovet for harmonisering. Kryptovaluta-tjenesteleverandører innoverer alltid nye måter å skape et handelsmarked på en samsvarsvennlig måte i et forsøk på å holde seg innenfor regulatorens målestokk og la et bredere marked handle og bruke kryptovalutaer.

For eksempel, MXC Exchange, en av de 10 beste futures trading børs på Coingecko rangeringer, er kjent for sin strenge overholdelse av globale KYC // AML-forskrifter for å gi brukerne en jevn og sømløs opplevelse.

“Overholdelse og sikkerhet er nøkkelen til å ha en stabil og fungerende kryptokursutveksling. Den største testen som kryptomarkedet står overfor i 2020, er ikke markedstesten, men hvordan man utfører driften av sikkerhetsoverensstemmelse over hele verden, ”Alex Zha, Director of Global Operations at MXC exchange.

MXC ble lansert i 2018 og har fått en rekke lisenser, inkludert den estiske MTR-lisensen, US Money Service Business-lisens, australsk compliance-lisens, kanadisk MSB-lisens og sveitsisk compliance-lisens. Å skaffe lokale lisenser for å utføre samsvar med krypto-aktiva-operasjoner på plattformen har tillatt en bredere markedsbase for MXC Exchange i disse landene.

Med en rekke regulatorer som puster ned MXC Exchange-nakken, føler brukerne seg trygge på å handle på plattformen, med nærmere 1 milliard dollar i volumer som handles daglig.

To erter i en pod: Sikkerhet og samsvar

Det er veldig vanskelig å ha en kompetent kryptovalutautveksling hvis verken samsvar eller sikkerhet svikter. Dette har vært et stort problem i den rasende desentraliserte økonomien (DeFi), der til tross for desentraliserte børser (DEX) som omgir overholdelseshinderet, har sikkerhet mislyktes applikasjoner gang på gang.

Sentraliserte børser har ikke prestert bedre med milliarder dollar verdt kryptovaluta stjålet i hack på tvers av børser. Imidlertid har noen børser som Coinbase, Gate.io og MXC Exchange tatt ekstra skritt for å sikre maksimal sikkerhetsprotokoll på sine plattformer. Sistnevnte har fem sikkerhetsbeskyttelsesfirmaer for å sikre brukernes eiendeler – KnownSec, SlowMist Technology, Palmim Technology, Beosin og Chainsguard.

Hittil har MXC Exchange ennå ikke mistet en eneste mynt i et sikkerhetshack på plattformen deres. Slike imponerende sikkerhetssporrekorder har satt utvekslingen høyt på Coingeckos rangering av Cybersecurity Score med en total poengsum på 9,5. Dette setter det høyere i sikkerhet enn kjente børser som Binance, Huobi, Gemini og Coinbase Pro.

MXCBilde: Rangering av Coingecko Cybersecurity Score

For å forbedre deres samsvar, sikkerhet og tjenester til sine kunder kunngjorde MXC Exchange også et partnerskap med BlockRating, et firma som spesialiserer seg på vurdering av digitale eiendeler, team, prosjekter og børser. Partnerskapet tar sikte på å øke gjennomsiktigheten i kryptoøkosystemet, et kunngjøring leser.

Tredjepartsrevisjoner

Bortsett fra å ha sterke sikkerhetsprotokoller, er kryptovaluta-tjenesteleverandører også pålagt å utføre konsistente kodetilsyn for å snuse ut eventuelle feil eller problemer. Sikkerhetsrevisjoner forbedrer plattformens samsvar og generelle sikkerhet. CertiK, et smart kontraktsrevisjonsfirma, har sett sin innsats øke med økningen i etterspørsel etter tredjeparts revisjonstjenester på tvers av DeFi-produkter i 2020.

MXC Exchange tok sjansene sine med “Copper Leakage Bonus” i SlowMist Zone, et tredjeparts sikkerhetsselskap som revisjonspartner. Selskapet spesialiserer seg på trusselinformasjon og kryptotyverisikkerhet for å sikre at sentralen til enhver tid fungerer trygt.

Avskjed

Overholdelse og sikkerhet er hjørnesteinene i enhver god børs symbolisert ved den vanvittige veksten av MXC Exchange. Høy samsvarskrav til KYC / AML-kravene er nøkkelen for å unngå tilfeller av hvitvasking av penger og brudd på bankhemmelighetsloven på en børs. I tillegg har kryptokursutvekslinger større sjanse for å utvide seg til andre lokale markeder i flere nasjoner hvis de følger høy samsvar og sikkerhetsstandarder.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me