PR: ABCC Token [AT] anmeldelse

Markedet for kryptovaluta er fortsatt i begynnelsen, men adopsjonen av digitale eiendeler øker bare for hver dag som går. Det er over tusen tokens i markedet i dag. Imidlertid blir tokens introdusert av børser stadig mer og mer populære.

Noen få av de bemerkelsesverdige omtalene er Binance Coin (BNB), KuCoin Shares (KCS) og Huobi Token (HT).

Årsaken bak populariteten til disse tokens er stabiliteten de tilbyr i forhold til andre tokens i tider med en nedadgående trend i markedet. På grunn av grunnen til at det kreves kryptobørs for å handle poletter og mynter, driver nødvendigheten og populariteten til en børs videre verdien av et token.

ABCC Token (AT): Native Token of ABCC Exchange

ABCC Exchange (ABCC) er en kommende kryptovaluta-utveksling med sitt opprinnelige token ABCC Token (AT).

AT er en integrert komponent i dette kryptoutvekslingsøkosystemet. Rollen som dette symbolet spiller, er å skape og dele verdi i samfunnet og dessuten bygge konsensus.

Tokenets åpningskurs i går har vært 0,5 USD, og ​​den har allerede hoppet 40 prosent når investorenes flokk til dette byttetokenet.

AT-token er det sentrale punktet i ABCC-utvekslingen som involverer forskjellige interessenter, detaljister og institusjonelle investorer, blockchain-prosjektgrupper, media blant andre. Som oppgitt av ABCC-teamet,

“Ved hjelp av AT vil ABCC integrere forskjellige interessenter i et tett integrert samfunn, oppdage og frigjøre verdi på en robust og bærekraftig måte.”

Token vil fungere som muliggjør konsensus blant interessentene. For å bygge en sterk og langvarig konsensus vil de forskjellige deltakerne samarbeide og utveksle ressurser så vel som verdi med hverandre.

Som et verktøy token fungerer, er AT mediet der de forskjellige involverte partene vil dele verdi på en åpen og praktisk måte. Dette vil sikre at verdien flyter sømløst gjennom økosystemet mens mer verdi skapes i prosessen.

Verdi for AT-investorer

Når det gjelder investering, vil en AT-investor bli tildelt et bredt spekter av rettigheter. Børsen har skapt et sett med fordeler for sine tokenholdere.

  • AT-medlemmer vil bli belønnet med 80% av den daglige handelsavgiften på grunnlag av innehaverens 7-dagers AT-prosentandel.
  • AT-holdere vil få fordelen av Airdrops, i tillegg til at ABCC vil lufte alle candy-tokens fra prosjekter. Børsen har allerede kunngjort sin først AT Airdrop verdt 150 000 USDT.
  • Medlemmene vil bli belønnet videre med 100 prosent godteri mottatt fra blockchain-prosjektene.
  • Medlemmer vil også få muligheten til å delta i det private salget av token og gruvedrift muligheter godkjent av børsen.
  • Medlemmene vil også bli invitert til å stemme på myntevalget med det formål å notere seg hver måned. Her vil 1 AT være lik 1 Stemme.
  • Når det gjelder medlemmer som handler via Trade-to Mine (ToM), vil de kunne øke minekraften ved å bruke ABCCs Computation Power Enhancement Ticket.

Dette er ikke alt. Selskapet har også planen om å lansere et AT Super Miners-program som en del av Trade-to-Mine (ToM). De vil være initiativtakere i AT-økosystemet mens de gir med et bredt spekter av rettigheter som eksklusiv gruvedrift og forbedret beregningskraft. Flere detaljer for det samme vil bli utgitt i august.


Videre vil børsen også være åpen for handel for API-brukere. Disse brukerne vil optimalisere handelsopplevelsen til børsens brukere ved å legge til rette for likviditeten.

AT får en god start

Utgivelsen 25. juli er token klar til å komme inn i kryptomarkedet. På en tidlig basis, i forhold til andre børser der tokens øker på kort sikt, men faller på lang sikt, er verdien av AT bærekraftig på lang sikt. Bortsett fra å stemme, når det gjelder applikasjonsverdi, vil denne erstatningen for USDT også brukes i spill- og plattformaktiviteter.

I tillegg til dette, på den økologiske fronten, vil investeringsinstitusjoner, medier og prosjektinteressenter også tillate dem å oppnå en superalliansekonsensus.

Samlet sett fokuserer ABCC på å samarbeide med teamet, partnere og investorer for å bygge et sunt, robust og bærekraftig AT-økosystem.

For å vite mer om ABCC Token (AT), gå her https://abcc.com/about_at

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector