Årsaker til at du bør velge et Crypto Advertising Network

I den konkurrerende verdenen av kryptovirksomheter er det vanskelig å gjøre deg oppmerksom. Visst, du har kanskje et godt produkt eller konsept, men ingen vil vite om din eksistens. Og hvis ingen av dine potensielle kunder vet at du eksisterer, hvordan kan de gi deg salg og fortjeneste?

Hvor vi går med dette er at annonsering er nøkkelen til en virksomhets suksess. Det bygger grunnlaget som merkevaren stiger på, og etablerer sitt rykte i verden.

Du kommer ingen steder hvis du ikke implementerer en sterk markedsføringsstrategi som bruker forskjellige teknologier; det er forskjellige typer som er justert for å målrette annonsørens mål.

Hvis du nettopp startet kryptoselskapet ditt, vurderer du mest sannsynlig hva bitcoin-reklame alternativene er riktig for deg og hvilken som gir deg mest mulig avkastning for pengene dine: topp annonseringsnettverk eller nisje-annonseringsnettverk?

Vi vil prøve å hjelpe deg i denne saken ved å presentere en liste med argumenter som støtter bruken av et nisje-annonseringsnettverk.

  1. Annonsekampanje på toppnettsteder

Det er mange nettsteder som imøtekommer kryptoindustrien og alle dens nisjer. Selv om det er like mange nettsteder som kryptoer (over 2000), er det bare de hundrevis som er mest relevante for kampanjen din. Nisje-annonsører vil bare markedsføre annonsene dine på nettsteder som tiltrekker seg flertallet av målgruppen din.

  1. Hurtig annonsegodkjenning

Det er mange sosiale plattformer som har utestengt kryptoannonser, og de fleste av annonsenettverkene må først evaluere innholdet på annonsen din før de markedsføres. Nisjenettverk hopper over denne lange og tidkrevende prosessen, og lanserer kampanjeannonsen din uten forsinkelser.

  1. Bannerdesign uten ekstra kostnad

Et kryptoannonsenettverk har også, i sin kampanjepakke, hele settet med bannerdesign. Å få bannere individuelt designet av en annen separat tjeneste vil koste deg penger og tid. Kryptoannonsenettverket avlaster deg fra disse problemene ved å ha spesialiserte webdesignere som lager bannere for deg og din kampanje.

  1. Toppkvalitets trafikk

Du kan være trygg på at et nisje-annonseringsnettverk bare vil bringe inn trafikk av høyeste kvalitet. Dette er fordi markedsføring av annonsene dine bare gjøres på de mest besøkte kryptonettstedene, som har visse innleggskrav. Du trenger ikke å betale for høye CPMer for ubrukelig trafikk igjen med krypto-annonsenettverk.

  1. Tilpasning i sanntid

Klientgrensesnittet til et kryptoannonsenettverk lar deg gjøre alle endringene du trenger, uten problemer, på bare noen få sekunder. I motsetning til store annonsenettverk, er det du som har kontroll over kampanjen.

  1. Dedikert støtte

En stor bonus som følger med nisje-annonseringsnettverk er støtten. Disse plattformene tilbyr live support der annonsøren deres kan utvikle og tilpasse kampanjen. Nettverk som Coinzilla utnevner en kontoansvarlig for å hjelpe og konsultere annonsørene sine.

  1. Annonsealternativer i overflod

Etter at du har valgt annonseringsnettverket, vil du bli presentert for en rekke alternativer og strategier som inkluderer innfødte bannere, standard IAB-bannere og pressemeldinger.

Man skal ikke undervurdere effekten en velskrevet pressemelding kan ha på et topprangerte nettsted fra bransjen. Dens ord kan ha makt til å føre kunder fra konkurransen eller konvertere nye følgere.

  1. Kryptovaluta akseptert her

Det er mange nisjeannonseringsnettverk der ute som ikke bare støtter betaling i fiat, men også i Bitcoinog, i noen tilfeller, enda flere kryptovalutaer. Som kryptovirksomhetseier vet du sannsynligvis fordelene ved å betale med digitale mynter.


  1. Optimaliserte konverteringsfrekvenser

Plassering av annonsebannere utelukkende på de mest fremtredende kryptonettstedene i bransjen vil generere høyere konverteringsfrekvenser. Nisje-annonsenettverk vet dette veldig godt og praktiserer dette prinsippet for å gi deg disse konverteringsfrekvensene.

  1. Du sparer penger

De fleste vil hevde at reklame vil koste deg mye penger hvis du vil gjøre det riktig. Selv om det er sant at det billigste nettverket gir deg den billigste trafikken, kan du fortsatt få en bedre bank for pengene dine med nisje-annonsenettverk, ettersom de er langt billigere enn annonseringsselskaper.

Det store antallet etablerte kryptovirksomheter kan være nedslående for enhver ny oppstart. Men det er ikke nødvendig å fortvile; med en god markedsføringskampanje, kan du komme til uventede høyder – og de beste og mest effektive markedsføringskampanjene er laget av fine annonsenettverk.

Dette er en betalt pressemelding. Gjør din egen forskning relatert til det promoterte selskapet eller noen av dets tilknyttede selskaper eller tjenester nevnt i pressemeldingen. Coingape.com har ikke noe ansvar for din skade eller tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector