PR: s tar på seg ARK Mobile Wallet

Blant en av de største begivenhetene i kryptoverdenen var lanseringen av ARK mobil lommebok. Her er alt du trenger å vite om denne unike mobillommeboken.

ark lommebok

ARK har lansert sin etterlengtede ARK-lommebok som kan brukes til å stemme en delegat, sende eller motta saldoen eller bare sjekke saldoen. For ikke lenge siden kunngjorde det sitt samarbeid med ledende desentralisert handelsapplikasjon Blockport som er den teknologiske ryggraden bak ARK mobil lommebok.

ark lommebok

Samarbeid med Blockport

ark + blockport

Blockport er et robust, feilfritt spill som endrer desentralisert børs som danner basen for ARK mobil lommebok. Det eliminerer de iboende usikkerhetene som konvensjonelle børser står overfor, og gjør det veldig enkelt å handle med konvensjonelle valutaer som euro. Dette overvåkes direkte av ikke mindre enn CFO Lars Rensing fra ARK. Forvent mer teknologisk utnyttelse av Blockport-kanaler som i form av mobil lommebok i fremtiden.

Hovedtrekkene

Med denne kickass mobile lommebokapplikasjonen kan du gjøre mange ting med en app. Du kan importere en eksisterende passordfrase ved ganske enkelt å bruke QR-funksjonen eller skrive eller lime inn passordfrasen. Du kan lage en ny passordfrase, du kan angi en PIN-kode for å begrense tilgangen til profilen og holde den trygg. Det gir deg alle de grunnleggende transaksjonstyper som å sende, motta, stemme, avstemme en delegat. Appen er i stand til å koble til både mainnet og devnet og gjør muligheten tilgjengelig for deg å koble til de forskjellige profilene for ARK-adresser eller nettverk. Du kan legge til nye kontakter og begynne å gjøre transaksjoner med dem enkelt. Det er et alternativ å sjekke totalbalansen fra alle ARK-adressene. En annen flott funksjon den gir er å sikkerhetskopiere lommeboken din, PIN-koden din er alt som trengs for å dekryptere dataene dine og få tilgang til dem. Du kan skifte pin når som helst. Til slutt, hvis du er bekymret og av en eller annen grunn vil slette alle dataene, kan du gjøre det med alternativet Clear Data. Det viser deg gjeldende markedspriser med en rapport om ukentlige bevegelser også. Det gir deg også oversikt over nettverksstatus med mulighet for å endre kollegaen. Den støtter visning av data i forskjellige FIAT-valutaer.

Kommende funksjoner

Dessuten er dette bare den grunnleggende lanseringen. I tiden fremover vil ARKs mobile lommebok ha flere funksjoner som inkluderer et mørkt tema, støtte fra Ledger Nano S-støtte via On The Go-kabel eller adapter. Det sikter også til å legge til egendefinerte nettverkstyper til brukeren der brukeren kan legge til sin egen ARK-baserte kjede, for eksempel Kapu, Blockpool osv. Med samme IP-adresse. Pinnen som brukes til nå for å kontrollere tilgangen, vil eventuelt bli erstattet med alternativet for fingeravtrykkidentitet. Det vil sende deg varsler for hver enkelt transaksjon du gjør. Det gir deg funksjoner på ditt eget lokale språk, og ikke bare engelsk, og brukeren vil kunne lagre den genererte passordfrasen til pdf. Disse funksjonene kombinert vil slå enhver annen mobil lommebok-app.

Lommebok-app-koden

Det trenger ikke å synkronisere appen din, bare åpne appen og gå i gang med virksomheten din. Det er en hybridapplikasjon som har samme kode for iPhone og Android for å hjelpe i den koordinerte utviklingen som er laget ved hjelp av Iconic framework og ARKs helt egen Typescript API som lar deg samhandle med ARK-nettverket ved hjelp av mobiltelefonen din hvor som helst og når som helst.

Hvordan vil laget ta på seg feil?

Dessuten er mobillommeboken nettopp utgitt i Beta-versjonen og kan ha noen feil for nå, ta med oss ​​mens vi fjerner dem raskt. Gi oss beskjed om eventuelle feil du finner på Github, og vi tar oss av det derfra.

Hvordan holde lommeboken trygg?

Til slutt, ikke glem å lagre den genererte passordfrasen på et papir eller en USB-enhet og teste dem med små innskudd før du gjør store transaksjoner. Ikke glem at passordfraser er DITT eget ansvar, så ikke miste dem.

Gi oss beskjed om dine tanker om bitcoin i 2018 i kommentarene nedenfor, eller skriv til oss på [email protected]

Det presenterte innholdet kan inneholde personlig oppfatning av forfatteren og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me