RioDeFi bygger en bro til India før den lenge ventede IDO på Uniswap

RioDeFi er klar for India med INR banktjenester for RioDeFi økosystem & RFUEL-token.

RioDeFi skaper et betalingsøkosystem som bygger broer mellom tradisjonell finans og det digitale aktiva-universet. I hjertet av dette økosystemet er RioChain. Bygget på Parity’s Substrate framework og interoperabelt med Polkadot-nettverket, står det for å bli ledende innen DeFi-tjenester på tvers av kjeder.

RioDeFi har satt siktet mot India som et viktig vekstmarked ettersom det indiske kryptoøkosystemet har sett en boom, med rapporter som tyder på at kryptovalutaverktøyet har sett en økning på 400% og 10 ganger vekst hos brukere på børser. Økningen i alternative betalingsmåter har blitt drevet av omstyrtingen av bankforbudet mot krypto av den indiske høyesteretten i mars 2020. India er raskt i ferd med å bli et stort marked for digitale eiendeler ettersom bruken av mobil teknologi utvides sammen med en interesse for alternativ aktivaklasser. RioChain er klar til å være det foretrukne blockchain-økosystemet for både utviklere og brukere i India.

RioDeFi’s Vision to Financial Flexibility

RioDeFis India-visjon adresserer en av de mest svimlende statistikkene om India – ifølge Verdensbanken har India nesten 190 millioner mennesker uten bank. RioDeFis løsning sikter mot bred tilgjengelighet, gjennomsiktighet, kobling av blokkjeder til digitale banktjenester og økonomisk inkludering for massene med jevn brukeropplevelse. RioDeFi-økosystemet åpner Indias tilgang til en rekke tjenester som utlån av digitale eiendeler, lån, staking og handel i en superplattform som inkluderer RioDeFis innfødte betalings- og lommeboktjenester, samt open source-utviklerinitiativer som kan bygges innen økosystemet.

Rio ka Raasta – The Road Defined

Det har vært forskjellige løsninger for å utvikle for å imøtekomme kravene til det blomstrende indiske markedet. Med en av de største blockchain-utviklerbaser, har desentraliseringsrevolusjonen en bullish start. Imidlertid foregår det meste av utviklingen på høye gassavgiftsbaserte plattformer som Ethereum. Slik det for øyeblikket ser ut, fungerer dette som en veisperring for mange Dapps som bygger i økosystemet.

RioDeFi’s protokoll, RioChain, er satt til å fungere som den underliggende kilden for DeFI på tvers av distribuerte nettverk med sin tverrkjeden kompatibilitet. Josh er høy med RioFuel (RFUEL) Community Crowdsale med over 65 millioner USD forpliktet til kun offentlig salg, som var mer enn 10 ganger tegnet. Interessen for RFUEL har vært spesielt sterk fra OM-holdere, som er medlemmer av MANTRA DAO – det første prosjektet som bygger på RioDeFi’s Substrate framework – som har tiltrukket seg stor interesse fra indiske brukere.

RioDeFi-økosystemet vil ha en børs, lommebok og Dapps som den populære utlånsplattformen MANTRA DAO, alle med INR-baserte tjenester. Rett etter Token Generation Event (TGE) vil RFUEL også bli oppført på indiske børser, noe som gir indianere muligheten til å sømløst kjøpe RFUEL ved hjelp av INR. RioDeFi jobber også med teamet i Vauld (tidligere Bank of Hodlers) for å tilby INR-fokuserte finansielle infrastrukturtjenester for alle utviklere som ønsker å bygge sine drømmevirksomheter på RioChain.

Darshan Bathija, medstifter av Vauld, bemerket,

“RioDeFi kan løse mange av problemene knyttet til bankvirksomhet og kryptoverdenen. De gjør bankvirksomhet med kryptokurver rimelig, pålitelig og rask. Vi er veldig glade for å jobbe tett med teamet deres. “

Å bygge videre på RioDeFis robuste Polkadot-aktiverte økosystem er et fantastisk alternativ for det stadig voksende utviklermiljøet i India; skape fleksibilitet i nettverksutnyttelse og omgå noen av bransjens smertepunkter som høye gassgebyrer.

For James Anderson, administrerende direktør i RioDeFi, er denne desentraliserte fremtiden for Indias befolkning en milepæl i selskapets reise:

“India er verdens raskest voksende store økonomi, men likevel er finans- og betalingsinfrastrukturen fortsatt underutviklet, spesielt sammenlignet med nabolandet Kina. DeFi-løsninger virker ideell for å betjene det indiske folket, og jeg tror RioDeFi vil spille en viktig rolle i å utvide rekkevidden til blockchain og kryptokurver der. Å samarbeide med Vauld er en viktig milepæl på vår måte å oppnå denne visjonen. ” 


RFUEL Initial Dex-tilbud på Uniswap

drivstoff

RioFuel token (RFUEL) vil bli oppført på Uniswap mandag 28. september klokka 8.30 UTC.

Uniswap er en fullstendig desentralisert protokoll for automatisert likviditetsforsyning bygget på Ethereum som har ført til bemerkelsesverdige endringer i kryptovalutahandel og har vært en katalysator for den siste økningen av DeFi-prosjekter.

For RioDeFi, hvis oppdrag er å fremme vanlig adopsjon av blockchain-baserte finansielle tjenester, virket det naturlig å gjøre sitt opprinnelige token tilgjengelig for første gang på denne plattformen..

Handelen starter klokka 8.30 UTC. RFUEL-token vil være tilgjengelig for kjøp på Uniswap til en innledende pris på $ 0,20. Prisen vil svinge basert på markedskreftene på tilbud og etterspørsel. Med tanke på at RFUEL Community Crowdsale ble overtegnet massivt, oppfordrer vi deg til å være der i tide!

For å få tilgang til tokenet, må deltakerne legge inn RFUEL-kontraktsadressen som blir gjort tilgjengelig på RioDeFi-nettstedet (riodefi.com).

Hvis du har spørsmål, kan du delta i samtalen på våre sosiale medier, Telegram (https://t.me/riodefiofficial) og Twitter (https://twitter.com/riodefiofficial).

Om RioDeFi:

RioDeFi akselererer masseadoptiseringen av digitale eiendeler ved å bygge bro over tradisjonell og desentralisert finansiering. Vår visjon er en verden der alle har tilgang til desentraliserte finansielle tjenester (DeFi). Vi utvikler løsninger som forbinder bankinstitusjoner med blockchain-systemer. Våre applikasjoner muliggjør lavere transaksjonsgebyrer, raskere bekreftelser, mer effektivitet, bedre avkastning for sparekontoinnehavere og global rekkevidde.

Nettsted: Riodefi.com

Telegram: https://t.me/riodefiofficial

Twitter: https://twitter.com/riodefiofficial

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector