PR: En handelsrevolusjon av 50x.com: Endrer måten vi tenker på handel!

Verdens første og eneste kryptokursutveksling med Any2Any teknologi har fullført beta-testing av den tredje versjonen av kvantehandelskjernen med en innebygd likviditetsstrøm som fullstendig vil endre forestillingen om børshandel.

Overraskende nok bruker alle moderne børser, som for hundrevis av år siden, fremdeles faste handelspar, som på ingen måte er koblet til nivået på handelskjernen og ordresammenligningssystemet. Hver ordrebok inneholder bare bestillinger plassert i et bestemt par. Selv om hundrevis av kryptovalutaer har dukket opp, vil du ikke kunne bytte hverandre direkte mot en annen på en børs, hvor prisene blir satt av brukerne selv – du må først endre det til en av to eller tre “basevalutaer” som støttes ved sentralen, og deretter overføre den til en annen, eller bruke tjenestene til utvekslere, arbitrageurs, og dermed måtte betale økte avgifter.

Resultatet av tre års utvikling av 50x.com teamet var en innovativ handelskjerne basert på skyteknologi og kvanteprinsipper for å kombinere ordrer: selv om konseptene til et handelspar er bevart på brukernivå og grensesnittet er helt identisk med en vanlig børs, eksisterer alle ordrer i kjernen i en enkelt plass og ikke har en fast forbindelse mellom en selger og en kjøper, og kombinerer maksimalt antall ordrer i alle handelsaktiva samtidig.

I følge utviklerne selv er det umulig å trygt forutsi fremdriften for utførelse etter at en annen ordre er lagt til, siden enhver ny ordre tilfører likviditet til en del av systemet, og derved endrer status og topologi. Den samme effekten observeres i kvantefysikk, hvor tilstedeværelsen av en observatør endrer resultatene av et eksperiment. Brukere drar bare nytte av dette, ettersom systemet ofte finner mer lønnsomme alternativer mens de utfører en annen ordre.

Fordelene ved å bruke den nye Any2Any-teknologien er umiddelbart synlige: en ordre i et handelspar skaper umiddelbart samme likviditet i alle handelspar som inneholder dette tokenet. Det vil si at en bruker kan bestille for å kjøpe DASH for Bitcoins, mens alle andre får muligheten til å selge DASH for hvilken som helst av valutaene som er notert på børsen..

Den gamle atskilte “markedsteknologien” støtte uavbrutt på tradisjonelle problemer som var merkbare selv på nasjonale børser, dvs. mangel på likviditet i de fleste instrumenter og konsentrasjonen av “blue chips”, noe som førte til en nedgang i handelsmulighetene. Cross-rate trading med oftere observerbare sterke bevegelser som man raskt kan tjene penger på var reservert for avanserte arbitrageere som hadde sine egne handelsroboter. Det var også infrastrukturelle restriksjoner, noe som gjorde det økonomisk umulig å støtte et stort antall ordrebøker.

De 50x.com exchange tilbyr en helt annen tilnærming til handel, der hundrevis og tusenvis av krysspriser er tilgjengelig for alle brukere rett i terminalen. Takket være Any2Anyys likviditetsoverløpsteknologi kan du velge hvilket som helst par fra eiendelene som er tilgjengelige på børsen og handle med det. Mens ordrer plassert, for eksempel i DASH / QTUM-ordreboken, vises automatisk i alle andre DASH / * * / DASH- og QTUM / * * / QTUM-ordrebøker. Og dette vil føre til at selv den mest eksotiske ordreboken vil samle hele likviditeten for myntene til dette handelsparet.

Hvordan gagner det handel?

Den første og åpenbare fordelen er muligheten for direkte handel mellom mynter, uten å betale dobbeltprovisjon. Hvis du vil bytte fra DASH til QTUM, legger du ganske enkelt inn en ordre i en ordrebok på DASH / QTUM. Dette er mye raskere enn å selge DASH først og deretter kjøpe QTUM. Og viktigst av alt, du bestiller bare 1 ordre, og betaler derfor handelskommisjonen bare en gang.

Den andre fordelen er muligheten til å se ordrebøker / diagrammer i eksotiske par, og følgelig et stort antall nye handelsverktøy, hvis priser ofte går i bredere kanaler enn hovedinstrumentene. Det betyr at de har større profittpotensial.

Den tredje fordelen er flere økninger i likviditet for hver mynt. Siden hele børsens likviditet er oppsummert på tvers av myntene, uansett hvilket par ordrene er i, vil likviditeten også være tilgjengelig i andre par. Dette gjør manipulering av priser mye vanskeligere.

Hvordan er dette mulig?

Faktum er at 50x.com exchange har utviklet en handelskjerne i en unik arkitektur som opererer med hele transaksjonsgrafer, snarere enn med enkeltordrer. Dette lar deg redusere hundrevis og tusenvis av kryssordrer i forskjellige valutaer innen en transaksjon og opprette kryssordrer.

 Hvorfor er det ikke noe slikt på andre børser??


 Arkitekturen til Any2Any-kjernen er fundamentalt forskjellig fra standard tradingkjerner og krevde en rekke innovative løsninger under opprettelsen. Vanlige børser kan ikke bytte til noen til hvilken som helst teknologi uten å forandre selve grunnlaget – handelskjernen.

Andre store børser har også forsøkt å lage Any2Any-teknologi, men bare ett utviklingsteam har klart å skape et virkelig fungerende produkt i dag.

Du kan prøve å handle med den nye teknologien på 50x.com nå – ingen KYC nødvendig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector