Tether Gold (XAUT) Nå tilgjengelig for kjøp via Simplex ved hjelp av kreditt- og debetkort, på Celsius Network

Per i dag kan alle som bruker Celsius-nettverk kjøpe XAUt i appen med så lite som $ 50! Kjøp verdens ledende gulltegn, Tether Gold, bruker debet- eller kredittkort og betaler ingen premier. Tjen deretter 4% i gull hvert år ved å beholde den kjøpte XAUt hos Celsius

New York, 28. mai 2020 – Kryptolåneplattform Celsius Network har kunngjort tillegg av Tether Gold (XAUT), en digital eiendel som er fullt støttet av fysisk gullforvaring i Sveits. Celsius-brukere kan nå kjøpe Tether Gold, både med debet- og kredittkort, takket være plattformens partnerskap med fiat-infrastrukturleder Simplex.

Tether Gold ble lansert tidligere i år og har raskt blitt verdens ledende gullmerke, med en XAUT som representerer en troy unse gull på en London Gold Delivery bar. XAUT-tokens kan overføres til en hvilken som helst on-chain-adresse fra holderens lommebok, med spesifikke gullstenger knyttet til hver on-chain-adresse der XAUT holdes.

Celsius Network har lagt til Tether Gold i en tid da investorene ønsker å sikre seg mot trusselen om økende dollarinflasjon, med sentralbanker som har laget monetære stimuleringspakker på til sammen $ 20T i kjølvannet av den pågående pandemien. Gull har lenge vært ansett som den mest pålitelige, inflasjonssikre, ikke-korrelerte eiendelen på grunn av statusen for harde penger. Tether Gold har for tiden en markedsverdi på $ 88 millioner.

Muligheten til å kjøpe Tether Gold med globale kreditt- og debetkort via Simplex er eksklusivt for Celsius Network, og fjerner tilgangsbarrieren for investorer som ønsker eksponering for gull uten å ha varetekt på det. Holding Tether Gold er et tiltalende forslag for brukere, ettersom de kan beholde eierskapet til fysisk gull uten å måtte gå gjennom gullforhandlere, betale for forsikring eller bekymre seg for sikkerhet.

“Vi er glade for å kunne gi tilgang til massene for å kjøpe en viktig ressurs som Tether Gold,” sa Alex Mashinsky, Konsernsjef i Celsius Network. “Celsius-medlemmer har bedt om et blockchain-basert gulltoken i noen tid nå, og vårt partnerskap med Simplex gjør det enda enklere å kjøpe, lagre og tjene høyt utbytte på ett sted.”

.

“Simplex er alltid begeistret for å utvide tilbudet vårt – som markedsleder strever vi hele tiden etter å øke tilgjengeligheten i eiendeler og plattformer. Vi er glade for å gjøre det mulig for Celsius-brukere å kjøpe Tether Gold med så lite som $ 50 via vårt flaggskip onramp-løsning, noe som gir alle brukere ytterligere fleksibilitet ”- sa Nimrod Lehavi, administrerende direktør og medstifter av Simplex.

Celsius Network ble lansert i 2018 og overgikk nylig 100.000 aktive brukere og kunngjorde at det ville tilby låntakere USD og stablecoin-lån mot deres kryptoaktiva til bare 1% i april som en del av Covid-19 hjelpearbeid. Plattformens vil nå tilby lån mot gull for å utvide Celsius-oppdraget er å tilby rettferdige og gjennomsiktige finansielle tjenester til innehavere av digitale eiendeler over hele verden, og har sitt utspring på over 8,2 milliarder dollar.

I tillegg til Tether Gold støtter Celsius Network og Simplex app-kjøp av BTC, BCH, ETH, LTC, XRP og flere andre ledende kryptovalutaer. Dets opprinnelige CEL-token gir i mellomtiden Celsius-medlemmer eksklusiv tilgang til de beste finansielle tjenestene for digitale eiendeler. 

Etter denne integrasjonen, har Celsius-innfødt CEL token vil også være tilgjengelig for kjøp med et kreditt- / debetkort gjennom Simplex-infrastrukturen. Celsius-medlemmer kan tjene interesse i CEL på 25 forskjellige virtuelle kryptovalutaer med en hastighet på opptil 30%; de kan også fullføre rentebetalinger i CEL-tokens med en rabatt på opptil 30% mindre enn å betale i krypto eller fiat.  

Om Celsius Network

Celsius Network dekker de økonomiske behovene til dagens forbrukere over hele verden gjennom høye renteinntekter og rimelige lån tilgjengelig via en mobilapp. Bygget på troen på at finansielle tjenester bare skal gjøre det som er til det beste for innskytermiljøet, er Celsius en blockchain-basert markedsplattform der medlemskap gir tilgang til kuraterte finansielle tjenester som ikke er tilgjengelige gjennom tradisjonelle finansinstitusjoner. For mer informasjon, besøk www.celsius.network.

Om Simplex


Simplex er en EU-lisensiert finansinstitusjon som bygger bro mellom krypto- og fiatindustrien ved å behandle kredittkortbetalinger, slik at brukerne kan kjøpe krypto med kredittkortet sitt (onramp), samt konvertere til fiat (offramp). Brukt av over 140 partnere, inkludert kryptobørser og valutaer, gjør Simplexs løsning selgere til å fokusere på forretningsveksten ved å tilby 100% nullrisikogaranti i tilfelle tilbakefall av svindel. Simplex-løsningen, støttet av moderne AI, blokkerer falske brukere og tillater legitime brukere å fullføre betalinger med letthet. For å lære mer, besøk www.simplex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector