PR: I dag ga Alibabacoin ut sin mye forventede kryptovaluta-app

I dag er den berømte Alibabacoin Foundation ga ut sin etterlengtede Multicrypto Wallet som svar på den overveldende samfunnstøtten for prosjektet. Multicrypto Wallet er en av kryptovaluta-lommeboken i verden som kan lagre, sikre og utveksle 10 unike kryptovalutaer samtidig, alt med bekvemmeligheten og beskyttelsen til en integrert ansiktsgjenkjenningstjeneste med blockchain – en annen verdens første.

For å feire den historiske lanseringen holder Alibabacoin en engangs-eneste Airdrop-begivenhet med enorme belønninger på spill.

Alibabacoin: En historie om suksess

Suksessen til Multicrypto-prosjektet og den resulterende Aidrop-hendelsen stammer direkte fra den overveldende suksessen stiftelsen har oppnådd i 2018. De høye ambisjonene til selskapet har ofte inspirert tvil blant kritikere, men gang på gang ble den tvilen tystet av selskapets transparens og hengivenhet. Det er nettopp på grunn av dette nivået av engasjement at samfunnet har vokst så raskt.

Multicrypto Wallet-prosjektet hadde ikke vært så vellykket hvis det ikke var for laserfokuset Alibabacoin teamet paret med tilliten til tusenvis av intelligente investorer. Stiftelsen har foreslått ideer som virket altfor ambisiøse eller direkte umulige, men disse prosjektene lykkes kontinuerlig, samfunnet vokser, og verdien av ABBC-mynten øker. De tidligste bakmennene i selskapet trodde på forretningsplanen i den velformulerte Whitepaper. Det var denne visjonen så mange kom til å tro på å føre til den uventede suksessen med ICO-arrangementet.

Alibabacoin mottok langt mer finansiering enn forutsagt på grunn av investorens spenning og tillit. Disse midlene gikk direkte inn i å gjøre planene sine til virkelighet, og tapte sjansen til å gripe fortjeneste for i stedet å investere i avansert teknologi, og som går utover sine forpliktelser..

Finansieringen fra lidenskapelige investorer har gått til utvidelse av infrastruktur, oppgradering av programvaresystemer og ansettelse av nye utviklere, økonomer og teamledere. Alibabacoins investering i sin egen visjon har gjort drømmen deres til virkelighet, om å utvikle den mest avanserte krypto-lommeboken i verden, Multicrypto Wallet.

Multicrypto lommebok: En spillveksler

Denne dagen markerer en historisk begivenhet i verden av blockchain-teknologi. Utgivelsen av Multicrypto Wallet vil forme fremtiden for kryptovalutaer og sette en standard for alle selskaper som følger den. Ved å laste ned en enkelt gratis applikasjon for Android eller i0S, vil brukerne ha den mest allsidige myntlagrings- og utvekslingsplattformen i verden..

Det er ikke behov for flere lommebøker eller tredjepartsbyttere fordi Alibabacoins lommebok fungerer med ABBC, Ethereum, Bitcoin, Dash, Litecoin, Bitcoin Cash, Z-Cash, Otum, Tether og Verge. Alle 10 av disse myntene kan administreres, byttes og overføres i den enkle, intuitive appen, uten behov for et tradisjonelt passord, og med et enestående beskyttelsesnivå fra den avanserte programvaren for ansiktsgjenkjenning.

Alibabacoin Foundation jobbet mye med industriledere for å være banebrytende for denne teknologien og innlemme den i blockchain. Med sin nye plattform er det glemt passord. Programvaren for ansiktsgjenkjenning som er integrert i applikasjonen, gjør det enkelt for brukere å komme inn på kontoen sin mens de holder kriminelle utenfor

Massiv airdrop feiring

For å gi tilbake til det lidenskapelige samfunnet som gjorde alt mulig, gir Alibabacoin Foundation bort 50.000.000 ABBC. Hvem som helst kan motta belønninger i denne luftdropen ved å laste ned applikasjonen Multicrypto Wallet gratis. De første 500 000 personene som åpner søknaden, får 100 ABBC. Brukere kan tjene ekstra ABBC ved å henvise venner. Hver henvisning en bruker foretar, tjener ytterligere 20 ABBC.

Dette er et fantastisk system for å utvide samfunnet og utvide den fantastiske funksjonaliteten til Multicrypto Wallet til å omfatte myntinvestorer over hele verden. Airdrop løper fra 2. juli til 31. juli, så husk å ikke gå glipp av muligheten til å få gratis mynter fra en av de raskest voksende kryptovalutaene før prisen skyter opp.

Konklusjon

Med sin fantastiske suksess er det lett å se hvorfor lanseringen av denne nye teknologien har fått så mye oppmerksomhet. Alibabacoin Foundation er virkelig en innovatør i bransjen og har aldri sluttet å glede sine investorer.

Lanseringen av Multicrypto Wallet er bare første stopp på deres veikart for å bli verdens ledende programvareplattform for digitale eiendeler. Krypto-entusiaster og investorer overalt vil laste ned den nye applikasjonen og få ABBC så snart som mulig.

For mer informasjon besøk vår nettside www.abbcevents.com.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me