XPocket: En app for alle dine kryptoaktiver

Etter hvert som kryptoøkosystemet utvides, blir det mer og mer komplisert. Dedikerte blockchain-investorer må holde rede på dusinvis av forskjellige apper og nettsteder: lommebøker for forskjellige mynter og tokens, dApps, DeFi-plattformer, sentraliserte og desentraliserte børser og så videre. Å måtte bytte mellom så mange forskjellige apper er ikke bare kjedelig og tidkrevende – det bringer også sikkerheten til pengene dine i fare. Heldigvis er XPocket her for å endre det.

Problemet: For mange apper

Multi-lommebøker som gir støtte til mange forskjellige mynter og poletter er nesten like gamle som selve blockchain-teknologien. Men alle de populære lommebokløsningene i flere valutaer så langt har vært sterkt begrenset, og de ga ingen utvidede funksjoner bortsett fra den grunnleggende funksjonaliteten til lagring, sending og mottak av kryptovaluta..

Langt borte er dagene da en kryptoinvestor bare kunne kjøpe en mynt eller et token på en sentralbørs og sende den til lommebokappen sin for å ha den. For å holde seg oppdatert på markedet, må kryptovalutaentusiaster i dag bruke dusinvis av forskjellige apper som tar mye lagringsplass og reduserer enhetene sine.

Sentraliserte børser som Binance eller Coinbase er gode for å kjøpe bitcoin og andre kryptovalutaer med debet- eller kredittkort. Men fordi alle de mest lovende, undervurderte DeFi-tokens ikke er oppført på sentraliserte børser, krever investering i DeFi bruk av DEXer (desentraliserte børser) som Uniswap.

Det er en lignende situasjon med crypto-lommebøker: alle de mest populære multi-lommebøker for kryptovaluta hittil har bare gitt grunnleggende funksjoner. Fremveksten av DeFi ga vei til mer avanserte og komplekse tokens, og investorer som vil fullt ut nyte alle mulighetene som tilbys av slike løsninger som ikke-svampete tokens eller avkastningsbruk, er ikke i stand til å gjøre det med sine utdaterte multi-lommebøker designet grunnleggende mynter og tokens i tankene.

Løsningen: XPocket

XPocket er en revolusjonerende krypto-app opprettet for å gjøre livet til blockchain-investorer lettere. XPocket har alle de typiske funksjonene til din favoritt multi-lommebok – som å lagre mynter og tokens eller gjøre raske og sikre kryptokurrency-transaksjoner – men inkluderer også mange ekstra funksjoner.

La oss si at du vil investere i et lovende DeFi-token uten XPocket. Du må først kjøpe BTC eller annen kryptovaluta på en sentral sentral ved hjelp av debetkort, bytte den til ETH, sende den til en Ethereum-lommebok som MetaMask, og til slutt koble lommeboken til en desentralisert sentral som Uniswap – bare etter alt det problemer du til slutt kunne kjøpe det token du vil ha.

Med XPocket skjer alle trinnene ovenfor i en enkelt app. Tenk deg å kunne kjøpe kryptovaluta med debetkort direkte i lommeboken, og bytte den til en annen mynt eller token når du vil umiddelbart – med XPocket kan du gjøre akkurat det.

XPocket er den første multi-lommebok-appen for kryptovaluta som kommer med en fullt integrert desentralisert sentral som kalles PocketSwap. PocketSwap bringer alle funksjonene til populære DEX-er som Uniswap til din crypto lommebok, slik at du kjøper en hvilken som helst mynt eller token du vil ha direkte i lommebokappen din.

Andre krypto-lommebøker med flere valutaer på markedet lar deg bare de grunnleggende funksjonene for å motta, sende og lagre kryptovaluta. XPocket kombinerer alle de vanlige funksjonene til en lommebok-app med full funksjonalitet for en kryptobørs, slik at du også kan kjøpe krypto med et debetkort, og enkelt bytte ett token mot et annet. 

Men det er ikke alt – XPocket inneholder også mange ekstra funksjoner for å sikre at du vil være i stand til å oppfylle alle dine kryptobehov i en enkelt app.

XPocket’s ekstra funksjoner


Etter hvert som blockchain-økosystemet utvikler seg, blir mynter og poletter mer avanserte og komplekse. Populariteten til DeFi viser tydelig at kryptoinvestorer krever mer enn bare grunnleggende mynter og tokens, og de vil være i stand til å bruke blockchain-teknologi til sitt fulle potensial..

XPocket er den første kryptovaluta lommeboken designet med tanke på DeFi. Med XPocket kan du være sikker på at crypto wallet-appen din fullt ut støtter alle de avanserte funksjonene i favorittkryptovalutaene dine, for eksempel NFT-er (Non-Fungible Tokens) og DeFi-tokens som bruker avkastningsbruk..

Non-Fungible Tokens er digitale sjeldenheter som er lagret på blockchain, som kan sammenlignes med samleobjekter som handelskort eller til og med kunstverk. Hver NFT er helt unik og sjelden, så prisene kan nå svært høye nivåer, og en enkelt NFT kan til og med være verdt hundretusenvis av dollar. Gjennomsnittlige kryptolommebøker og utvekslinger gir ikke full støtte for ikke-svampete tokens, men med XPocket er det ekstremt enkelt å lagre og handle NFT-er.

En av de mest populære funksjonene i DeFi-prosjekter er avkastningsbruk, som lar brukerne sette pengene sine i arbeid ved å låne ut kryptovaluta til andre brukere, i stedet for bare å holde den i en lommebok. Utdaterte kryptolommebøker ble ikke bygget med tanke på DeFi, så de gir ikke full støtte for avlsdyrking. XPocket er annerledes – den tilbyr full støtte for desentraliserte økonomiløsninger som avkastningsbruk.

Prøv XPocket!

XPocket er ikke bare nok en kryptovaluta lommebok – det er en unik mulighet til å erstatte alle de forskjellige lommebøkene og byttene du bruker daglig med en enkelt app: enkel å bruke, ekstremt sikker løsning som garantert vil oppfylle alle dine kryptobehov.

XPocket er et fellesskapsdrevet prosjekt som jobber tett med kryptovaluta-brukere over hele verden for kontinuerlig å legge til nye funksjoner. Hvis du har et spørsmål å stille, et forslag å komme med, eller hvis du bare vil holde kontakten med utviklingen av den mest avanserte kryptoappen på markedet, må du sjekke XPockets sosiale mediekanaler:

Nettsted | Twitter | Telegram Chat | Telegram kunngjøringer | Reddit | BitcoinTalk | Instagram | Facebook | Medium | YouTube 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map