Tech i morgen starter i dag: Opprette en Blockchain-drevet by

2017 er allment ansett som begynnelsen på blockchain-tiden. Selv om selve konseptet ble født i 2008 med Bitcoin, var det 2017 da blockchain-feberen brøt ut: tusenvis av selskaper, fra små nystartede selskaper til høyteknologiske giganter som IBM, Microsoft, Rakuten og Telegram, ble med teknologiløpet.

Etter å ha blitt viral, omfatter blockchain nye sfærer og utvikler seg til nye former. Da det for et år siden handlet om å utvikle enkeltprodukter basert på desentralisering, tør nå blockchain-evangelistene drømme om globalisering og opprettelse av hele kryptouniverset. Eller i det minste et sted som en by drevet av desentralisering, gjennomsiktighet og kryptovalutaer.

På jakt etter tapt Atlantis

Hvis du har forestilt deg en by med en gylden statue av Bitcoin som står på hovedtorget, skal vi forsikre deg om at det ikke er det vi mener. Selv om ganske nylig en gigantisk Bitcoin-logo har stolt lyst på den sveitsiske nasjonalbanken midt i sentrum av Zürich. Fortsatt drømmer kryptoentusiaster over hele verden om en by der alle kunne få tilgang til nødvendige produkter og tjenester på en måte som er praktisk for ham – med vanlige kontanter, et bankkort eller innovative digitale valutaer. Dette gjør kjerneverdien til blockchain-talsmennene – friheten fra det eksepsjonelle behovet for å bare bruke de tradisjonelle pengene.

Kryptobyen er ikke så mye som en faktisk byoppgjør, men mer som en avansert infrastruktur som innehaverne av virtuelle mynter mangler i. Tenk deg at det fra første kvartal 2018 er mer enn 23 millioner blockchain-lommebøker over hele verden! Imidlertid er kryptokurver for deres eiere for det meste et middel til å samle rikdom, snarere enn til reell bruk. For å dra full nytte av verktøyet for digitale valutaer er det nødvendig å ha den rette infrastrukturen – ikke spredt over hele verden, men konsentrert på ett sted.

Retning bestemt

Ideen om å opprette en kryptoby er ikke så utopisk, som den kan virke ved første øyekast. I mange land, inkludert USA, Storbritannia, Sveits og andre europeiske stater, i den asiatiske regionen, er det allerede butikker, kafeer og hoteller som godtar kryptovalutaer som betaling. Blockchain-entusiaster har til og med laget verdenskartet over steder du kan dra, med bare en kryptolommebok i “lommen”. Antall selskaper som er vennlige med digitale valutaer, er fortsatt lite, men vokser jevnt og trutt. Når alt kommer til alt, som den grunnleggende loven om økonomi sier, avler alltid etterspørsel. Dette aksiomet forblir også gyldig i den digitale virkeligheten.

Dessuten kan flere land allerede kalles pilotversjonen av kryptoparadis – der utvikles den distribuerte hovedboksteknologien i raskt tempo, og mynter basert på den er organisk integrert i det virkelige liv. Dette refererer til Sveits med verdens sentrum av ICOs – byen Zug; Japan som offisielt legitimerte kryptokurver; Singapore – den verdensberømte Fintech & Crypto hub; og Holland, hvilken hovedstad har det største antallet Bitcoin-minibanker i verden.

Finansinstitusjonene i andre land gir også grunn til noe optimisme. Til tross for at spørsmålet om legalisering av kryptovaluta som en digital eiendel fremdeles henger i luften, innser regulatorer den innovative verdien av blockchain-teknologien og forstår at det er umulig å ignorere det. Spesielt i slutten av mars 2018 ble temaet for kryptovaluta-forskrifter diskutert på G20 Summit, og innen juli skulle medlemmene utarbeide spesifikke anbefalinger om sirkulasjon og bruk av virtuelle mynter under deres jurisdiksjon..

Stepping i fremtiden

Kryptovalutaevangelister tror at de i en relativt nær fremtid vil få et alternativ til fiat-betalinger. Selvfølgelig er det for tidlig å snakke om utstrakt bruk av digitale mynter og poletter, men på små steder, som allerede har begynt å dukke opp i Fintech-sentrene – det er ganske mulig. Virtuelle penger har en rekke utvilsomme fordeler i forhold til tradisjonelle betalingsmåter: fravær av geografiske grenser og mellomledd som banker, lavere transaksjonsgebyrer, sikkerhet og betalingsgaranti, gjennomsiktighet i data og sterk beskyttelse av konfidensiell informasjon om de involverte partene.

IT-virksomhet er også fokusert på utviklingen i kryptoindustrien som holder øye med ballen. Når alt kommer til alt, å være den første som kommer på banen til skyrocketende blockchain-innovasjoner, kan du overhale ledelsen i et tiår fremover.

Den asiatiske Noah-prosjektet er et slikt pionerselskap. Siden 2016 har det implementert en rekke prosjekter, samlet av et felles mål – å gjøre blockchain-teknologiene tilgjengelige, forståelige og, viktigst av alt, nyttige for mennesker. En av de mest ambisiøse sektorene i Noah-prosjektet er ideen om å skape en fremtidens by, der innovative digitale teknologier vil bli utviklet og anvendt. Forresten, dette konseptet er allerede på implementeringsstadiet. Noah-prosjektet er i samarbeid med et byggefirma som bygger Horizon Manila – anslått til å være det største sentrale forretningsdistriktet i Filippinene, en gang bygget. Innen Horizon planlegger de å skape Noah City. I byen vil det være et lite kompleks hvor Noah Coin vil bli akseptert som et token. Innehaverne vil få eksklusiv tilgang til en rekke tjenester (for eksempel et luksuriøst feriested ved kysten), rabatter og lojalitetsprogrammer.

Medlemmer av Noah Project-teamet er trygge, “Blockchain og virtuelle valutaer er ikke bare en sprøytenarkoman. Dette er innovasjoner som vil drive fremdriften. Allerede nå ser vi at verden er klar til å omfavne nyhetene og bruke dem – men de trenger et sted der teknologiene kan blomstre. ”


Etter deres mening kan Noah City bli et teknologisk knutepunkt som samler blockchain-entusiaster, oppstartsbedrifter og bare folk som vil fange bølgen av fremgang..

Du kan få en bit av en kake og bli med i Noah-prosjektet akkurat nå – på implementeringsstadiet. Noah Coin som vil tjene som “billett” til den blockchain-drevne byen med alle sine eksklusive tjenester er tilgjengelig for kjøp på de utvalgte plattformene: HitBTC og Changelly-børser.

Som eksemplet med “forstyrrende” bitcoin har vist, er det de første som tar i bruk innovative løsninger som skummer av kremen. Kom deg foran verden eller sti bak – avgjørelsen er din.

Bli med på Noah-prosjektets chat på Telegram og følg det på sosiale nettverk (Facebook, Twitter) – det er her vi forteller de siste nyhetene om myntens vekst og prosjektutvikling.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector