PR: India Dapp Fest Recaps – Svært vellykket Blockchain-konferanse i India

Vi tror “Alene vi er en dråpe – Sammen er vi et hav” – Og ja, vår siste blockchain-konferanse, India Dapp Fest ’19 i Silicon Valley of India, var en stor suksess, og det hadde ikke vært mulig uten støtten og samarbeid mellom våre sponsorer, mediepartnere, oppsøkende partnere, utviklere, publikum og hele samfunnet som begeistret markerte sin tilstedeværelse på stedet. 

TAKK IGJEN, ALLE, FOR AT DU GJØR DETTE BEGIVENHETEN EN STOR SUKSESS! 

Hvis du fortsatt lurer på hva India Dapp Fest handlet om det, foreslår vi at du blar gjennom ‘India Dapp Fest eller Blockchained India’ på Google eller søkeboksen til en hvilken som helst søkemotor – du vil bli overrasket over å se hvor suveren et blockchain-samfunn organiserte en av Asias største blockchain-konferanser i løpet av juni 2019. 

Arrangør og raskt glimt! 

Organisert av Blocumen Studios og drevet av Blokkjedet India, India Dapp Fest var en fem dager visjonær konferanse av mange blockchain og crypto entusiaster, fagpersoner, utviklere, crypto talsmenn, blockchain startups og eksperter i India. Arrangementet ble fulgt av landsomfattende roadshows, gjennomført over store byer i India for å øke bevisstheten om nye trender og samle meninger og stemmer fra blockchain & kryptoforkjempere for landet. Dette var ment å senere utarbeide en blockchain-vennlig reguleringsutkast til rapport og presentere den for lovgivere i landet. I tillegg representerte arrangementet noen av de strålende hjernen bak de innovative produktene bygget på toppen av blockchain-teknologien – og debuterte seg selv som en plattform for blockchain-hackathon og et perfekt podium for å kaste opp sin kommende store idé innen blockchain-rom.. 

På toppen av alt var det en ideell scene for utmerkede sinn å være en Draper University Hero, Silicon Valley topp akseleratorprogram for entreprenørskap! 

Sammendrag av Five Days of India Dapp Fest’19; 

Denne konferansen ble antatt å være en av de største konferansene i India i år 2019 – fordi arrangementet opprinnelig inneholdt 3 dager for interaktiv workshop & hackathon hvor Matic Network (det berømte blockchain-prosjektet samlet inn penger fra Binance IEO og fikk oppmerksomhet fra Coinbase Ventures), Algorand, et tillatelsesfritt bevis på innsats blockchain og teknologiselskap og Chain Security (et blockchain sikkerhetsfirma) var nøkkelaktører å samhandle med deltakerne, veilede dem, veilede dem og bedømme dem for utvelgelse for å gå videre til prosjektpitching-økt. Senere ble de to siste dagene av festen fokusert på blockchain-konferansen med noen fantastiske foredrag, interessante paneler, pitching-økter og til slutt lanseringen av Indias etterlengtede rapport om blockchain-vennlige forskrifter.. 

IDF

Med de dedikerte tre dagene av workshop og hackathon fra 11. – 13. juni, organisert på IndiQube Alpha Building Co-working space i Bangalore, veileder & dommere avsluttet 8 deltakere som ble tilbudt en anledning til å stille til den siste økten foran investorer og dommere. Senere fant den fokuserte konferansen sted i to dager fra 14. juni til 15. juni på LaliT Ashok Bangalore med introduksjon av arrangører og ånd bak hele ideen – Blocumen Studios og Blockchained India av dynamisk gründer og Draper University Hero, Akshay Aggarwal. 

14. juni, dag 1 av India Dapp Fest’19-konferansen

Scenen åpnet med en forbløffende foredrag av Nitin Gaur Director, Digital Assets WW, IBM om ‘The Global Landscape of Digital Assets’, som snakket om hvordan IBM er på vei mot å utforske mer i blockchain-økosystemet, og hvordan skal andre virksomheter lage sin referanseindeks i Global Landscape med blockchain-teknologi.  

Senere ble det organisert et utmerket panel med moderator David Casey – CEO for NuMundo om oppsiktsvekkende tema ‘Decentralized Ecosystems Around the World’, med høyttalere som Anderson Tan – administrerende direktør og grunnlegger av Alpha Omega Capital, Anna Melton – Founder – Decentralized Ventures, Mr. Aggarwal grunnlegger av Blockchained India. 


IDF

Enda et annet panel begeistret vårt blockchain-entusiastiske publikum som sentrerte seg rundt det fantastiske emnet – “Access & Control on the Blockchain: Public, Private and Consortium Models ”moderert av Sam Noble CTO – EOS Dublin, Ravi Chandrasekaran – Practice Partner – Blockchain hos Wipro Technologies, Gokul Alex – Associate Director, PwC. Den viktigste takeawayen fra dette panelet var hvordan private og offentlige og konsortium blockchain fungerer, og bruken av disse modellene. 

Og så ble scenen fylt av populariteten til Matic Network og hvordan indiske gründere med suksess samlet inn midler fra den største kryptobørsen, Binances IEO, også finansiering fra Coinbase Ventures, investeringsselskap av Coinbase crypto exchange. Mr. Sandeep Nailwal, medstifter & COO of Matic Network adresserte publikum med sin vellykkede reise med å lansere Matic Network med andre strålende sinn fra India. Han snakket om “Building to Scale: Side Chain Solutions”, som var et av de inspirerende samtalepublikumene som noen gang har opplevd. 

IDF

Foran deilig lunsjtid, likte publikum to utrolige samtaler til – første foredrag av Mr. Subbu Jois Founder, Aurigraph.io om ‘Quantum Cryptography & Protokoller for fremtiden ’, og en annen av Kumar Anirudha IOTA styringskomitémedlem om universelle betalinger på Blockchain. 

I sitt panel for kvantekryptografi sier Mr. Subbu Jois at “Verden skifter fra sentralisert database og applikasjoner og datahåndtering” som antyder hvorfor et desentralisert økosystem skal være viktig for vår fremtid. 

Mellomtiden, våre mediepartnere og oppsøkende partnere kunne ikke vente et sekund med å snakke med høyttalerne våre og intervjue dem for å vises på nettstedet deres. Naimish fra CoinCrunchIndia intervjuet Sam Noble, CTO i EOS Blockchain, mens Nidhi Kolhapur fra Coinpedia raskt fanget innsikten fra Nitin Gaur, IBM Blockchain. Også Shrikanth fra Blockmanity.com og Shiv fra Crypto Conversation satte seg ned for å diskutere den nåværende og fremtidige planen til Algorand med ambassadøren Gokul Alex. 

Mens lunsjtid ble organisert for å nyte deilig mat, ventet ikke publikum et eneste minutt med å bygge nettverk og introduserte seg for høyttalere og dignitarier fra blockchain-plass hos IDF.

IDF

Publikum, høyttalere og IDF-teamet kom tilbake igjen for å lytte til eksperter på enda et mest interessant emne ‘Unicorns of Blockchain: For tidlig på dagen?’, Som fikk oppmerksomhet fra landets blockchain-gründere og grunnleggere av startup-selskaper. Panelet ble moderert av Amrit fra Headstart med høyttalerne Brij Bhasin fra Money Single, Manish Singhal og Anderson Tan fra Alpha Omega Capital. Panelet fremhevet hva som trengs for at et blockchain-selskap skal være en enhjørning og hva som satte blockchain-prosjektet fra verden! Mens man tar opp spørsmålene, bemerker risikokapitalist og filippinsk entreprenør Anderson Tan fra Alpha Omega Capital at; 

  •   Timingen må være riktig
  •   Rockstjernelag
  •   Grand Vision 
  •   Arbeidsmodell 
  •   Finansieringskrav

IDF

Mange andre interessante samtaler og paneler av hendelsene var ‘Rising Stars of Crypto & Path Ahead som hadde noen få største navn på kryptoen & blockchain industri – inkludert – Yeshu Agarwal administrerende direktør og grunnlegger, Traden, Sumit Gupta medstifter & CEO, CoinDCX, Abhinav Ramesh CEO og co-Founder, Murmur DApp, Edul Patel Co-Founder at Mudrex.com (YCombinator W2019), Panel on ‘Future of Work’ Av Rishi Das medstifter & Styreleder, IndiQube, David Casey administrerende direktør i NuMundo, Jessica Zartler Blockchain Anthropologist.

Den første dagen ble deretter avsluttet med ”Draper University Pitch Competition”, bedømt av Akshay Aggarwal CEO Blocumen Studios, Alumni Ambassador, Draper University, Anderson Tan CEO og Founder, Alpha Omega Capital, Saurabh Arora Entrepreneur and Blockchain expert, og Nitin Gaur Director, Digital Eiendeler WW, IBM. 

IDF

15. juni, dag 2 av India Dapp Fest’19-konferansen 

Energien var fortsatt på topp .. !!! Med den enorme suksessen til den første dagskonferansen var vi alle veldig glade og doblet for å markere denne hendelsen som Asias største blockchain-konferanse. 

IDF

Så dagen 2 i India Dapp Fest-konferansen begynte med Guarding Smart Contracts av Mr. Jitendra Chittoda fra Chain Security, som også interagerte med publikum og løste spørsmålene deres dreide seg om sikkerhet, smart kontrakt og blockchain. 

Det ble deretter videreført med et spennende panel på “Locking Down Data on the Blockchain”, med høyttalerne Nilesh Trivedi fra Clear Tax, Amol Kulkarni fra Intel, Jitendra Chittoda fra Chain security – Moderert av Anirudha fra Acyclic Labs. 

Etter en fantastisk panelløkt ventet publikum spent på å høre på Dr. Ajai Garg som leder Department of Cyber ​​Security International Corporation og Startup Innovation, MeitY fra India. Han snakket om sine synspunkter på blockchain-teknologi, problemene rundt denne nye teknologien og hvordan man skal løse.

 I sin tale legger han til; 

Det største problemet blockchain vil løse er å gjøre deg til eier av dataene og bidra til å tjene penger på det. Han fortsatte å legge til; “Behovet for oss (av blockchain) er større enn for Vesten”. “Dagens ungdom er ikke klar til å ta livskvalitet i B-klasse”.

Etter en hypnotiserende foredrag av Ajai Garg, fylte Gnana Lakshmi, Chief Technology Officer for Trustlin og en lederstipendiat hos Women Who Code suksessånden til kvinner og snakket om Transcending the Binary ved å sitere Women Who Code. Etter hennes raske samtale ble det mest overbevisende panelet organisert, som kanskje er essensen av dagens blockchain-rom. 

Et panel om ‘Women in Blockchain’ ble også organisert for å diskutere mangfold, inspirere flere kvinner til å gå inn i blockchain-rommet og hvilken karrieremulighet de kan velge. Panelet ble moderert av India Dapp Fests merkevaresjef & uavhengig kryptojournalist Tabassum med høyttalere Gnana Lakshmi Chief Technology Officer, TrustIn, Anna Melton Managing Partner & Grunnlegger, Decentralized Ventures og Jessica Zartler, en Blockchain antropolog. 

Senere tok indiske blockchain-pionerer ledelsen i et nytt panel med tittelen ‘The Blockchain Landscape in India’, med foredragsholdere Aanchal Thakur – Partner i DayOrg Consulting Group, Anirudh Rastogi – Grunnlegger av Ikigai Law, Sunil Aggarwal fra TalentSprint, Akshay Aggarwal, moderert av Vishal Krishna fra historien din.

Idf

Etter den mest interaktive paneldiskusjonen diskuterte en forfriskende foredrag av Sunil Aggarwal “Spiritual Politics of Blockchain Aspirants” og tilføyer fascinerende innsikt; 

“Å holde frykt for den beste måten å herske effektivt på. Den virkelige essensen av blockchain kommer fra å være fryktløs. Husk at blockchain ikke bare er en teknologi, men en filosofi. ”

Han snakket videre om gjeldsbaserte penger og poeng; 

“Bestefaren min tjente 50 rupees i måneden med 7 barn, og han var en middelklasse. Min far tjente 500, hadde fire barn, og han var en middelklasse jeg tjente 50000 per måned, og min kone tjente og vi har ett barn. Likevel er vi en middelklasse. ”

Lanserer Blockchain-Friendly Regulatory Draft Report 

Dette var også dagen da Blockchained Team (India Dapp Fest Organizer) lanserte regulatorisk utkast til politikkrapport og teamet delte beskrivende lysbilder, som representerte landsomfattende observasjon om blockchain og hva som virkelig var indisk blockchain & kryptosamfunnets behov fra India i kryptoindustrien. Rapporten ble samlet etter at 400+ personer deltok og ga sin mening om kryptovilkår med 33% gründere, 32% fagfolk innen informasjonsteknologi, 21,70% Blockchain entusiast, 8,60% student / praktikant, 6,50% forsker, 3,70% investor, 0,70% advokater, og 0,30% journalister. 

Rapporten ble hovedsakelig samlet fra Bangalore, Hyderabad, Mumbai og Delhi hvor blockchain & kryptosamfunn fra Mumbai & Hyderabad var høyere for å gi svar, og deretter fulgte Bangalore og Delhi. Med den samlede rapportobservasjonen fra fire toppbyer i India tok Mr.Anirudh Rastogi, som er partner i Ikigai Law, scenen og snakket om anbefalinger for myndighetene om å regulere kryptovalutaer. I sin tale legger han til; 

“Regjeringen må endre tilnærmingen mot regulering av kryptokurver” ved å merke seg at regulatorer er “Overestimering av risiko og undervurdering av potensialet”. 

Han fortsetter med å legge til Regulatory Sandbox-oppdatering som nylig hadde fjernet kryptoprodukter, inkludert kryptoaktiva, ICO, kjedemarkedsføringstjenester og slike produkter, mens han holdt et sikkert notat om fremvoksende teknologi inkludert blockchain. Når det gjelder den lignende konkurransen, legger han til;

Selvregulering, samregulering kan gjøre en bedre jobb med å regulere raskt fremvoksende teknologier. Sandkassemulighet er en tapt mulighet. 

I tillegg til utkastet til rapport, endte den andre dagers begivenhet med prisutdeling av Draper University Pitch ferdigstillelse. 

Andre høydepunkter i arrangementet var ‘Conscious Decentralization, a talk by Jessica Zatler, exceptional paneldiskusjon om“ Crypto Surfing: How to Ride the Waves ”av Neeraj Khandelwal medstifter & CTO, CoinDCX, Abhinav Ramesh administrerende direktør og medstifter, Murmur Dapp, Sainath Gupta administrerende direktør og grunnlegger, Prime, et annet utmerket panel om “The Enterprise Diaries, lessons to Iterate On” fra fire dignitarier – Prem Kumar fra PwC, Amol Kulkarni fra Intel , Ram Gullamuddi fra Zagg Protocol – moderert av Vipul fra NassComm. 

Pakk opp!

Og så avsluttet vi Indias største blockchain-konferanse med en nettverksøkt og takk. 

Vi takker hjertelig alle som gjorde denne begivenheten til en stor suksess, og vi vil snart ta igjen og håper at Indias regjering også vil ta hensyn til den samlede stemmen til blockchain & kryptoprofesjonelle i forkant av å formulere regler / regelverk rundt krypto & blockchain-teknologi for innbyggere i India. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector