PR: Vi introduserer Prime XBT-tilknyttede program med 4 nivåer av henvisningsbelønninger

Prime XBT, en ny 4. generasjons kryptovaluta-handelsplattform, lansert tidligere denne måneden for å bringe det kraftigste funksjonalitetsverktøyet for handelsmenn på markedet.  

I tillegg til plattformens imponerende funksjonspakke og lønnsomme handelsmuligheter, kunngjorde Prime XBT nylig sitt unike og innbringende tilknyttede partnerprogram for å tjene utenfor handel.  

Ved å introdusere vennene dine for PrimeXBT, vil du bli belønnet med en henvisningskommisjon fra deres handelsaktivitet for livet. Men fordelene går dypere enn dette, ved å tjene en provisjon fra ikke bare dine direkte henvisninger, men andre, tredje og fjerde nivå henvisninger.

Det unike tilknytningsprogrammet på 4 nivåer gir også den sjeldne muligheten til å bygge en fullskala, veldig lønnsom virksomhet med ingen innledende investering.  

Hvem er kvalifisert?

Alle kan delta i PrimeXBTs tilknyttede program, uavhengig av om de handler krypto personlig eller ikke. Den potensielle fortjenesten fra henvisningsbelønningssystemet er så betydelig at den kan brukes som en primær inntektsstrøm uten å måtte handle et øre.

Hvordan virker det?

Prime XBT betaler tilknyttede partnere en prosentandel av henvisningens handelsprovisjoner, med hensyn til henvisningsnivået.   

4 belønningsnivåer:

Nivå 1 – Direkte henvisninger: Netto 20% av alle provisjonsgebyrer.

Nivå 2 – Henvist til nivå 1: Netto 15% av alle provisjonsgebyrer.

Nivå 3 – Henvist til nivå 2: Netto 10% av alle provisjonsgebyrer.

Nivå 4 – Henvist til nivå 3: Netto 5% av alle provisjonsgebyrer.

Det som er viktig å merke seg er at Prime XBTs provisjonsgebyrer er de laveste blant konkurrerende kryptohandelsplattformer (med bare 0,05%), men likevel betaler det tilknyttede selskaper 10 ganger større belønning for nøyaktig samme mengde handelsvolum.  


Hvordan kan de laveste provisjonsgebyrene generere 10 ganger større henvisningsoverskudd?

La oss si at en næringsdrivende setter inn $ 1000 for å handle på en standard kryptobørs, som tar en provisjon på 0,25%, tilsvarende en total provisjon på $ 2,50. I beste fall kan en tilknyttet partner tjene opptil 40% av denne kommisjonen for å tjene $ 1 overskudd.

Sammenlignende, hvis de samme $ 1000 å handle blir gjort med 100x gearing på PrimeXBT: posisjonen blir verdt $ 100.000, og dermed blir provisjonen på bare 0,05% for å utføre $ 100.000-handelen $ 50. Og siden en henvisning på første nivå vil gi 20% av denne kommisjonen, vil den tilknyttede partneren netto $ 10 fortjeneste (10 ganger mer).

Dessuten tar dette ikke engang hensyn til 4-henvisningsnivåene, som deretter utvider muligheten til å tjene på 2., 3. og 4. nivå henvisning med henholdsvis 15%, 10% og 5% provisjon.

Åpenbart jo mer direkte henvisninger i et nettverk, jo raskere vil den vokse og jo større vil den totale fortjenesten være.  

prime xbt

Hvor mye kan du tjene?

Mengden fortjeneste du potensielt kan tjene på Prime XBT tilknyttede program er bare begrenset til nettverket ditt og deres handelsaktivitet. Med 100x innflytelse tatt i betraktning tar det imidlertid ikke så mye handelsvolum å se betydelig fortjeneste som det ville gjort med andre henvisningsprogrammer fra konkurrentene..

Her er et eksempel på beregning av utbetalinger for følgende scenario:

Anta at du anbefalte PrimeXBT til 5 personer, og hver av dem gjorde det samme (refererer til 5 personer til), og så videre til 4. nivå. Hvis hver henviste bruker satte inn et lavmælt beløp på $ 1000 på handelskontoen sin med 100x innflytelse, ville du tjene $ 2425. Du kan se detaljert oversikt over denne beregningen i tabellen nedenfor.

Og så bør du vurdere at hvis du kan tjene 2.425 dollar ved å henvise til bare 5 personer, kan du forestille deg hvor mye du kunne tjene ved å henvise til et ubegrenset beløp mer som potensielt kan handle med et høyere volum.  

Med Prime XBT som allerede garanterer en velbegrunnet hype, burde det ikke være en vanskelig oppgave å få interessen til kunnskapsrike kryptohandlere for å øke din henvisningsvirksomhet.  

Pluss plattformen er bare nyoppstått, noe som betyr at det er en gylden mulighet til å være den første som inviterer massene til å bli med og tjene på sin handelsaktivitet. for livet når plattformen skalerer.

Hvordan kan du utvide ditt henvisningsnettverk?

  1. Del henvisningskoblingen din via sosiale medier, relevante fora og nettverk, som Facebook, Twitter, Instagram, Bitcointalk, Reddit, Telegram, etc.
  2. Lag en artikkel eller et blogginnlegg om PrimeXBT, fordelene og funksjonene – del din henvisningskobling.
  3. Lag en YouTube- eller Vimeo-video som gjennomgår plattformen – del henvisningskoblingen din.
  4. Bli kreativ og tenk utenfor boksen – du er bare begrenset av fantasien!

Hvordan komme i gang?

Det er enkelt, og det er gratis. Bare registrer deg for å få din unike henvisningskode og få nettverk – spre ordet og inspirer markedsaktørene til å bli med.

Hvorfor henvise PrimeXBT?

Den avanserte funksjonssuiten og lønnsomme handelsmuligheter som tilbys av Prime XBT er uten sidestykke, som den eneste kryptohandelsterminalen som tilbyr så mye som 100x gearing og muligheten til å handle både lenge og kort på alle topp 6 kryptoaktiva: BTC, ETH, XRP, EOS, LTC og BCH.  

Plattformen kan skryte av en forenklet, sofistikert og svært tilpassbar brukergrensesnitt med valgfri støtte for flere skjermer, øyeblikkelig ordreutførelse til best mulig markedspris ved å samle likviditet fra 12 forskjellige ledende leverandører. Med alt dette og mye mer, PrimeXBT er ideelt posisjonert til å bli den foretrukne krypto-handelsplattformen med høy innflytelse i 2019.   

.  ..

For å starte tilknyttet virksomhet og dra nytte av PrimeXBTs verdifulle produkt og suksess når det skaleres, gå til https://PrimeXBT.com/referral/.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector