PR: Hvordan bruke DYP til å tjene store deFi-avkastninger

Når det gjelder å sikre sunne avkastninger i DeFi-markedet, handler det om hvilken plattform du velger og dens egenskaper. Som sent har det vært en eksplosjon i DeFi-aktiviteter. DeFi, eller desentralisert finansiering, er et begrep som er laget for å beskrive handlingen med å konvertere tradisjonelle sentraliserte finansielle tjenester til blockchain. Det spennende med DeFi er at det gir brukerne en rekke nye muligheter. 

Investorer har snakket, og de handler om DeFi-revolusjon. Brukere har muligheten til å tjene renter og annen avkastning uten å måtte bytte eiendelene sine. DeFi-tjenester dekker et bredt spekter av funksjoner i dag. I tillegg er ikke alle DeFi-plattformer skapt like. Markedet har allerede sett sin andel av svindlere. 

For å beskytte den hardt opptjente kryptovalutaen din, må du holde deg til prosjekter som er anerkjente i sektoren. Logg aldri på en DeFi-plattform som lover deg latterlige utbetalinger. Disse plattformene er vanligvis svindlere som prøver å dra nytte av nye investorers FOMO (frykt for å gå glipp av det). Disse bekymringene øker når prisen på kryptokurver øker. 

Heldigvis er det også plattformer i markedet som fortjener ros for deres sikkerhet, stabilitet og unike tilnærming til noen av problemene som DeFi-sektoren står overfor for øyeblikket. DeFi Yield Protocol (DYP) er det perfekte eksempelet på et slikt firma. DYP søker å gi investorer mer mulighet og sikkerhet enn tidlige plattformer. Slik fungerer DYP. 

Hvordan fungerer DYP.Finance?

DYP er bygget på verdens største Dapp-blockchain, Ethereum. Som en Ethereum-basert plattform har DYP-brukere maksimal interoperabilitet i markedet. Du kan lagre DYP-tokens på en hvilken som helst ERC-20-kompatibel lommebok. Du kan også bruke tokens i andre DeFi-plattformer som støtter disse unike finansielle instrumentene. Riktig, DYP ble bygget ved hjelp av programmeringsspråkene HTML5, CSS3, Bootstrap og Solidity.

 DYP.Finance gir reelle fordeler for brukerne

DYP introduserer flere kule funksjoner for å øke avkastningen. Dette neste generasjons deflatoriske DeFi-økosystemet gir deg et lett å navigere grensesnitt. Herfra kan nye brukere enkelt finne de mest nyttige funksjonene på plattformen. Spesielt gir DYP staking, gruvedrift og oppdrett protokoller til publikum.

 DYP gruvedrift

DYP-gruvebassenget er en av nettverkets mest populære funksjoner. Gruvedrift tillater grupper av gruvearbeidere å jobbe sammen for å legge til blokker i blockchain. Disse nettverkene gir flere genererende klienter muligheten til å bidra til generering av en blokk. Belønningen deles deretter mellom alle bidragende medlemmer av bassenget basert på deres beregningsdeltakelse.

Solo mot bassenger

Viktigere er at gruvebassenger representerer de beste sjansene for å bryte en blokk. Til sammenligning, solo-mining, kan det ta over et år før du finner en blokk. Denne tidsforsinkelsen kan bli enda lenger, avhengig av gruvedrift. Bassenger sikrer at du får en jevn og forutsigbar avkastning for innsatsen.

Medlemmer av DYP-gruvedrift har også noen ekstra fordeler. Spesielt blir disse brukerne belønnet hver måned med en 10% bonus fra bassengets ETH-månedlige inntekt. På denne måten maksimerer DYP-brukere min gruveinnsats og ser høyere belønninger for deres deltakelse i bassenget enn tidligere gruvedriftstrukturer.

Fordeler med gruvedrift


Det er mange fordeler ved å bli med i et gruvedrift. For det første er det mye mindre oppstartkostnader forbundet med gruvedrift fra et basseng. Det er ikke noe behov for deg å gå ut og kjøpe en dyr gruvedrift. Hvis du kjøper en kraftig rigg, kan du også bruke den til å bli med i gruvebassenget.

Den nåværende markedsstandarden er ASIC (applikasjonsspesifikk integrert chip) gruvedrift. Disse enhetene kan kjøre et par tusen dollar og er utrolig strømkrevende. Av denne grunn søker de fleste gruvearbeidere steder med fornybare eller kraftig nedsatte strømkostnader. 

Yield Farming

Avkastning er en annen spennende funksjon som brukere får tilgang til når de logger på DYP. DYP avkastning håndteres av automatiserte avlsoppdrettskontrakter i DYP-økosystemet. Plattformen støtter for øyeblikket avling av disse eiendelene: 

  • DYP / ETH
  • DYP / USDC
  • DYP / USDT
  • DYP / WBTC 

Avkastningsprotokoller gjør det enkelt for nye brukere å sikre avkastning. Versus trading, avkastningsbruk er et bedre alternativ for gjennomsnittsbrukeren. Det er langt mindre volatilitet og overraskelser. I tillegg blir belønningene dine betalt automatisk via smarte kontrakter. På denne måten er det ikke nødvendig med menneskelig inngripen som kan forsinke inntektene dine.

styresett

Hele DYP-nettverket bruker en unik styringsstruktur designet for å gi brukerne mer kontroll i nettverkets retning. Som med de fleste DeFi-plattformer, kan du holde nettverkets styringstoken, i dette tilfellet DYP, for å få mer å si i stemmeprosessen. I DYP-økosystemet går styringsmekanismen et skritt fremover. Det lar brukerne bestemme hva de skal gjøre med flere DYP-tokens som er igjen fra nettverkets anti-manipulasjonsprotokoll.

Anti Manipulation

DYPs utvikler gikk langt for å lage en plattform som var fri for hvalinterferens. For å utføre denne oppgaven, konverterer nettverket automatisk et angitt antall DYP til ETH daglig. Denne konverteringen reduserer den sirkulerende tilførselen av DYP i markedet og bidrar til å holde symbolets verdi verdsatt. I tillegg blir alle DeFi-innsatsbelønninger utbetalt direkte i ETH i stedet for nettverkets styringstoken som i konkurransen.

DYP – Ta investeringen på et hakk

Å forstå hvordan du bruker DYPs nettverk for å maksimere avkastningen, er en utmerket måte å oppnå større suksess i investeringsstrategien din. Deflasjonsprotokoller øker i DeFi-samfunnet. Imidlertid tilbyr ingen av disse plattformene noe så inkluderende og avansert som alternativene DYP bringer til bordet. Av denne grunn, DYP brukere vil helt sikkert glede seg over en lønnsom opplevelse når de bruker denne unike protokollen for å fremme sin investeringsstrategi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector