PR: En livline til bønder gjennom flammende gård

Landbruk er en uunnværlig del av nasjoner over hele verden, da det gir næring til alle. Sektoren står imidlertid overfor flere forstyrrende sjokk som plager bønder og påvirker bærekraften til deres virksomheter. Nøkkelen blant dem er branner. Bare i Storbritannia koster bøndene brann stod på £ 46,4 millioner i 2018.

Ettersom globale klimaendringer skjer på grunn av fortsatt bruk av fossile brensler, fortsetter dyre forstyrrelser i oppdrett å øke. For å takle kostnadene er kryptooppføringer hevet for å redusere tapene og gi bøndene en livline.

Flaming Farm Organization

De Flammende gårdsorganisasjon er en landbruksbasert organisasjon som har forsøkt å takle bøndenes tap gjennom en kryptoliste. Det gjør det ved å tilby en unik proprietær deflasjonsavkastningsoppdrettprotokoll. Ved å gjøre det hjelper det å dempe bønder fra tapene som oppstår gjennom den passive inntekten som genereres.

Opprinnelsen til Flaming Farm

En landsbybonde ved navn Flaming Farmer våknet en dag og la merke til at hele landsbyens avlinger brant. Landsbyen selv var sterkt avhengig av avlsbruk. Brannen ga potensielt livsforandrende skader, slik alle landsbyboerne følte. Bonden husket en fortelling fortalt av besteforeldrene om en lignende situasjon, men de trakk seg gjennom ved å kunne sikre en ‘spesiell makt’ som bidro til å holde oppdrettspraksis flytende. Denne inspirasjonen førte til opprettelsen av Ethereum baserte tokens.

Hvordan bruke Flaming Farm

For å isolere seg selv, forventes det at potensielle bønder skaffer seg Gård tokens ved utvekslingstjenester og ved å legge til likvidasjon i Uniswap. Uniswap er en helt desentralisert kryptobørs som tilbyr automatisert likviditetsavsetning på Ethereum-protokollen. 

Flaming Farm-tokens er tilgjengelige i to deler, enten private eller offentlige. Begge oppføringene er utgitt separat og skal være tilgjengelige på Coinmarketcap og Coingecko.

Den første vil være et privat salg. Den har en hardcap på 300 ETH (Ethereum-mynter). Det er ment å samle den første salgs- og smaksmarkedsdybden i påvente av den større børsnoteringen. Den offentlige noteringen som følger senere har en hardcap på 600 ETHs. Det vil således være den primære noteringen med en likviditetslåst logo.

FFARM-token

Det er totalt 10.000 forhåndsutviklede tokens til stede. De vil dekke totalen av alle oppføringer og salg; og skal ha en minimumsforbrenningshastighet på 2,5% per overføring, modifisert når forsyningen øker. Tokene skal distribueres på følgende måte:

  • 4000 tokens som tilsvarer 40% av totalen, skal tildeles 600 ETHs offentlige notering. Maksimumsgrensen per person er satt til melodien 20 ETH, hvor hvert token tiltrekker seg en pris på 0,16 ETH.
  • 2500 tokens blir tildelt 300 ETH private salg. Det utgjør 25% av alle tokens. Den individuelle maksimumsgrensen er satt til 30 ETH, med prisen 0,13 ETH per token.
  • Ytterligere 25% eller 2500 tokens er tildelt Uniswap-likviditetsprogrammet, verdt 495 ETH. Den vil være tilgjengelig innen syv dager med mengden salg

Det er også 500 (5%) teampoletter og ytterligere 500 (5%) poletter for finansiering av prosjektutviklingen. De to vil løpe i 3 måneder.

Hvordan bønder og investorer får


Flammende gårdsutviklere bruker en DeFi protokoll, som genererer avkastning på eiendeler ved å muliggjøre avling. Avkastningsbruk er en markedsføringsprosess der innehavere av kryptoaktiva får låne ut sine kryptovalutaer, tjene avgifter og renter som inntekt i prosessen.

Innehavere av FFARM-tokens kan tjene inntekter passivt uten å måtte handle, takket være avkastningsoppdrett. Ideelt ment for å hjelpe avlsbønder, tjener denne inntekten som genereres i tokens, til å dempe dem fra produksjonssjokk. 

Så når oppdrettsforetaket får et sjokk som resulterer i tap, kan avkastningen oppdrett fra FFARM-tokens gi bøndene kapital til å anskaffe neste plantesesongens frøplanter, samt dekke andre oppdrettskostnader. Det er også en levedyktig inntektsgenerator for investorer i andre sektorer.

Fordel med deflatorisk natur

Avling oppdrett har også store inflasjonsrisiko takket være dens funksjonelle struktur. Tokene mister gradvis verdien med tiden som et resultat av et overforsyningsproblem. Det vil si at flere tokens frigjøres over tid uten at det er noen økning i etterspørselen.

Et annet problem er utgangen fra en større likviditetsleverandør. Spekulative investorer som kommer inn, fører som et resultat til kraftige kursfall som sårer de som er igjen i markedet. Det ville dermed slå formålet med avlingsbønder som flyttet inn i avlingsmarkedet som en pute for oppdrettssjokk, bare for å miste verdi betydelig.

Flaming Farms deflatoriske avkastningsprotokoll, blant de aller første som ble utgitt, har en brennende fordel. I hovedsak innebærer det at skaperne fjerner tokens fra sirkulasjon, med 2,5% først. Dette er justerbart når forsyningen øker. Inflasjonsrisikoen forbundet med avlsdrift som et resultat av overflødig tilbud kan kontrolleres når de skjer, og garanterer symbolets verdistabilitet. 

Takket være et maksimumstak på 30 ETH per person, kan utgangen til en større likviditetsinnehaver også justeres innenfor teamets midler. Teamets tildeling av 5% av alle tokens hjelper til med å dekke en slik forekomst, samt gradvis forbrenning av tokens for å garantere prisene.

Konklusjon

Selv om oppdrett er avgjørende for alle nasjoner, står det overfor store risikoer som kan forstyrre produksjonen. Bærerne av tyngden av disse konsekvensene er bønder som lider enorme inntektstap. På grunn av de nåværende globale klimatiske endringene, betyr det at demping av bøndene har blitt et veldig levedyktig alternativ for å holde landbruk og oppdrett levedyktig.

Flammende gård poletter tilbyr en god avtale for dem og andre investorer ved å tilby en annen inntektsstrøm. Det gjør det mens det også negerer inflasjonstrykket til avlsdyrking gjennom sin proprietære deflasjonsprotokoll. Organisasjonen lover å leve opp til sitt opprinnelses mål om å gi landbruket en livline hvis en massiv ombordstigning av bønder gjøres.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector