PhoenixDAO: En desentralisert digital identitetsplattform som gir brukere som belønner seg

PhoenixDAO, en desentralisert og åpen kildekode digital identitetsdrevet plattform, kunngjorde den planlagte lanseringen av sin Event Marketplace DApp, som tilbyr lister og en markedsplass for begivenhetsbilletter – både gratis og betalt – før slutten av 1. kvartal 2021. Dette følger den nylige beta-lansering av den oppgraderte Phoenix DAOs Staking DApp.

Lansert i 2020, PhoenixDAO har som mål å eliminere tilfeller av hvalmanipulering gjennom sin spesialbygde DAO. Plattformen benytter en samfunnsdrevet styringstilnærming, som gir tokenholdere muligheten til å lage og stemme på forslag til prosjekter og DApps som skal bygges på plattformen. PhoenixDAO er drevet av sine innfødte PHNX-tokens – brukes også til avstemning. 

Som sett ovenfor består PhoenixDAO av to hoveddeler – DAO (for styring) og DApps (verktøy) – som gir brukerne en stemme når de tar beslutninger gjennom PHNX-token.

I sentrum av PhoenixDAO er DAO, eller desentralisert autonom organisasjon, som er styringsprotokollen til nettverket. I følge en uttalelse tillater DAO deltakelse i samfunnet i å stemme på forslag som nevnt ovenfor, og deler også tilskudd til prosjekter som er til fordel for PhoenixDAO-økosystemet.. 

Ved lanseringen lanserte PhoenixDAO-teamet en staking-kampanje i samarbeid med Ferrum Network raskt etterfulgt av teamet som lanserte sitt første flaggskip staking dApp Q3 2020 og forventes å lansere sitt andre Event Marketplace senere i dette kvartalet. Neste på veikartet er en NFT Marketplace som kommer senere på året.

Å satse på plattformen er mulig på to måter – enten gjennom Spot staking DApp eller å tilby likviditet på Uniswap. Staking on Spot staking DApp gir brukerne muligheten til å tjene opptil 20% APY, betalt i PHNX. Startet i juni, kan brukerne også låse / sørge for likviditet på PHNX Uniswap LP i en måned for å tjene ETH / PHNX-belønninger. 

Suksessen til DAO kan ikke undervurderes ettersom likviditet og volumer på plattformen øker siden årsskiftet. 14. februar brøt PhoenixDAO sitt døgnåpne høye volum på Uniswap og annet børsnoterte børser til $ 950 000, noe som viser potensialet i nettverket. Uniswap (PHNX / ETH) likviditetsbasseng satt all-time høy likviditet på $ 394 700 på onsdag denne uken. 

Nok en fantastisk milepæl nådd i dag som $ PHNX innehavere overgår 1000 på @etherscan! &# 128640;

Dette sammen med over $ 300 000 nå i PHNX: ETH #Uniswap LP &# 128293;#cryptocurrency #Crypto pic.twitter.com/0WWSmunk99

– PhoenixDAO (@phnxdao) 15. februar 2021

Til tross for dette har PhoenixDAO også åpnet for et bredt spekter av partnere i kryptovaluta-økosystemet, fra markedsførere til utviklere. PhoenixDAO kunngjorde et partnerskap, i midten av 2020 med Ferrum Network, en krypto lommebok leverandør, for å forbedre digital identitet i deres Sub-Zero lommebok. Ferrum Network er et desentralisert nettverk med et unikt verdiproposisjon – “i stedet for å fokusere på nye mynter, kan det representere mynter i andre nettverk”.

Partnerskapet fulgte raskt med markedsføringsallianser med LunaPR og Crypto Daily for å forstyrre DeFi og DAO-styringsmarkedet. De samarbeid med Luna PR, et globalt fintech-markedsførings- og PR-firma, kunngjort onsdag, har som mål å samle markedet og skape tillit og tro på at PhoenixDAO-systemet vil vinne markedet. 

“Merkevarebygging er avgjørende for enhver bransje,” heter det i en uttalelse fra PhoenixDAO. “Uten et offentlig image kan ingen organisasjoner overleve i dette konkurransedyktige markedet.”

Etter vellykket testing av DAO er dette nå nærmere enn noensinne å lansere, en gang live vil det være det første skrittet mot å se utviklere over hele verden som bygger på PhoenixDAO-økosystemet. Senere i 2021 vil teamet dele detaljer rundt lanseringen av dApp Store. Dette gir også brukerne muligheten til å tjene passiv inntekt gjennom staking – forventet neste måned. 


Glad for å ha din støtte @Thecryptomist! Du har virkelig rett.

Nyt fordelene med vår innsats nå med V2 ut neste måned! &# 128293; https://t.co/1J75mJ9vKt

– PhoenixDAO (@phnxdao) 19. februar 2021

PhoenixDAO-token, PHNX, handler for øyeblikket til $ 0,088997, en kraftig økning på 220% den siste måneden, med en samlet sirkulerende forsyning på 51.897.138. Den totale markedsverdi for PHNX-tokens er $ 4,778,869, en nedgang på 7,3% det siste døgnet.

Ansvarsfraskrivelse: Dette er et betalt innlegg. Gjør din egen forskning relatert til det promoterte selskapet eller noen av dets tilknyttede selskaper eller tjenester nevnt i artikkelen. Coingape.com har ikke noe ansvar for din skade eller tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map