PR: Dentacare Mobile App belønner brukere med kryptovaluta for børsting, skylling og tanntråd

Dentacare, appen som belønner folk for å etablere sunne tannpleievaner, er nå tilgjengelig i Apples AppStore!

Om appen

Hvis du ikke er kjent med Dentacoin *, lurer du sannsynligvis på hva Dentacare Health Training-appen gjør nøyaktig og hvordan den forholder seg til deg. Konseptet er enkelt: Ved å opprettholde riktig tannpleie og følge alle anbefalingene i appen, vil brukerne motta insentiver i form av Dentacoin-kryptokurrency. For øyeblikket belønner denne første iOS-versjonen brukere med Denta-poeng som kan innløses for den tilsvarende mengden Dentacoin etter endt reise.

Dentacare Mobile-appen tar sikte på å danne langvarige tannpleievaner gjennom et intensivt treningsprogram.

“Motivasjon er det som får deg i gang. Vane er det som holder deg i gang. ” – Jim Ryun

Det grunnleggende innledende programmet varer i 3 måneder, da det anses at dette er tidsrommet som trengs for at en viss aktivitet skal integreres permanent i den enkeltes daglige rutine..

“Kall det hva du vil, insentiver er det som får folk til å jobbe hardere.” – Nikita Khrushchev

Bare etter å ha opprettholdt en ordentlig rutine i en 3-måneders periode, kan brukerne kreve sine Dentacoin-tokens, som kan brukes til å betale for tannlegetjenester (kryptovalutaen er allerede akseptert ved tannlegepraksis i 14 land globalt), tannpleieprodukter, Dentacoin Assurance **, eller de kan lagre dem eller handle på børsplattformer og dermed dra nytte av den forventede verdimultiplikasjonen.

Gjennom Dentacare Health Training-mobilappen vil både voksne og barn være motivert for å forbedre ikke bare tannhelsen, men også deres generelle helse. Et faktum som ofte blir ignorert, er at tannhelse er direkte relatert til den generelle helsetilstanden til en person.

“Tannhelse er ikke noe” godt å ha ”, men likevel ikke så viktig som en annen kroppsdel. Kommer fra tannlegen, har vi sett på førstehånd hvordan dårlig tannhelse kan føre til en generelt lav livskvalitet. Problemer med mage-tarmkanalen, det kardiovaskulære systemet, nervesystemet utgjør bare en brøkdel av alle problemer knyttet til dårlig tannhelse.

Dermed er det av største betydning for hver enkelt å opprettholde høye tannhygienestandarder. Folk bør bli utdannet om viktigheten av riktig tannpleie som et forebyggende tiltak, og deretter bør de motiveres til å følge anbefalingene og danne sunne vaner. Her er gamification- og belønningssystemene “nøkkelordene” for å oppnå det nødvendige nivået av bevissthet om tannhelse, “

kommenterer Dr. Dimo ​​Daskalov, ledende tannlege og pedagog i protesetannlege.

Differensiering

Så hva skiller Dentacare Health Training fra andre lignende apper? Jeremias Grenzebach, kjerneutvikler hos Dentacoin hadde dette å si:


«Det er bare noen få andre apper på markedet med et lignende formål. Imidlertid har Dentacare sine særegne egenskaper. For det første er det fokusert på å etablere vaner: ikke på å oppmuntre engangsinnsats. 3-måneders Dentacare-programmet er orientert mot å utdanne folk om viktigheten av munnhygiene og forebygging, alt i et morsomt og gamified miljø. Det iboende insentivsystemet er et annet unikt trekk ved Dentacare.

Bare brukere som følger anbefalingene i appen – gjennom hele 3-månedersprogrammet (og etterpå etter ønske) – blir belønnet for sin innsats og gode resultater med Dentacoin-tokens. Derfor tjener insentivene, ikke bare som en innledende utløser for bruk av appen, men de motiverer også konsistens. De opptjente tokens har en virkelig verdi: de kan handles på internasjonale børsplattformer, lagres for potensiell verdimultiplikasjon og / eller brukes som betalingsmiddel for tannhelsetjenester ved klinikker i 13 land rundt om i verden. ”

Android-versjonen av Dentacare Health Training ble offisielt utgitt i november 2017, og siden den gang har mer enn 23 000 brukere sluttet seg til plattformen for å starte reisen mot bedre oral pleie. Nå kan reisen for våre iOS-brukere offisielt begynne.

* Dentacoin er den første Blockchain-løsningen for den globale tannindustrien, med sikte på å bringe effektivitet i bransjen og flytte paradigmet fra “sykepleie” til forebyggende orientert pleie gjennom mange Blockchain-baserte applikasjoner og en felles bransjespesifikk kryptovaluta (Dentacoin, DCN). www.dentacoin.com

** Dentacoin Assurance er en forsikringslignende modell utviklet av Dentacoin Foundation, som oppmuntrer til å betale for forebygging i stedet for behandling.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector