PR: Bro over gapet mellom forhandlere og Crypto med Fluz Fluz Cash Back Network

Gå til en butikk, kjøp ønsket produkt og få penger tilbake! Det er så enkelt! Fluz Fluz er en skjult perle i kryptoverdenen – et kryptoprosjekt med faktisk umiddelbar anvendelighet i den virkelige verden! Etter å ha bevist sin suksess i Colombia, ønsker Fluz Fluz å erobre det amerikanske markedet, og vi vil starte ting med et smell: om to korte uker vil Fluz Fluz Cash Back Premier Seat Activation starte – få ledige seter til Global Cash Back-revolusjonen!

Hva er Fluz Fluz?

Fluz Fluz er en Cash Back Network var hver Fluz Fluz-bruker kan tjene en øyeblikkelig avkastning på kjøpet når de handler på nettet, i butikken, ved å kjøpe digitale gavekort og i tillegg gjennom et innebygd Cash Back Network.

Fluz Fluz har allerede en vellykket og aktiv virksomhet i Colombia (med en brukerbase på 100 000), og akkurat nå utvider Fluz Fluz og går inn på det amerikanske markedet.

For å samle midler til utvidelse, utstedte Fluz Fluz sine FLUZ ERC-20-tokens, og i desember 2017 hadde hun ICO-innsamlingsarrangement. Målet på 20 millioner dollar for hard cap ble nådd innen to uker etter offentlig offentlig salg.

Hvor mange forhandlere har Fluz Fluz og hvorfor blir flere med hver dag?

Foreløpig har mer enn 300+ store forhandlere og merkevarer allerede sluttet seg til Fluz Fluz, inkludert blant andre behemoths som Nike, Uber, Disney. Antall partnere øker for hver dag! Ved å tilby rabatter i bulk og kryssproduktkategori til Fluz Fluz-brukere, tiltrekker de lojale og gjentatte kunder. I sin tur er kundenes anskaffelseskostnader mye billigere enn gjennom tradisjonelle DM-kanaler, og de har nå en god mekanisme for å tiltrekke seg flere offline- og online-brukere til butikkene sine..

Den viktigste grunnen til at forhandlere blir med Fluz Fluz er at alle avtaler skjer i fiat-valuta. Våre FLUZ-tokens fungerer først og fremst som mekler for merverdier i systemet. (Mer om FLUZ-tokenverktøyets aspekt i de følgende avsnittene.)

Hvordan fungerer Fluz Fluz cash back-nettverket?

Fluz Fluz Cash Back Network består av kjerne- og Tier 2-nettverksseter, pluss de gratis stedene ble tatt av folk som ønsker å bruke Fluz Fluz-appen. Alle nye Fluz Fluz Cash Back-brukere blir enten automatisk fylt ut eller invitert til nettverksstrukturen under disse setene, og hver seteholder vil kunne tjene ekstra penger tilbake generert fra sitt cash back-nettverk.

14. august starter aktivering av Tier 1 og Tier 2 Network Seat. Hver Fluz Fluz-supporter som for øyeblikket har tilstrekkelige mengder FLUZ-tokens, vil være i stand til å sikre et eller flere Cash Back Network Core-seter. De eneste forskjellene mellom de to nivåene er de tokens som er nødvendige for å kreve et sete

og siden Tier 1-sete er nærmere kjernen i nettverket, blir det raskere fylt ut med vanlige brukere.

For et Tier 1-sete trenger du 20 000 FLUZ-tokens og for et Tier 2-sete trenger du 10 000 FLUZ-tokens. Hvis du er interessert i å delta i aktivering av Fluz Fluz Network Seat, men ikke har nok FLUZ-tokens, kan du skaffe deg flere tokens i en av disse sentrene:

  1. https://idex.market/eth/fluz
  2. https://www.qryptos.com/
  3. https://cobinhood.com/trade/

Hva er FLUZ token-verktøy?


Før vi til og med begynner å diskutere funksjonene til FLUZ token Network Utility, må du huske på den primære funksjonen – alle med tilstrekkelig FLUZ-token-beholdning vil kunne gjøre krav på Fluz Fluz Network TIER-seter. Ytterligere funksjoner etter sittebegivenheten inkluderer:

En måte å tilby flere ekstra kjernefunksjonaliteter til Fluz Fluz cash back-nettverket. Hver bruker som har FLUZ-tokens, vil kunne:

  1. Aktiver DOBBELT pengene tilbake for kjøpene. Selv for tidligere kjøpte (opptil 14 dager senere).
  1. Gi disse tokens til setenettverket ditt – til en bestemt person eller til hele nettverket. Ved å gjøre dette vil brukeren stimulere kostnadseffektive utgifter i nettverket sitt og vil få mer penger tilbake til seg selv.
  1. Ta del i den månedlige loddtrekningen vår for seter som ikke ble gjort krav på i vårt første sittehendelse, samt alle pengene tilbake som har samlet seg på dem siden de ble aktive.

Med flere verktøy som snart vil bli avslørt!

Hvordan aktivere et Fluz Fluz premier sete?

Gå deretter til siden for aktivering av sete for å aktivere et sete: < https://activate.fluzfluz.com

Bli med Fluz Fluz og delta i den globale cash back-revolusjonen! Hold deg oppdatert og oppdatert med alt som skjer med Fluz Fluz, og følg vår kunngjøringstelegramgruppe: https://t.me/fluzfluzannouncements

Og hvis du har spørsmål, kan du spørre dem i vår globale telegramgruppe: https://t.me/fluzfluzreward

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map