PR: 100x Bitcoin Leverage Trading: PrimeXBT Platform Introdusert!

PrimeXBT, en ny 4. generasjons kryptovalutahandelsplattform som bringer det kraftigste funksjonalitetsverktøyet for handelsmenn på markedet, lanseres neste uke til en energifull venteliste på over 125 000 tidlig adopterte.

Fra lanseringen av PrimeXBT 4. februar vil det i utgangspunktet være 5 kryptovalutapar med høyest likviditet gitt til brukerne: BTC / USD, ETH / USD, XRP / USD, LTC / USD og EOS / USD. Viktigst av alt vil 100x gearing (eller margin) gis på alle tilgjengelige digitale eiendeler fra første dag.

Over tid vil flere par legges til, men ved å starte med et begrenset antall av de mest populære kryptovalutaene der problemer som pumpe og dumping og 51% angrep blir dempet.

Primexbt kryptovaluta handelsplattform med 100x gearing

9 grunner til å handle på PrimeXBT-plattformen

Mens mange av plattformene som forbinder handelsmenn med krypto-eiendeler bare består av et smalt sett med verktøy, har PrimeXBT et bredt spekter av funksjoner og ordretyper, slik at både nybegynnere og erfarne brukere kan utføre avanserte handelsstrategier med relativt letthet. PrimeXBT-plattformen setter en bar høyt for bransjen, og her er grunnene til at du bør vurdere å åpne din personlige handelskonto.

 • 100 ganger innflytelse for Bitcoin, Ethereum, Litecoin og andre

Utnyttelse er en nøkkelfunksjon i en PrimeXBT-handelsplattform og kan være et kraftig verktøy for en næringsdrivende. Alle kan bruke den til å dra nytte av relativt små prisbevegelser og få kapital til å vokse raskere.

PrimeXBT tilbyr de høyeste gearingsgraden (opptil 100 ganger) på kryptovalutamarkedet, og gir brukerne muligheter til å øke lønnsomheten til vellykkede handelsstrategier og handle med volumer som er betydelig større enn mulig uten slik gearing.

 • Kortselgende kryptoaktiver

Gjennom bjørnemarkeder og perioder med prisfall, hindrer handelsplattformer som ikke gir muligheten til å kortslutte visse eiendeler (for eksempel Bitcoin), brukere fra å tjene penger i disse periodene.

PrimeXBT gir de mekanismene som kreves for handelsmenn å kortslutte mot kryptovalutaer og tjene på både prisnedgang og økning.

 • Samlet likviditet fra 12 leverandører

Slippage og manglende evne til å opprette effektive posisjoner på grunn av lavere volumer reduseres ved å kombinere likviditeten fra 12 andre ledende børser. Dette gir muligheten til å utføre nøyaktige handelsstrategier mens du oppnår ideelle markedsinngangskurser og sikrer at handler av alle størrelser kan gjøres på PrimeXBT.

 • Flere ordretyper

PrimeXBT tilbyr 5 typer ordrer tilgjengelig for brukere: Market, Limit, Stop, OCO og Protection ordrer. Beskyttelsesordrer er spesielt egnet for nybegynnere og er plassert for å utføre hvis prisen beveger seg mot en eksisterende posisjon, og effektivt beskytter mot potensielle tap.

 • Sofistikerte sikkerhetstiltak

Kryptografisk passordhashing, kald lagring av eiendeler, DDOS-beskyttelse og tofaktorautentisering kommer som standard på alle PrimeXBT-handelskontoer, noe som sikrer at markedsledende sikkerhetsprotokoller er på plass for alle brukere.


Prime XBT implementerer ytterligere beskyttelse av klientmidler i form av en tvungen godkjenningsprosedyre for å trekke adresser.

Denne prosedyren utføres for å sikre innskuddet ditt. Hvis angriperne klarer å få brukernavnet og passordet ditt fra din personlige konto på Prime XBT, vil de ikke kunne ta ut penger til en BTC-adresse som du ikke har bekreftet.

 • Ingen KYC – Enkel registrering på under ett minutt

Byrden for KYC-godkjenning fjernes på PrimeXBT, noe som muliggjør rask og anonym kontooppretting. Registrering og handel krever bare bekreftelse av en e-postadresse, noe som muliggjør virkelig anonym handel med kryptovaluta.

Ved å fjerne KYC-kravene og effektivisere kontoregistreringsprosessen, tillater PrimeXBT globalt spredte handelsmenn fra hele verden å raskt og enkelt opprette en konto og begynne å få tilgang til kryptovalutamarkeder..

 • Mobil tilgang for iOS og Android

Handel kan håndteres på farten med PrimeXBTs innfødte iOS- og Android-mobilapper. Koble til handelskontoen din via PrimeXBT-appen for å åpne og lukke posisjoner, administrere innskudd og uttak fra telefonen din – hvor som helst og når som helst.

 • Finansiering via kredittkort eller andre kryptovalutaer

PrimeXBT har implementert nødvendig integrasjon, som gjør at alle brukere kan kjøpe Bitcoin med kredittkortet eller bytte annen kryptovaluta og sette den direkte til deres Bitcoin-adresse på PrimeXBT.

 • Opptil 10 ganger høyere utbetalinger med PrimeXBT-henvisningsprogram

Ved å registrere seg for Henvisningsprogrammet, kan brukerne nyte de høyeste utbetalingsgraden for henvisninger og påmeldinger i bransjen. PrimeXBT tilbyr et referansesystem på flere nivåer, slik at brukere kan tjene betydelig mer enn andre henvisningsprogrammer for kryptovaluta.

Registrering, finansiering og handel

Prosessen med å registrere deg, finansiere en handelskonto og begynne å handle på PrimeXBT kan ikke være enklere. Omfattende tanke og planlegging har gått inn i brukergrensesnittet til plattformen, med sikte på å gi et kraftig, men likevel enkelt system for å optimalisere og utføre vellykkede kryptokurrencybaserte handelsstrategier.

Registrere seg:

PrimeXBT-registreringsprosessen er designet for å bli strømlinjeformet, og krever bare bekreftelse av en e-postadresse for å sette inn og begynne å handle.

KYC-verifisering er ikke nødvendig for å kunne bruke PrimeXBT, og personlige opplysninger som navn, adresse og telefonnummer fjernes også fra registreringsprosessen for å sikre anonymitet og for å gjøre det enklere når du registrerer deg.

Når en e-postadresse er oppgitt, oppgir du et passord for kontoen og godtar vilkårene for bruk. Etter bekreftelsen av e-postadressen kan brukere få tilgang til kontoen sin og finansiere kontoen for handel.

Finansiering:

Inden for kontooversikten kan delen “Innskudd” sees tydelig til venstre på siden. En gang i Innskudd-delen vil en automatisk tildelt Bitcoin-finansieringsadresse være synlig i kontoen din.

 

Både Bitcoin-innskuddsadressen og en QR-kode som representerer denne lommeboken, finner du i Innskudd-delen, og når et innskudd er gjort og fjernet på Bitcoin-blockchain, vil dette gjenspeiles i kontoen din.

Det er ingen gebyrer for innskudd gjort til PrimeXBT, selv om det er et minimum innskuddsbeløp på 0,001 BTC.

Hvis du vil bruke andre innskuddsmetoder i stedet for å foreta et direkte Bitcoin-innskudd, kan du finne betalingswidgeten i fanen “Alternative innskudd” i delen Innskudd..

Handel

Det er en 3-trinns prosess for å kunne handle på PrimeXBT:

 1. Gjør et innskudd på kontoen din for å finansiere dine handler.

 2. Når kontoen din er finansiert med Bitcoin, overfør den til handelskontoen din.
 3. Start handel ved å klikke på ‘Handel’ -fanen i kontooversikten.

Kontosammendraget finnes øverst til høyre på dashbordet og gir viktig informasjon som saldi, egenkapital, urealisert fortjeneste og tap, brukt margin, tilgjengelig margin og tilgjengelig marginprosent.

Handler kan plasseres fra enten a) overvåkningsliste-widgeten, b) kart-widgeten og c) dashbord-widgeten.

Når en handel har blitt plassert, kan Positions Widget enkelt brukes til å spore og endre alle gjeldende posisjoner. Bestillingen kan også justeres i ordre-widgeten, slik at en ordre kan erstattes med en annen.

PrimeXBT lanseringsdag: 4. februar

Etter måneder med utvikling og forberedelse er PrimeXBT klar til å revolusjonere måten kryptovaluta-fokuserte handelsmenn engasjerer seg med markedene.  

Med stor forventning har ventelisten for å få førstetilgang til plattformen ballooned til over 125.000 brukere fra hele verden og fortsetter å vokse hver dag frem til lanseringsdagen.  

Hvis du vil være en del av PrimeXBT-lanseringsarrangementet og bli med på ventelisten, kan du finne registreringen på https://PrimeXBT.com/comingsoon.  For mer informasjon om PrimeXBT og de kraftige funksjonene som er tilgjengelige på plattformen, sjekk ut https://PrimeXBT.com.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector