Peer to Peer Crypto Exchange, Paxful, er nå den største P2P-markedet i India!

Etter hvert som adopsjon av kryptokurrency vokser over utviklingsland, blir behovet for peer-to-peer-utveksling tydeligere for å lette kjøp og salg av Bitcoin, Ethereum og Litecoin, etc. Paxful, en av verdens største P2P-kryptobørser, har som mål å tilby de beste tjenestene til brukere i et forsøk på å øke adopsjonen av krypto i utviklingsland i verden i Latin-Amerika, Afrika og Asia.

Paxful er en ledende peer-to-peer-Bitcoin-utveksling, lansert i 2014 som EasyBitz, slik at brukerne kan kjøpe og selge BTC ved hjelp av ulike betalingsmetoder, inkludert bank- og bankoverføringer, Paypal, Venmo, MPESA, Apple-gavekort osv..

Paxful crypto exchange i utviklingsland

Kryptovaluta-eiendeler blir eiendeler for flere investorer som enten sikre havne-eiendeler eller en diversifiseringsressurs i porteføljen. Videre kjøper investorer i utviklingsland Bitcoin (BTC) og lignende eiendeler for å redusere kostnadene ved å sende pengeoverføringer til utlandet og som en sikring mot hyperinflaterende valutaer over hele verden..

P2P-kryptobørser ledet av Paxful, og en av konkurrentene LocalBitcoins, fokuserer hovedsakelig på den utviklede verden som gjør det mulig for ikke-bankede borgere å kjøpe og selge BTC enkelt og effektivt fra jevnaldrende lokalt. Spesielt India ser massiv vekst i kryptovaluta og blockchain-interesse, da de totale ukentlige volumene som ble handlet på Paxful, nådde en heltid i forrige uke.

Vekst av adopsjon av kryptovaluta i India

Den samlede veksten av kryptovaluta og blockchain-teknologi i India har ikke vært annet enn bemerkelsesverdig fra regulerings-, teknologiske og markedsaspekter.

Tilbake i 2018 innførte verdens største demokrati sentralbank, Reserve Bank of India (RBI), et teppeforbud mot kryptokurver med drakoniske straffer på plass. De vanskelige lovene som er satt for kryptokjøp ved hjelp av bank- eller kredittkort og bankoverføringer, setter mange brukere i India mot P2P-børser.

Til tross for at Høyesterett i India avgjorde flyttingen som grunnlovsstridig og et løft på RBI-forbudet, som åpnet landet for økningen av sentraliserte børser Bitcoin-markedsplasser, fortsetter P2P-børser å trives i landet.

Totalt ukentlige volumer omsatt på Paxful i 2020 så langt.

Paxful leder for tiden anklagen etter å ha fullført over $ 18,81 millioner i BTC-handler på plattformen siden starten av 2020.

Paxful setter rekordhøye i ukentlige volumer som handles i India

I henhold til diagrammer levert av UsefulTulips.org, Paxful er nå den største peer to peer-kryptobørs i India etter en magisk oppgang i 2020. På bare de siste ni månedene har P2P-børsen vokst fra en ensifret markedsandel til en leder innen bransjeslående dominerende konkurrent, LocalBitcoins og andre markedsledere i India.


India er det nest største Bitcoin P2P-markedet i Asia / Stillehavsregionen, bare etter Kina, da Paxfuls raske markedsinntrengning i landet setter det på en vei å utfordre Kina.

Lokale Bitcoins vs Paxful vekst siden 2015

I løpet av de første 21 ukene i 2020 har børsen registrert minst 1 million dollar i ukentlige volumer 34 prosent av tiden. Siden begynnelsen av mai har de ukentlige handlede Bitcoin-volumene ballongert og satt tre påfølgende all-time highs – uken som slutter 17. mai – og registrerer totalt $ 1,521 millioner (ATH).

Børsen gir brukerne en rask måte å veksle sine indiske rupier til Bitcoin og omvendt ved å koble forskjellige kjøpere og selgere på et flytende marked. Så hvordan kan du bli med i Paxful-bevegelsen og enkelt kjøpe og selge BTC til INR?

Hvordan kjøpe og selge BTC på Paxful

Hvis du ikke har en konto på Paxful, må du “Opprette en konto” og deretter logge på kontoen din. Følg instruksjonene nedenfor.

  1. Gå til tjenestemannen Paxful nettsted.
  2. Velg “Kjøp Bitcoin” eller “Selg Bitcoin” på knappene i toppfanen.

  1. Velg alternativet “Indian Rupee” og søk gjennom de beste tilbudene og betalingsalternativene som tilbys av brukerne på den resulterende siden.

NB: Husk å nøye sjekke selgerens eller kjøperens omdømme før du begynner handelen, se nøye på hver detalj og sørg for at leverandøren din er tilgjengelig.

  1. Velg ønsket tilbud, og angi beløpet du vil kjøpe.
  2. Hvis du er fornøyd med vilkårene, klikker du på knappen “Enig med vilkår og kjøp Bitcoins nå”.
  3. Den resulterende siden vil gi en chat-rute mellom kjøper og selger for å dele detaljer.
  4. Når du har sendt betaling, klikker du på “BETALT” -knappen for å motta Bitcoins.

Børsen setter imidlertid en grense for volumene du kan handle hvis ikke bekreftet. Bekreft e-postadressen og ID-en din for å øke handelsgrensene.

Konklusjon

Paxfuls vekst i det indiske kryptosamfunnet og dets hundrevis av betalingsalternativer gir børsen et vilt konkurransefortrinn over konkurrentene. De raske og billige kjøps- og salgsfunksjonene som gjør Paxful til den ideelle P2P-utvekslingen for å få et stykke Bitcoin i India!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector