User Financial Data Protection Coin PIVX Activated SHIELD Privacy Protocol on Mainnet 30. januar 2021

2. februar 2021, Georgia, USA: PIVX (Protected Instant Verified Transaction), en digital finansiell kryptokurrency som fokuserer på brukernes finansielle data, aktiverte den nye protokollen SHIELD på mainnet 30. januar 2021. Denne nye implementeringen av zk-SNARK Sapling i et bevis på innsats blockchain introduserer enestående økonomisk databeskyttelse for brukere. 

Et tilpasset avansert brukergrensesnitt som tilbys gjennom kjernen PIVX lommebok, lar brukerne enkelt holde sine økonomiske data (beløp, transaksjoner, adresser osv.) Beskyttet gjennom SHIELD-protokollen. Sluttresultatet? Det gir brukerne et enkelt, effektivt og raskt middel for å sikre at alle transaksjoner og økonomiske data kan beskyttes, og sørger for at disse SHIELD-transaksjonene som sendes av de viktigste PIVX-lommebøkene forblir sikre, private og beskyttede.. 

: PIVX Financial Data Protection Protocol

En av SHIELD-protokollens viktigste fordeler er muligheten til å sende og motta både Transparent og Shield-transaksjoner, noe som gir brukerne et valgfrihet om hvordan deres transaksjonsdata presenteres på blockchain. En tilleggsfunksjon som er tilgjengelig med SHIELD-transaksjoner er kryptert memo-funksjon, som muliggjør et sikkert vedlegg av informasjon eller tekstmelding, inkludert, om nødvendig, personlig identifiserbar informasjon for å tilfredsstille selgerens behov, AML / CFT-lover samt FATF-reisereegelen. 

Dermed gir PIVX alle brukere friheten og valget til å holde sine økonomiske data beskyttet, mens de friksjonsfritt gir midler til å overholde moderne økonomiske forskrifter.

: PIVX-overholdelse av forskrifter

Et av de neste trinnene for PIVX, som det allerede er jobbet med, er å la brukere satse mynter som er beskyttet ved hjelp av SHIELD, noe som resulterer i enda dypere nivåer av beskyttelse mens de deltar i et Proof of Stake-nettverk. I henhold til PIVXs forrige protokoll nådde antallet beskyttede mynter i nettverket over 25%, noe som resulterte i den største personvernmyntpuljen i bransjen. 

Nå med lanseringen av SHIELD-protokollen forventes PIVX å skryte av et enda høyere antall beskyttede mynter på blockchain, noe som ytterligere vil øke det generelle privatlivet for alle brukerne..

“Vi har sett en utrolig positiv respons på utrullingen av v5, som inkluderte SHIELD. Det har vært forventning om SHIELD-aktivering, og vi er stolte av at PIVX vil være det første prosjektet noensinne som vellykket distribuerer zk-SNARK Sapling i Proof of Stake, den siste blockchain-utviklingen som hjelper brukere med å sikre sine rettigheter og beskytte dataene deres mens de handler på nett.” sa Global PIVX-ambassadør Bryan “Snappy” Doreian.  

Etter hvert som verden blir stadig mer digitalisert, med mange nasjoner og mennesker som hopper rett inn i digitale valutaer etter å ha vært unbanked tidligere, er det alvorlige behovet for å bevare og beskytte dataene sine, enn si noens økonomiske data, stadig til stede. Banker, selskaper og til og med regjeringer strekker seg langt for å sikre at de prøver å beskytte sensitive data som overføres mellom to eller flere enheter, spesielt økonomiske data. 

Med eksplosjonen av Digital Ledger Age ble fremgangen skyndt frem, og tilsynelatende ble det tenkt lite på det enkle faktum at med offentlige digitale reskontroer blir hver bit av økonomiske data gjennomsiktige, observerbare og kringkastbare. Det inkluderer mengder transaksjoner, totale beløp i saldoer og mer. Ikke bare er dette potensielt farlig for enkeltpersoner å ha alle sine økonomiske transaksjoner offentlig tilgjengelig for alle, men det staver også utallige angrepsvektorer mot selskaper eller til og med nasjonalstater.. 

Se for deg at en gruppe frynseaktører kan spore hele landets økonomiske transaksjoner, finne mønstre og kunne si forstyrre en forsyningskjede av mat, bare basert på å vite at landets viktigste leverandører, transaksjoner osv. Eller forestill deg et selskap være i stand til å observere konkurrentens inn- og utstrømning til leverandører eller entreprenører, og være i stand til å forstyrre disse forholdene.

Å la sin økonomiske historie være åpen for offentligheten setter individet, tilknyttede enkeltpersoner, næringsliv og mer i fare. Protokoller som SHIELD baner vei for vår nye digitale grense ved å være banebrytende for hvordan vi skal tilnærme oss å beskytte økonomiske data, samtidig som vi overholder regelverket. Dette oppnås ved å tillate transaksjons personvern samtidig som du kan dele all nødvendig informasjon med bare den tiltenkte mottakeren. 

Denne funksjonaliteten etterligner ikke bare det nåværende middel for sikker overføring av midler globalt, det gjør disse personvern- og økonomiske databeskyttelsene enda mer tilgjengelige for verden, og med det gjør adopsjonen av kryptovaluta mer menneskelig.


For mer informasjon om hvordan PIVX gjør blockchain og kryptokurver mer tilgjengelige og mer brukervennlige mens de beskytter identiteten og dataene sine på nettet, kan du gå til PIVX nettsted.

PIVX-databeskyttelsesprotokoll for brukere

PIVX-overholdelse av forskrifter 

Kontaktinformasjon

Kontakt navn: Bryan “Snappy” Doreian

Kontakt Epost: [e-postbeskyttet]

Ansvarsfraskrivelse: Gjør din egen forskning relatert til det promoterte selskapet eller noen av dets tilknyttede selskaper eller tjenester nevnt i artikkelen. Coingape.com har ikke noe ansvar for din skade eller tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector