PR: Forskjell mellom tradisjonelle penger, DICE og andre kryptovalutaer

Med teknologi som innleder den moderne økonomien, fortsetter vi å finne måter å gjøre tradisjonelle valutaer til digitale. Bitcoin i 2009 introduserte for første gang kildekoden som førte til en revolusjon i industrien for mikrobetalinger. Mens plastpenger i form av debet- / kredittkort og digitale lommebøker er blitt adoptert mye, mottok kryptovaluta ordinær aksept siden de tilbød en økonomisk og rask løsning for overføringer av midler over hele verden. Selv om kryptorommet så flere digitale valutaer prøver å løse forskjellige problemer, sto teknologien deres overfor flere ineffektiviteter som holdt tilbake potensialet for at slike tokens ble vedtatt globalt..

DICE Money, en ny tidsalderkryptovaluta, introduserer en digital økonomi som ikke kjører på en tradisjonell blockchain-plattform, men som samtidig beholder funksjonene og fordelene med kryptokurver. DICE eliminerer ulempene fra den eksisterende ICO-modellen for innsamling, og tilbyr en selvbærende modell der brukerne utvider digitale tokens for å støtte enkeltpersoner, bedrifter og / eller sosiale organisasjoner. Det er fortsatt støy om fiatvaluta og digitale tokens, så la oss dekode hvordan disse butikkene av verdi skiller seg ut og utforske hvordan DICE Money skiller seg ut mens vi integrerer de beste funksjonene i begge.

Forskjellen mellom tradisjonelle penger og andre kryptovalutaer

Tradisjonelle penger

Enkelt sagt kan penger brukes til å kjøpe varer eller tjenester og også spares eller investeres. Den er i stand til å utføre alle disse funksjonene på grunn av trivielle dyder som ‘verdi lagring’, ‘byttemiddel’, ‘regningsenhet’ og ‘standard for utsatt betaling.’

Det har videre alltid vært støttet av en sentral myndighet med forsyningen løst av denne kraftige enheten. Det kan ta en av følgende former-

Ekte valuta

Materielle eller immaterielle eiendeler som har en egenverdi, for eksempel gull, kobber, sølv, aksjeaksjer. Disse eiendelene har verdi basert på spesifikke målemetoder og priser.

Fiat Valuta

Den mest brukte formen for penger er fiat. I motsetning til ekte valuta er den ikke støttet av en materiell eller immateriell eiendel, og er vanligvis en papirnota eller en mynt som ikke er av edelt metall. Det har verdi når myndighetene erklærer det som et lovlig betalingsmiddel for å bli akseptert som betalingsmåte ‘for all gjeld offentlig og privat.’ Eksempler inkluderer USD, EUR, GBP og JPY blant flere andre valutaer. En slik valuta sirkulerer vanligvis innenfor en bestemt nasjonal økonomi og er regulert av en sentralbank for å fungere som et gjeldsbrev utstedt av respektive myndighetsmyndigheter..

Digital valuta

Digitale valutaer ligner fiat-valuta, og den kritiske forskjellen er at mens fiat-valutaer er håndgripelige, er digitale valutaer immaterielle og har en digital eksistens. Eksempler inkluderer penger i form av debet- / kredittkort, digitale lommebøker som Paypal og lignende.

Kryptovaluta

Kryptovaluta er digitale eiendeler og har fått popularitet i nyere tid med eksempler som inkluderer Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Ripple. De er designet for å brukes som byttemiddel og til slutt erstatte tradisjonelle penger. Det er ingen sentral myndighet som kontrollerer kryptovalutaer; i stedet er de sikret med kryptografiske algoritmer over en distribuert hovedbok. Teknologien som gir slike valutaer er blockchain – en offentlig database for finansielle transaksjoner.

TERNINGER Penger– Integrering av de beste funksjonene i tradisjonelle penger og kryptovalutaer:


DICE Money er en ny tidsalderkryptovaluta som er utviklet for å integrere de beste funksjonene i både kryptovalutaer og fiatvalutaer. I likhet med kryptovalutaer blir DICE-tokens utvunnet (eller opprettet) uten en sentral autoritet eller pålitelige tredjeparter. I tillegg kan DICE-tokens brukes til å kjøpe varer eller tjenester eller til og med bli donert for sosiale formål eller overført til venner og familie. I likhet med kryptovalutaer er også DICE-plattformen desentralisert. Det skiller seg imidlertid ved å være mer effektiv, raskere og billigere ved å bruke flere hovedbøker, i stedet for en enkelt hovedbok.

I likhet med en fiat-valuta, kan eiere på plattformen handle i DICE-tokens selv offline, sømløst i butikkene som godtar slike digitale eiendeler..

Med lignende funksjoner som integrerer tradisjonelle penger og digitale kryptokurver, skiller DICE seg fra konvensjonelle kryptokurver på forskjellige grunnlag. I motsetning til kryptovalutaer som krever spesiell lommebok for å lagre, trenger ikke DICE-tokens slike lommebøker og kan lagres online i form av en binær fil, e-post eller offline som et trykt notat eller USB-flash-stasjon.

I tillegg tillater DICE for første gang i kryptoverføringen brukere å gruve DICE-tokens offline, og muliggjør mange spennende fintech-muligheter. Med frakoblet gruvedrift vil brukere ha fornyet sikkerhet med sikrere alternativer uten frykt for kryptering der noen andre i hemmelighet bruker ressursene dine til å utvide kryptovalutaer.

Velegnet for en sjokkfri adopsjon som hverdagspenger, kan brukere delta på den revolusjonerende plattformen som forenkler innsamling av penger økonomisk, samtidig som de tilbyr en gateway for millioner å koble seg på plattformen sosialt. Kombinere de beste funksjonene i krypto og tradisjonelle valutaer. TERNING har potensial til å utvikle seg som en allment akseptert digital valuta sikret ved kryptografi.

Hvis du vil vite mer om DICE eller hvordan det kan hjelpe virksomheten din med å skaffe midler til å besøke deres nettsted eller du kan lese hvitt papir her.

Mediekontakt:

Navn: Dilip Chandar

E-post:    [e-postbeskyttet]

Nettsted: www.dice.money

Telegram: https://t.me/DICEMoney

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector