Bitcoin [BTC], Ethereum [ETH], Ripple [XRP] Prisanalyse for uken 23. juli til 29. juli

annonse Phemex

Bulls nyter følelsen av positivitet når de tar Bitcoin trygt over USD 8 000, men Altcoins replikerer ikke samme løp. Samlet myntmarked er økende SEC fortsetter å forsinke og avviser Bitcoin ETF-applikasjoner, Google fjerner MetaMask og forbyder cryptocurrency mining apps fra butikkene,

Oksene ser ut til å holde bakken i kryptomarkeder for andre uke da de med hell tok prisene på BTC over 8K. Dessverre var det bare tilfelle med Bitcoin, da de fleste altcoins inkludert Ethererum, Ripple og Bitcoin Cash ikke kunne replikere den med en blandet uke med en smal positiv pris eller i noen tilfeller negative bevegelser.

Mens handlingen fortsatte på markedet, var det mange andre nyheter som holdt kryptogaten opptatt. Den samlede markedsverdien denne uken ble også sett opp med nærmere 5%, noe som indikerer tilførsel av midler til ettersom BTC igjen fanger noen positive frontlinjenyheter i media. Fra teknologifronten fjernet Google brått Dapp-nettlesertillegg MetaMask fra Chrome Extension-butikken uten noen forklaring.

Google oppdaterte også retningslinjene for Play-butikken som nå sperrer apper som driver med gruvedrift av kryptovaluta. Fra regulatorene forsinket US SEC sin avgjørelse for fem Bitcoin ETF-søknader som ble levert av fondstilbyderen Direxion til september, mens den avviste søknaden om ETF fra Winklevoss tvillinger..

bitcoinKilde: Coin360.io åpnet 29. juli 2018 klokka 10:55 IST.

Bitcoin [BTC]

Bitcoin så en solid økning på rundt 10,5% denne uken som gikk over USD 8000, og satte oksene i kontroll for den andre uken. Plassert godt over i sikkerhetssonen USD 8000, nyter Bitcoin den positive følelsen som bygger seg, spesielt med ulike nyheter om økende institusjonell interesse. Selv om det var noen få rystelser på grunn av avvisning og forsinkelser av Bitcoin ETF, var det fortsatt ikke nok å bryte støtten på USD 8000 betydelig..

Prisene nådde høydepunktet på USD 8,424,2 og det laveste punktet på USD 7,409,10 i løpet av uken. Børsene som var mer aktive, i volumer, med BTC over forskjellige par denne uken var Binance (5,64%), OKEx (4,17%) og ZB.com (3,96%).  

Denne uken intervjuet Business Insider Jeffery Wernick, en av de tidlige investorene i Bitcoin, som sa at folk har misforstått Bitcoin og ikke er klar over filosofien da den ble opprettet. Han kalte Bitcoin som “People’s Money”, og forklarte det som en butikk av verdi og ikke en betalingsmekanisme. Bill Miller, grunnlegger av Miller Value Partners og investeringssjef, diskuterte også sine synspunkter på Bitcoin og sa at BTC er interessant, men han er ikke imponert over mange Altcoins.

Viktig: Bitcoin-analyse: Hvorfor kan SEC godkjenne Bitcoin ETF? Hva er annerledes denne gangen?

Ethereum [ETH]

Mens Bitcoin fortsatte trekket, klarte ikke Ether å replikere det samme, og ga bare en sentimental gevinst på 0,5% denne uken. Mange analytikere mener at Ethereum har sine egne tekniske problemer, inkludert overbelastning i blockchain, noe som sakte gjør mynten mindre attraktiv. Wallet Metamask ble også fjernet fra Google Play Store. Men ettersom uken var i ferd med å avslutte, så Ethereum-volumet et gal hopp i volumer som tok det over Bitcoins-volumet, som ble ansett som et tegn på at okser kan komme tilbake. Uken fremover skulle fortelle oss det klare bildet, men som noen ganger har volumene en tendens til å sprute ut.


Eterprisene på toppen var denne uken på USD 483,70 og var på et lavt nivå på USD 461,42, og var ganske mye i dette smale området. Markedene som var mer aktive, i volum, med ETH på tvers av forskjellige par denne uken var DOBI-handel (6,36%), Binance (4,74%) og ZB.COM (4,08%).

I nyhetene som omringet Ethereum var at Ethereum-blokkutforskeren Etherscan hadde et tilsynelatende hackingsforsøk der den kommende angriperen forsøkte å bruke kommentarseksjonen til å servere ondsinnet kode. Kommentaren ser ut til å ha vært i stand til å omgå Disqus ’XSS-beskyttelse.

Mange eksperter var ikke veldig bullish på Ethereum, inkludert New York-baserte Tetras Capital og Timothy Young fra San Francisco-familiekontoret, Hidden Hand Capital, som begge trodde ETH-verdsettelse og hype rundt det ikke var berettiget, da Ether hadde tekniske problemer som nettverk overbelastning, desentraliseringsproblemer og mulig regulering av omkringliggende ICOer, som bruker Ehtereum Blockchain, som vil bli ansett som verdipapirtilbud.

Les også: Pakistanere Eyeing Crypto For Survival Amid Collapsing Economy, kan flytte Venezuelas vei

Les også: It’s time, US Govt. Å undersøke fremtiden for kryptovalutaer som penger i en høring 18. juli

Ripple [XRP]

Av alle de vanlige myntene syntes XRP å være mest skuffende. Spøkelset om å bli betegnet som sikkerhet er ikke klar til å forlate XRP ettersom prisene forblir stagnerende til – negative til tross for den positive følelsen. På toppen, denne uken, var prisene på XRP 0.466983 USD og mot bunnen siterte det 0,438565 USD. Utvekslingene som var mer aktive, i volum, med XRP på tvers av forskjellige par denne uken var HitBTC (12,62%), Huobi (11,82%) og Binance (8,57%).

Til tross for at vi ikke hadde noen stor prisbevegelse, klarte XRP å samle inn nyheter som Charlie Lee, grunnleggeren av Litecoin, kalte XRP som diamant. Media rapporterte også Cory Johnson, Ripples sjefsmarkedsstrateg, og sa at XRP var den riktige mynten for å flytte penger på grunn av sin hastighet som betegner Bitcoin og Ethereum sakte for dette formålet. Han sa også at Ripple er begeistret over at regulatorer blir involvert i kryptoer, da dette vil gi mer klarhet.

De andre movers og shakers

De andre myntene som laget til toppen og bunnen denne uken i henhold til CoinMarketCap (åpnet 29. juli kl. 11:15 IST) var.

Flyttere

  • Refereum – viser en økning på 224,71%
  • DMarket – viser en økning på 174,96%
  • adToken- Viser en økning på 131,42%

Shakers

  • SyncFab- Viser et fall på 53,49%
  • Seele- Viser et fall på 51,03%
  • Toacoin – viser et fall på 49,51%

Hva tror du vil være følelsen av kryptomarkedene neste uke? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector