PR: Cache Making Blockchain Brukbar for utviklere og bedrifter

Blockchain-utvikling blir sett på som en kompleks og forvirrende ting når den ikke skal være. Men i sin begynnende fase er det vanskelig for utviklerne å lage applikasjoner som ytterligere kan oppnå masseadopsjon i fremtiden.

Dette er hvor Cache kommer inn i bildet. Med sikte på at “Blockchain-utvikling ikke skal være rakettvitenskap”, jobber den med flere produkter og tjenester som du kan ha i gang på blockchain i løpet av få minutter.

Møt cache: Vær i gang på blockchain på få minutter

Cache er en serie prosjekter og et token som jobber med å bygge verktøy for å gjøre blockchain enkelt og brukbart for både utviklere og bedrifter..

“Cache er et token og en serie prosjekter som tar sikte på å gi utviklere, oppstart og produkter mulighet til å ta i bruk kraftige blockchain-funksjoner som eiendeler, tokens, desentralisering, identitetsadministrasjon og mer. I orden mener vi at for å få en mer desentralisert verden, må vi gjøre utvikling, verktøy og brukeropplevelse rundt blockchain til et lett valg. ”

Bygget på NEM-blockchain, definerer teamet teknologien bak prosjektet sitt som “Cache opererer og lever innenfor NEM blockchain-plattformen. NEM driver sikre, RESTful APIer som lar utviklere bygge unike, brukervennlige løsninger på toppen av plattformen. For å sende Cache eller foreta Cache-transaksjoner vil en bruker betale et nominelt transaksjonsgebyr i XEM-kryptovalutaen. I motsetning til Ethereum er avgifter i NEM-blockchain ikke-variable, pålitelige og lave kostnader. ”

Cache token-verdi & et solid team

Når det gjelder Cache-token, er det designet med fokus på utviklere, bedrifter, nettsteder og selskaper ombord. Selskapet ville oppnå dette gjennom tre hovedprodukter, dvs. Blockstart, Cacheout og Devslopes.

Cache er verktøyet token som vil drive Blockstart, en utviklerplattform som enkelt gir verktøy for å implementere og bygge blockchain-applikasjoner. Blockstart vil tillate utviklere og bedrifter å begynne å bygge på et blockchain-nettverk på få minutter, og vil medføre Cache-avgifter. For å støtte utviklingen av denne utviklerplattformen, er Cacheout opprettet for å være et økosystem, et nettsted og en plattform designet for å generere kvalitetsspørsmål og svar for programmering og tekniske spørsmål som er relevante for medlemmer av Blockstart-samfunnet. Devslopes vil ha opplæring for utviklere hvor noe eksklusivt innhold er tilgjengelig via Cache, og vil fortsette å fungere som en inkubator for kommende blockchain-superstjerner.

Prosjektet har et solid team på 9 på plass, de har bygd applikasjoner som står overfor forbrukere og utviklere siden 2015 og har lært over 300 000 studenter over hele verden hvordan de skal kode på Devslopes. Alle teammedlemmene var tidligere studenter av Devslopes, og plattformene deres bygges for å drives av utviklerbruk og aktivitet, og vil bli brukt mye av det eksisterende Devslopes-samfunnet.

Teamet sier,

“Vi gjør komplekse ting enkle. Vi gjør dette nå for blockchain. ”

Teamhistorikken, en oversikt over å sette og oppnå mål, og skape produkter og tjenester som er brukbare og enkle å forstå, er styrken i dette prosjektet. Cache er allerede i omløp og kan brukes til å kjøpe kurs på www.devslopes.com. For tiden samarbeider teamet med Pearson Vue og Blockchain Training Alliance for å bidra til å produsere Blockchain-relaterte eksamener og sertifiseringer over hele verden.

Cache’s fremtidige planer


Devslopes-plattformen og -systemene har vært live og vellykkede de siste to årene, og støttet og bygget brukerbasen. I tillegg bygges Blockstart for tiden, og Cacheout er i de tidlige stadiene av produktutviklingen.

Når det gjelder fremtidsplanene, sier teamet;

“Vi vil samtidig fortsette å bygge og frigjøre vårt offentlige blockchain-nettverk der utviklere kan bygge produkter og tjenester mot et gebyr for hurtigbuffer. Kort tid etter vil vi begynne utviklingen av Cacheout, og fortsette å vokse og produsere innhold for Devslopes Learn to Code for leadgenerering av Blockstart og Cacheout. ”

I en nylig blogg innlegg, teamet bemerket at på grunn av den unike bruken av Cache-tokenet i Blockstart-utviklermiljøet, vil token bli isolert fra prisutviklingen til ‘tokenhastighet’ som plager mange tokeniserte blockchain-plattformer. Utviklerandeler i Cache-token er effektivt innskudd for å bygge i Blockstart-økosystemet. Denne innsatsen støtter økosystemet, og minimerer den frustrerende økonomiske og teknologiske overhead av blockchain-utvikling.

Cache har begynt å bygge SDKer for iOS, Android og Unity for å få utviklere i gang, samt distribuere deres MVP for Blockstart (B2B) der bedrifter og oppstart er i gang på sine egne blockchain-nettverk på få minutter. Cache er bygget fra grunnen av for å støtte og feire utviklere, og det fokuserte formålet har resultert i et kraftig sett med teknologier som vil styrke utviklingen av neste generasjon desentralisert programvare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector