TokenStars 2020: lanserer nye muligheter for fans og voksende spillere

Det er tre år siden TokenStars prosjektet ble lansert, og i dag er det en plattform som virkelig fungerer! Det hjelper med å skaffe penger til nybegynnere og forbinder dem med fansen. I dag forener plattformen over 50 sports-PRO og stigende stjerner med tusenvis av fans.

Mange unge idrettsutøvere mangler økonomi, som kreves for å gå videre til profesjonell idrett: når de går tom for egne midler, klarer de ofte ikke å være i fokus for konvensjonelle sportsagenter som kan overse fremtidens talent. TokenStars vil at dette skal endres, så det ble opprettet en banebrytende talentadministrasjonsplattform som bruker blockchain-teknologien og faktisk er en neste generasjon sportsbyråer. Plattformen inneholder 10 moduler (speiding, stemmegivning, fansklub, auksjoner osv.) – å kombinere disse modulene gjør det mulig å bygge forskjellige nivåer av interaksjon mellom fans, spillere og profesjonelle i sportsbransjen. 

TokenStars unike fordel er modellen for stigende spillers speiding. Plattformen kan brukes av ungdomstrenere, foreldre og fans over hele verden, som tilbys en mulighet til å bli ‘speidere’ som hjelper barna med å bygge sin sportslige karriere og søke om økonomisk støtte. Hvis fans og speidere demonstrerer aktiv innsats for å finne de stigende sportsstjernene, får de prisen. 

For å signere en kontrakt med TokenStars, må juniorspillere bestå flere kvalifiseringsetapper, inkludert fellestemmestadiet, der tokenholdere kan bestemme om en bestemt spiller skal være kontrakt eller ikke. Dermed spiller fansen faktisk en rolle som eksperter, som de hos sportsbyråene.

“Siden lanseringen av Talent-modulen for å støtte potensielle juniorer, har vi mottatt søknader om økonomisk støtte fra mer enn 50 ungdomstennisspillere, – Philipp Tsagolov, TokenStars CEO, sier, – Alle disse juniorene har allerede erfaring i internasjonale konkurranser og rangerer blant de beste 400 betalere i rangering av ITF Juniors. Vi stolte på analytiske data og ekspertise fra profesjonelle trenere, så vel som på meningene fra medlemmene i samfunnet, for å velge de mest lovende idrettsutøvere, inkludert de i andre idretter – i slutten av 2020 signerte TokenStars talentstøttekontrakter med 15 spillere, noen av de har allerede begynt å delta i profesjonelle konkurranser ”. 

En annen kjerne TokenStarsForretningsområde skaper en plattform for samspillet mellom fans og sportsstjerner. Spesielt kan fans bli ‘promotorer’ for å kunne delta i å øke medie anerkjennelsen av spillerne. Arrangører har noen oppgaver – for eksempel å lage bilder fra sosiale medier og bli tildelt for deres aktive bidrag. Arrangørene jobber for å tiltrekke seg mer publikum og øke mediepopulariteten til spillerne, noe som også er en måte å tjene flere annonseringskontrakter på. For eksempel hadde en tennisspiller Veronika Kudermetova, som var en av de første idrettsutøverne som ble med i TokenStars, allerede erfaring med samarbeid med slike merker som Siberian Wellness og Confael.

Ikke bare tennisspillere, men også andre idrettsutøvere er partnere for plattformen, blant dem er fotballspillere og pokerpros. For eksempel hjelper TokenStars med å forbedre fansengasjementet til fotballkjendiser som João Klauss, Aleksey Sutormin, Otavio Monteira, Sergey Kornilenko og andre. 

Foruten å gjøre noen salgsfremmende oppgaver, kan fans bruke plattformen for å få tilgang til unike opplevelser som tilbys av stjerner, som eksklusive treningsøkter med favorittspilleren som kjøper noen sjeldne gjenstander som tilbys av idrettsutøverne..

“Da vi lanserte TokenStars, ønsket vi sammen med prosjektstifterne å lage en plattform som muliggjorde kommunikasjon og engasjement mellom stjernene og sportsfans. – Pavel Stukolov, tidligere konsernsjef i TokenStars, sier: – Jeg er veldig glad for at prosjektgruppen jobber med utviklingen av plattformen, slik at fansen får tilgang til enestående opplevelser og kan gi karriere-støtte til de lovende juniorspillerne..

TokenStars fans har allerede hatt en sjanse til å være vert for en rekke spennende arrangementer, siden prosjektet ble lansert. Blant disse arrangementene var videochatter med fotballspillerne, en serie profesjonelle workshops med de beste poker PRO-ene, noen konkurranser og spill med en av de beste russiske tennisspillerne – Veronika Kudermetova, og autentisk spilltilbehør med signaturene til sportsstjernene.

“2020 var en tøff utfordring, men vi oppdaget en rekke nye muligheter, – Philipp Tsagolov, administrerende direktør i TokenStars, sier – Vi ser de nye vekstvektorene for TokenStars både for å støtte de stigende spillerne, og for å muliggjøre engasjement mellom fansen og sportsstjernene. Vi planlegger å vokse videre, implementere planen som er lagt opp til i vår strategi – å utvide vår portefølje av aktiviteter innen sport, tiltrekke flere idrettsutøvere med erfaring og ambisjoner, flere fans og å utnytte de nye gjennombruddsmulighetene best mulig neste år. “.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector