PR: UniqCoin (UNIQ) lanserer IEO-salg på Btcoin100-plattformen

2. mai lanserer Btcoin100, en fremste global handelsplattform for digital eiendeler, et eksklusivt “UniqCoin Token (UNIQ) Sale”. Brukere vil kunne kjøpe UNIQ med BTC og ETH. Salgsarrangementet avsluttes 30. juni 2019.

UniqCoin, utviklet av Uniqson Analytics International, er et selvutvinningstoken som fungerer som en mellommann i Uniqson big data blockchain-systemet for restauranter, betaling av regninger, e-handel og reiser. Dette systemet analyserer store data for å fange opp hva forbrukerne foretrekker og deres forbruksatferd, og gjør det mulig å beregne analyse av store data for å bli tilgjengelig, billig og sikrere for massene.

Ved å bruke blockchain-teknologi blir databehandlingen spredt over en rekke databehandlingsenheter i Uniqson globale blockchain-økosystem, som består av Uniqson Partners, Uniqson Pay, Uniqson Travel og Uniqson E-Commerce, som alle bruker UniqCoins som valgvaluta..

UniqCoin bruker en ERC-20 verktøytokenkontrakt. Av 1 milliard UniqCoin tokenforsyning utvinnes 90% og 10% selges gjennom forskjellige deltakende handelsplattformer som har deltatt i UniqCoin Initial Exchange Offering.

UniqCoin har som mål å fullstendig endre forskjellige sektorer i samfunnet og er en kraftig plattform der eksisterende digitale teknologier kan kombineres med viktige nye teknologier. Den er utviklet for å styrke selskaper ved å utnytte kraften til big data.

UniqCoin-salget

UniqCoin Token Salg og økonomi:

IEO hard hette:  2.100.000 USD

Total tokenforsyning:  1.000.000.000 UniqCoin

IEO-tildeling: 100.000.000 UniqCoin (10% av total tokenforsyning)

Salgspris: 1 UniqCoin = 0,03 USD

IEO startdato: 2. mai 2019 1800 (GMT + 9)

IEO sluttdato: 1. juli 2019 2359 (GMT + 9)

Kryptovaluta akseptabel i bytte for (ETH), (BTC)


Minimum kjøp forhåndssalg og token salg : 16 700 poletter

KYC: Obligatorisk

Opptjeningsperiode: 3 måneders låsing etter at IEO avsluttes (insentiver vil bli gitt i ETH mens de er låst) Eventuelle usolgte tokens vil bli konvertert til belønninger / bounties.

IEO den bedre måten å samle inn penger på

Tillit

En av de viktigste fordelene med IEO er tillit. Mens massesalget gjennomføres på en kryptovaluta-utvekslingsplattform, viser motparten hvert prosjekt som søker å lansere en IEO på nettstedet. Børser gjør dette for å opprettholde sitt gode rykte ved nøye å utstede tokenutstedere.

Derfor kan IEOer eliminere svindel og tvilsomme prosjekter fra å skaffe midler via kryptovalutavekslingsplattformer, og det blir mye vanskeligere å svindle bidragsytere med IEOer..

Sikkerhet

Token-utstedere trenger ikke å bekymre seg for sikkerhetssikkerheten ettersom børsen administrerer IEOs smarte kontrakt. KYC / AML-prosessen håndteres også av kryptobørsen ettersom de fleste tjenesteleverandører gjør KYC / AML på sine kunder etter at de oppretter sine kontoer.

Oppføring

Ettersom tokenoppføringer også er “i avtalen”, er det en naturlig prosess at kryptokursutvekslingen der IEO gjennomføres, viser mynten til oppstarten etter at massesalget er over.

Mens IEO-er virker som et sikrere og mer effektivt alternativ til ICO-er, kan kostnadene knyttet til token-salg være høye for oppstart. Noteringsgebyrer kan gå så høyt som 20 BTC, mens børsene til og med kan ta 10% kutt fra token til innsamlingsselskapene.

Om Btcoin100

Btcoin100 Foundation består av multinasjonale selskaper fra Kina, Hong Kong, USA, Argentina, Colombia og Tyskland. Kjernemedlemmene er: Wall Street Financial Product Architects i USA, Singapore Media Channel Resource Practitioners, International Legal Persons, Digital Currency Exchange, Core Entrepreneur, and the bottom-level development of core teknikere i blockchain, så i tillegg til lederutvekslingsledelse og markedsføring I tillegg til erfaring innen drift, sikkerhet og teknologi, har vi betydelige standarder og erfaring innen produktarkitektur og juridiske forskrifter.

For tiden åpner Btcoin100 bare bitcoin- og USDT-handelspar, og det daglige handelsvolumet har nådd 22,36 millioner amerikanske dollar.

For å lære mer om Btcoin100, besøk deres hjemmeside på www.btcoin100.com.

Om Uniqson Analytics International

Uniqson Analytics International er et ledende selskap for måling og dataanalyse. En anerkjent bransjeleder innen levering av Big Data-implementeringer og ledelse for forskjellige institusjoner over hele verden.

Uniqson Analytics International spesialiserer seg på ulike skreddersydde tjenester for mellomstore og store selskaper. Vårt Uniqson Blockchain Big Data System, eller UBBS, gir forbrukerne tilgang til et univers av Uniqson publikumsdata, og skaper mer verdi ved å forbedre annonseringseffektivitet, prisoptimalisering, produkt- og konseptutvikling, shopperløsninger og mange flere.

Firmaet har virksomhet i over 6 land, som dekker mer enn 90% av befolkningen i våre betjente land, og hjelper klienter bedre å engasjere og forstå forbrukernes behov og ønsker..

For mer informasjon, besøk deres hjemmeside på http://uniqinternational.com.

Dette er en betalt pressemelding. Gjør din egen forskning relatert til det promoterte selskapet eller noen av dets tilknyttede selskaper eller tjenester nevnt i pressemeldingen. Coingape.com har ikke noe ansvar for din skade eller tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector