Verdens første Blockchain-drevne Crypto-annonsenettverk lanseres på hæler av Google Ban

Lanseringen er perfekt tidsbestemt med Googles kryptoannonseforbud som trer i kraft 1. juni.

FOR Umiddelbar utgivelse: Fredag ​​1. juni 2018.

Collingwood, Ontario, CANADA – Kanadisk-baserte Adbank Inc. er stolte av å kunngjøre lanseringen av Intergalactic Ads, et dedikert annonsenettverk for krypto- og blockchain-baserte annonsører og utgivere.

Intergalactic Ads drives av Adbanks kjerneteknologi; en plattform for kjøp og salg av annonser bygget på Ethereum-nettverket.  

Dette er det første kryptoannonsenettverket som faktisk kjører blockchain-annonser på blockchain.  

“Krypto-annonsenettverk eksisterer allerede, men ingen som faktisk er bygget på teknologien de selger. Vi bruker ikke bare blockchain til å drive dette nettverket, vi har faktisk oppnådd det som de fleste av annonsørene våre ønsker å oppnå: å slå på hard cap og finansiere prosjektene sine. De trenger hjelp med sin ICO, vi har allerede gjort en, og nå hjelper vi andre med å gjøre det samme, ”

sier Angelo Dodaro, medstifter & CMO for Adbank.  

Mens Adbank lager verktøy for alle vertikaler av digitale bannerannonser; dette nettverket ble opprettet for å nå den raskt økende etterspørselen fra en bransje som er sterkt avhengig av annonser.  

Med-grunnlegger & CSO Kelsey Cole kommenterer hvorfor lansering og timing er nøkkelen:

“For å danne massebransjepartnerskap, må vi lage et sterkt datasett med velprøvde og sanne studier. Vi har startet tidlig adopsjon med outlierindustriene tvunget til å innovere, som krypto. Facebook & Google tar opp omtrent 80% av digitale annonseutgifter, og begge har utestengt kryptoannonsering. Det etterlater en massiv del av kaken for grep og en sultende industri som ønsker å bli servert, så lansering av et kryptoannonsenettverk var veldig fornuftig for oss. Vi valgte å gå live 1. juni, dommedag for kryptoannonser på Google. ”  

Adbank-teamet har en oversikt over å levere hver milepæl etter ICO i tide eller forut for planen, inkludert en vellykket beta-lansering i mars. Ledet av grunnlegger & Konsernsjef Jon Gillham, teamet verdsetter samfunnet deres fremfor alt annet.

“Vi gjør alltid det vi sier vi vil gjøre. Vi lovet samfunnet raske, målbare resultater som driver nytte og bruk av tokenet vårt, og vi gjør nettopp det, ”

sier Gillham.

“I tillegg til oppkjøpet vårt i første kvartal, har vi nå Intergalactic Ads som bor under Adbank-taket og gir oppmerksomhet om plattformen vår & token i kryptosamfunnet. ”  


Den tekniske utviklingen ledes av Dr. Fodé Touré som ble med i Adbank medstifterteam som partner og leder i Q1. Dr. Touré har en doktorgrad i datalogi med en avhandling med fokus på maskinlæring og har mange års erfaring med å administrere diversifiserte team med aggressive tidslinjer som de som kreves i krypto..

“Betaen vår ble lansert i mars og ble umiddelbart vedtatt av tidlige partnere og kunder som kjører pilotkampanjer. Vi har utnyttet det fellesskapet for R&D og jobber flittig med våre ekspert ad tech rådgivere om produktforbedringer. Å bruke vår eksisterende kundebase for tilbakemelding skaper en åpen dialog som hjelper oss å bygge den beste teknologien i høye hastigheter ved å implementere endringene mens vi bygger. ”

– Dr. Fodé Touré, sjef for Tech.  

Adbank skapte opprør i desember & Januar med sine dristige markedsføringsinitiativer som sentrerte seg rundt en bisarr forklaringsvideo med en kentaur. CMO Angelo Dodaro forklarer spillplanen nå:

“Det har vært veldig viktig for oss å vise våre teknologikoteletter som et selskap etter ICO for å signalisere til samfunnet at vi verdsetter reell fremgang i forhold til hypen. Vi er et av de eneste prosjektene i krypto som faktisk har ekte nytte i dag. De som forstår problemene i reklamebransjen vet at det er en av blockchains kraftigste brukssaker utenfor økonomi, og vi er stolte av å være ledende når det gjelder å presse det videre.  

Adbank stoler ikke bare på teknologien for å komme videre. En nøkkelkomponent i strategien deres er å tilby kundeservice utenfor verdenen for både annonsører og utgivere, noe CSO Kelsey Cole forklarer ikke er vanlig praksis i krypto.

“Jeg vet ikke hva problemet er, men service i krypto er notorisk dårlig. Kanskje det er for mye penger, kanskje det er den umettelige etterspørselen, men det er bare ikke bra nok. Vi vil endre det. ”  

Mens Adbank-teamet administrerer Intergalactic-klientkampanjer direkte, kan klienter logge på plattformen for informasjon om backend og synlighet for beregningene, og gi dem full oversikt over hvordan annonsebudsjettet deres blir brukt. Kvalitetsfeltet er satt høyt for både utgivere og annonsører for å sikre at bare høykvalitets kampanjer kommer igjennom og ikke noe tvilsomt innhold kommer opp i nettverket.  

Om Adbank

Basert i Collingwood, Ontario, Canada – Adbank er en digital annonseringsplattform bygget på blockchain og drevet av Ethereum. Adbank oppretter et nytt økosystem for å rydde opp i strømmen av digital annonsering og betalinger på nettet ved hjelp av en kombinasjon av AI og blockchain-teknologi. Adbank tar sikte på å forstyrre det nåværende økosystemet for digital reklame – grumsete, plaget av svindel og full av mellommenn som pålegger store påslag mens de gir tvilsom verdi.

“Adbank. Fremtiden for digital annonsering. ”  

Mediekontakt:  Kelsey Cole, medstifter: [e-postbeskyttet]  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector