Bitcoin, Ethereum, Ripple Price Analysis for uken 24. september til 30. september

annonse Phemex

Google tilbyr adieu til kryptoannonseforbud, selv om det delvis er. Ripple Craziness fortsetter ettersom Coinbase ny noteringspolicy kan åpne dører for XRPs notering. Blant selskaper, Walmart forteller leverandører, “Blockchain or Bust”. Løsning av Stablecoin-etterspørsel Circle lanserer Stablecoin (USDC). Blant regulatoriske nyheter møtes Crypto Leaders med Capitol Hill for å diskutere fremtiden for kryptovaluta. Blant børser, Mt. Gox Trustee rapporterer om salg av kryptokurver til en verdi av USD 230 Mn siden mars 2018. Internasjonalt blir fremtredende indisk kryptovaluta Zebpay den første ulykken med Indian Regulator-kryptoforbudet, mens saken i apex-domstolen mot forbudet forventes å bli behandlet denne uken

Google kunngjorde denne uken at deres teppeforbud mot kryptovaluta-relaterte annonser slutter i oktober. De oppdaterte retningslinjene betyr imidlertid ikke at det vil være en reklame som er gratis for alle. Annonser for ICO-er, lommebøker og handelsråd er fortsatt på svartelisten, og godkjente annonser kan bare vises i USA og Japan. Etter Facebooks ledelse må kryptorelaterte selskaper fylle ut en applikasjon for å markedsføre sine produkter eller tjenester.

XRP-prisene hopper når USA-baserte Bitcoin-utveksling Coinbase forbereder seg på å liste opp flere kryptoaktiva, kunngjorde selskapet. Coinbase tilbyr for øyeblikket Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic og Litecoin. I bloggen kunngjorde selskapet at det for tiden jobber med overholdelses- og reguleringsspørsmål som ytterligere vil bane vei for å verve flere eiendeler. Det sa: “Den nye prosessen begynner med et skjema for utstedere å sende inn eiendeler for notering på Coinbase, som vi vil evaluere i forhold til vårt digitale aktiva-rammeverk. Søknadsskjemaet og rammeverket for digitale eiendeler vil regelmessig oppdateres, og skjemaet vårt vil indikere den nyeste versjonen av rammeverket vi vurderer mot. ”

XRP har også en nyhet i sitt navn ettersom prisfallet de siste par ukene var assosiert med Jed McCalebs salg av XRP. Den digitale token så prisnedgangen betydelig de foregående ukene, og selskapets medstifter Jed McCaleb “akselererte” salget av XRP i prosessen, og solgte hele 40.000 tokens per dag til og med juli. Han solgte deretter nærmere 500 000 XRP hver dag i august. Nå som ripples pris har steget de siste dagene, kan McCaleb forventes å ha flyttet sin strategi. Imidlertid har han fortsatt å selge token i verdi av $ 150.000 hver dag. McCaleb har ikke røpet sin strategi annet enn å fortelle Wall Street Journal at han “ikke selger mer enn [han] har sagt ja til med Ripple.”

Denne uken informerte Walmart partnere om at California-baserte produsentleverandører trenger å bli med i blockchain-systemet for forsyningskjeden eller miste virksomheten. Overgangen til sporing av blockchain-produkter bør hjelpe Walmart med å redusere omfanget av tilbakekallinger i tilfeller av forurensning. Walmarts visepresident for mattrygghet Frank Yiannas fortalte reportere at Walmart har pilotert blockchain-teknologi i to år, så kravet “burde egentlig ikke komme som en overraskelse.”

Stablecoins er tilbake i nyheter da Circle lanserer Stablecoin (USDC). I kanskje en av odder trender i kryptovalutaområdet, lanserte det Boston-baserte betalingsselskapet Circle sin dollarfestede stablecoin kalt USDC. Denne utgivelsen følger lanseringen av kryptovalutautveksling Gemini’s stablecoin (GUSD). Selv om disse stablecoins ikke er i direkte konkurranse, da de sannsynligvis bare vil være hjemmehørende i hver børs (Circle = Poloniex), forventes de å skjære bort noen av markedsandelene fra stablecoin-lederen Tether (USDT).

Mer enn femti deltakere ble med på en rundebordsdiskusjon arrangert av rep. Warren Davidson, R-Ohio, tirsdag for å diskutere fremtiden for kryptovalutaverdenen. Et sentralt poeng var at vekten av regulatorisk usikkerhet vil kvele innovasjon, ettersom selskaper vil være redde for å forplikte ressurser til å begå lovlige overtredelser på grunn av feiltolkning av lover..

Les også: Bitcoin & Crypto Market alle klar for et Bull Rally, eksperter forklarer hvorfor

I følge den nylige utgivelsen på Mt Goxs nettsted, Mt. Gox Trustee, Kobayashi har angivelig solgt $ 230 Mn Bitcoin og Bitcoin Cash siden mars 2018, avslørte en rapport om Mt. Gox nettsted. Mt. Gox var utvilsomt den mest populære Bitcoin-børsen i verden før den ble hacket i 2014.

Indias ledende valutautvekslingsoperatør Zebpay har lagt ned sin utvekslingsvirksomhet, med virkning fra 28. september. I en uttalelse som ble utgitt på bloggen sin, sa Zebpay: “På dette tidspunktet kan vi ikke finne en rimelig måte å drive utvekslingsvirksomheten på. Som et resultat stopper vi utvekslingsaktivitetene våre. Klokka 16 i dag (28. september 2018) vil vi kansellere alle uutførte krypto-til-krypto-bestillinger og kreditere kryptomyntene / tokens tilbake til Zebpay-lommeboken. Ingen nye ordrer vil bli akseptert inntil videre. ” Imidlertid la den til: Zebpay-lommeboken vil fortsette å fungere selv etter at byttet stopper, og man er fri til å sette inn og ta ut mynter / tokens i lommeboken..

Igjen fra India, kan toppdomstolen ha en høring i den kommende uken om Reserve Bank of India’s forbud mot kryptovirksomheter. Når vi snakker om saken, ble Rahul Raj medstifter og administrerende direktør i Koinex sitert for å fortelle media at ”Avhengig av hva høyesteretts dom er, vil det være noe av den andre typen følelser eller bevegelse i regelverket, regulatorene eller utvekslingene eller brukerne vil komme i situasjoner med mye mer klarhet i hvordan denne plassen kommer til å se ut de neste ukene eller månedene. “

bitcoinKilde: Coin360.io


Bitcoin (BTC)

Etter å ha vært i greener de siste par ukene, sier BTC at mindre salg av denne uken endte uken med 2%. Prisene nådde høydepunktet på 6 785,03 USD og det laveste punktet 6,381,86 USD i løpet av uken. Bortsett fra utvidelsene av BitMEX som hadde volumer på 19,31%, var børsene som var mer aktive, i volumer, med BTC over forskjellige par denne uken, Bithumb (3,00%), Binance (2,57%) og DOBI Trade (2,31%),

Blant fremtredende stemmer sa Fundstrats Tom Lee at Bitcoins stabilitet på 6000 dollar uavhengig av lavere høyder er optimistisk. Lee ble sitert av blooomberg og sa: “6000 dollar er et nivå som er viktigere enn vi innså. Tidligere i år pekte vi 6000 dollar som breakeven for Bitcoin mining slik at nivået skulle holde. Det faktum at Bitcoin holder her er veldig gode nyheter. Jeg tror det er katalysatorer ved årsskiftet, så jeg tror til tross for lavere høyder vi har sett, tror jeg vi begynner å snu, “

Ethereum (ETH)

Ethereum ble igjen sett å bytte plass med XRP på listen over største kryptovalutaer etter markedspris. Selv om den gjenvunnet sin plass tilbake, er XRP fortsatt på en truende avstand. Eterprisene, på toppen, var denne uken på USD 245,11 og var på et lavt nivå på USD 206,49, og gikk ned nær USD 200 hindring. Markedene som var mer aktive, i volumer, med ETH over forskjellige par denne uken var DOBI Trade (5,82%), Binance (4,78%) og Huobi (4,40%)

Som Bitcoin, ble også Tom Lee sitert av CNBC for Ethereum og sa denne gangen av CNBC at de siste fire av fire gangene slo sine jevnaldrende så dårlig, ved to standardavvik, så eter en “stor reversering av trenden.” Lee sa også at følelsen mot ETH var altfor negativ, og at symbolet som ikke presterte sine jevnaldrende med to standardavvik, var et “tegn på kapitulasjon.”

Ripple (XRP)

Ripples XRP har fortsatt en gal tid denne gangen med en forventning om at Coinbase-policyendringen kan åpne for XRP på den berømte børsen. På toppen, denne uken, var prisene på XRP på USD 0,587431 og mot bunnen siterte det 0,441519 dollar. Børsene som var mer aktive, i volumer, med XRP på tvers av forskjellige par denne uken var Bitbank (12,65%), Upbit (12,55%) og Binance (11,10%)  

For XRP denne uken kunngjorde CoinField, Canadas mest avanserte Bitcoin- og kryptokursutveksling, at de undersøker muligheten for å lage XRP som basevaluta.

De andre movers og shakers

De andre myntene som kom til toppen og bunnen denne uken i henhold til Coin Market Cap (tilgjengelig 30. september kl. 23:30 IST) var

Flyttere

  • ETERNAL TOKEN – viser en økning på 714,23%
  • EJOY – Viser en økning på 390,55%
  • ONG – viser en økning på 220,57%

Shakers

  • Concierge Coin – viser et fall på 69,69%
  • Coin2Play – viser et fall på 57,31%
  • Banyan Network – viser et fall på 39,07%

Hva tror du vil være følelsen av kryptomarkedene neste uke? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector