Sportsbet.io lanserer eksklusiv 360 ° kryptovaluta-støttet VR-videoopplevelse for å omdefinere hjemmets sportsunderholdning

10. februar 2021, Tallinn, Estland: Som en del av deres klubbpartnerskap med Southampton FC, kryptovaluta sportsbook Sportsbet.io har skapt en ny VIP-opplevelse som bruker virtual reality (VR) -teknologi for å gjenskape magien til kampdagen hjemme. Seerne kan nå se hele 360 ​​° -videoer av eksklusivt fotballinnhold rett fra sine mobile enheter, som en del av det innovative innovative initiativet. 

Omdefinere VR med Cryptocurrency

Det kreative konseptet har som mål å utnytte Sportsbet.ioSine kampdagers rettigheter med de hellige for å engasjere fotballfans, og lære dem om kryptovaluta. Som en del av initiativet får deltagende influencers en Bitcoin-verdi som de kan bruke til å skape sin egen unike VIP-opplevelse, som en stadiontur med en klubblegende eller et sete på første rad på treningsfeltet.

Sportsbet.io bruker sine fotballpartnerskap for å omdefinere vifteopplevelsen ved å kombinere banebrytende teknologi med deres kryptokurveringskompetanse, og levere eksklusive opplevelser som belønner Southamptons store globale fanbase- og Sportsbet.io-kunder. Initiativet er en demonstrasjon av Sportsbet.ioSin konstante drivkraft for å innovere og sportsboken mener at kryptovalutaens rolle i sport bare vil øke.

Den første Virtual Reality-opplevelsen ble levert i Desember 2020 foran Southampton FC hjemmekonkurranse mot Manchester City, og inneholdt en omvisning på St Mary’s stadion med Saints-legender Franny Benali og Matthew Le Tisser, samt en straffemesterklasse med Le Tissier. Mer aktivitet er på grunn av hele 2021, med potensial til å utvide opplevelsene som tilbys på tvers av deres klubbsponsorskap.

Tim Heath, grunnlegger av Coingaming Group, uttalte: 

Vi tror at kryptovaluta har en stor fremtid i fotball, og vi er rett bak den. Ved siden av fanserfaringer som dette, har vi nettopp sett den første Bitcoin-overføringen finne sted der en fotballspiller ble kjøpt ved hjelp av kryptovaluta og signert for DUX Internacional de Madrid, og tidligere i år sa NFL-profffotballspiller Russell Okung at han får lønnen sin i Bitcoin. Vi ser sannsynligvis mer av det samme – fra klubber som finner nye måter å snakke med fans på en kampdag til måten virksomheten gjøres på toppen av spillet. “

Å bringe spillet hjem

Initiativet ble utviklet av Sportsbet.ios PR-byrå Lunte som svar på Covid-19-pandemien, og jobbet som en digital løsning for å aktivere kampdagers rettigheter i et bak lukket miljø. Produksjon av 360 live-innhold og oppslukende historiefortelling ble levert av prisvinnende VR & AR byrå East City Films

Innholdet blir levert til påvirkere ved hjelp av Pico neo2-headsettet av Pico Interactive, som spesialiserer seg på å tilby VR-løsninger for virksomhet i USA, Canada, Europa, Afrika og Asia. Det unike 360 ​​° videoinnholdet er tilgjengelig på den offisielle Sportsbet YouTube-kanalen, og krever ingen VR-hodesett eller ekstra teknologi for å se. 

Southampton Football Clubs Chief Commercial Officer, David Thomas, kommenterte: 

“Som en klubb har vår digitale tilnærming alltid sett på å omdefinere status-quo for innholdet, og vi var glade for de delte verdiene mellom oss selv og Sportsbet.io-teamet. Arbeidet som pågår for øyeblikket er en glede å være involvert i, og vi ønsker å sikre at så mange av fansen våre opplever St Marys nostalgi som mulig. Vi kan ikke vente på at fansen skal komme tilbake, men i mellomtiden har Sportsbet.io funnet en innovativ måte å sikre at klubben og fansen kan holde kontakten. ”

Sportsbet har lenge vært kjent som pionerer for kryptovaluta og dets potensielle brukssak i sportsbransjen. Fra langvarig støtte for adopsjon av kryptovaluta til arbeidet med Premier League-lag Southampton FC og Arsenal FC, Sportsbet har vært ledende innen utdanning av kryptovaluta gjennom sport. Med denne nye banebrytende VR-teknologien kan seerne fortsette på Sportsbet-reisen gjennom det nye fulle 360 ​​° -innholdet tilgjengelig på Sportsbet.ios YouTube-kanal.

Om Sportsbet.io


Grunnlagt i 2016 som en del av Coingaming Group, Sportsbet.io er den ledende Bitcoin sportsbooken. Sportsbet.io har omdefinert det online spillområdet ved å kombinere banebrytende teknologi, med kryptovalutaekspertise og en lidenskap for å tilby sine spillere den ultimate morsomme, raske og rettferdige spillopplevelsen. 

Sportsbet.io tilbyr et omfattende utvalg av spillaksjoner i alle større idretter og e-sport, og tilbyr spillere mer enn 350 000 arrangementer før kampen per år og omfattende in-play innhold. Som den første krypto-sportsboken som introduserer streaming i alle større idretter, samt en utbetalingsfunksjon, er Sportsbet.io anerkjent som en leder innen både online sportsbetting og innen kryptosamfunnet. Sportsbet.io er stolt av sin sikre og pålitelige betting tjeneste, med uttakstid på rundt 1,5 minutter blant de raskeste i bransjen. 

For mer informasjon om Sportsbet.io, besøkhttps://sportsbet.io/

Lær mer om Coingaminghttp://coingaming.io/

Se hele 360 ​​° -innholdet på Sportsbet.ios YouTube-kanal – https://youtube.com/c/Sportsbet-io

Kontaktinformasjon for media

Kontakt navn: Bitcoin PR Buzz Press Team

Kontakt Epost: [e-postbeskyttet]

Sportsbet er kilden til dette innholdet. Denne pressemeldingen er kun til informasjon. Virtuell valuta er ikke lovlig betalingsmiddel, støttes ikke av myndighetene, og kontoer og verdisaldoer er ikke underlagt forbrukerbeskyttelse. Kryptovalutaer og tokens er ekstremt ustabile. Det er ingen garanti for en stabil verdi, eller for noen verdi i det hele tatt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector