Tim draper’s DGH Venture Studio støtter Kalamint sammen med Amesten Capital, en NFT-plattform basert på Tezos

Los Angeles & Bangalore – 18. februar 2021 – Det Los Angeles-baserte blockchain venture studio og fond, Draper Goren Holm kunngjør i dag sin støtte til Tezos-baserte NFT-plattform Kalamint sammen med Amesten Capital som lanseres i dag. Dette markerer ikke bare Draper Goren Holms første investering i det digitale kunstområdet, men også deres første investering i en India-basert oppstart..

Non-Fungible Tokens (NFT) er omsettelige digitale representasjoner av kunst på blockchain. NFT-er har sett massiv trekkraft fra kryptovaluta-samfunnet og utover det siste året da kunstnere har vedtatt den bemyndigende teknologien. NFT-er i gjennomsnitt over $ 50 millioner i salg per måned.

Kalamint-lanseringen og investeringen driver på et perfekt tidspunkt når vi ser eksplosiv vekst i NFT-sektoren. Med Ethereum-baserte plattformer som får overveldende volum, er den største barrieren for adopsjon Ethereum gassgebyrer som i gjennomsnitt er 3000 dyrere enn de på Tezos. Minting on Tezos har vist seg å være et kostnadseffektivt alternativ til det overveldede nettverket og fungerer som en rimelig måte for mer budsjettbevisste reklamer å utnytte kraften bak NFT uten å bryte banken. 

Kalamints store debut i dag begynner med en samling fra MAIKEUL, en samtidskunstner fra Paris, Frankrike med bakgrunn i design som stiller ut kunstverkene sine i gallerier rundt om i verden. I morgen 19. februar åpner Kalamint for mer enn 50 artister, en liten del av de som har søkt så langt, for å lage og selge arbeidet sitt på markedet. Kalamint godtar for tiden kunstnersøknader her.

Sachin Jain, Grunnleggende partner i Amesten Capital la til at:

“Med det indiske teknologiske økosystemet blomstrende, er jeg sikker på at det snart vil bli et episenter for levering av blockchain-produkter av høy kvalitet. Vi er glade for å ha Draper Goren Holm som medinvestor med Amesten Capital, ”

“Dette vil ikke bare styrke Kalamint, men hele blockchain-økosystemet med et sårt tiltrengt løft. Vi tror at vi er på vei i riktig retning og det beste i verden kommer til oss. Vi er virkelig velsignet og ser frem til å samarbeide tett med DGH på denne spennende reisen. ”

Alon Goren, Grunnleggende partner i Draper Goren Holm sa at:

“Vi er ekstremt glade for å kunngjøre denne investeringen fra Venture Studio i Kalamint-teamet, så vel som vår første sjekk i India sammen med Amesten Capital – Indias ledende blockchain-fond fra DeFi og NFT,”

“Vår visjon er en desentralisert, grenseløs og distribuert fremtid der kunstnere, gründere og alle kan handle fritt, uansett hvor i verden de er. Tezos-nettverket muliggjør dette, og vi føler det er vår plikt å forsterke disse mulighetene. “

Josef Holm, Grunnleggende partner i Draper Goren Holm, lagt til,

“Sandeep og hele teamet i Kalamint bygde en imponerende løsning på det perfekte tidspunktet når Ethereum-nykommere lærer mer om nettverket og har vanskelig for å rettferdiggjøre den høye gassen og risikoen for mislykkede transaksjoner på Ethereum-nettverket. Mens vi kryptoinnfødte kan bite i kulen og bære med et overbelastet nettverk, vil dette kvele masseadoptering av nye markedsdeltakere, og Kalamint er perfekt posisjonert for å fange den oppladningen. ”

Sandeep Sangli, Konsernsjef i Kalamint, sa,

“Vi er så begeistret over å ha Draper Goren Holm ombord. Da teamet deres aktivt investerte i vekst og utvikling av hele Tezos-økosystemet, kunne vi ikke tenke oss en bedre gruppe investorer å jobbe med enn med dem, “


“Amesten Capital støtter indiske baserte blockchain-oppstart aggressivt siden i fjor, og deres støtte har vært medvirkende til å bygge Kalamint fra bunnen av. Vi ser frem til deres kontinuerlige støtte når vi skalerer videre.”

Om Amesten Capital:

Amesten capital er et investeringsfond som er fokusert på å akselerere og inkubere oppstart av tidlige stadier, spesielt på indisk blockchain-økosystem. Porteføljeselskaper inkluderer Nord Finance, NFT-smug, Fusible, Easyfi-nettverk, MahaDAO, Oddz Finance, Delta exchange, Fab box og mer. 

Om Draper Goren Holm:

Draper Goren Holm, et partnerskap mellom Tim Draper, Alon Goren, og Josef Holm, er et venture-studio fokusert på å akselerere og inkubere blockchain- og fintech-startups i tidlig stadium, samtidig som de produserer ledende blockchain- og kryptovalutahendelser, Security Token Summit og LA Blockchain Summit . Porteføljeselskaper inkluderer Tezos Stable Technologies, Totle, Ownera, Innovesta, LunarCrush, Degens, Giftz, Vertalo, Coinsquad, CasperLabs, Element Zero og mer.

Ansvarsfraskrivelse: Gjør din egen forskning relatert til det promoterte selskapet eller noen av dets tilknyttede selskaper eller tjenester nevnt i artikkelen. Coingape.com har ikke noe ansvar for din skade eller tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector