Bitcoin, Ethereum, Ripple Price Analysis for Week 8. oktober til 14. oktober

annonse Phemex

Nouriel Roubinis vitnesbyrd til det amerikanske senatet får kritikk fra kryptoindustrien mens Peter Van Valkenburgh hevder at Bitcoin er revolusjonerende. Charles Hoskinson og IOHK splittet fra Cardano Foundation over-sentralisering og ineffektivitet av stiftelsen. I utveksling vil Coinbase stenge fond startet for institusjonelle investorer, og vil nå fokusere på privatpersoner. Bitfinex svarer på online rykter om konkurs. Bithumb majoritetsandel til et Singapore-basert konsortium. Circle Financial investerer i SeedInvest.

Det heteste temaet denne uken var da Committee on Banking, Housing, and Urban Affairs møttes i en åpen sesjon for å diskutere den nåværende tilstanden og fremtiden til Cryptocurrency og Blockchain Ecosystem 11. oktober 2018. Som en del av høringen lyttet senatet til det skeptiske perspektivet til Nouriel Roubini, professor i økonomi og internasjonal virksomhet New York University Stern School of Business og et positivt perspektiv av Peter Van Valkenburgh, direktør for Research Coin Center, som prøver å trekke en konklusjon om de beste og verste i verden av blockchain og kryptokurver. I sitt vitnesbyrd kalte Dr. Nouriel Roubini kryptovalutaområdet “mor til alle svindler”. Han hevdet videre at kryptokurver ikke er skalerbare, er fulle av svindel og ikke brukes av andre enn kriminelle. Mens Dr. Roubini sølte gift med sine kommentarer, hevdet Peter Van Valkenburgh at Bitcoin er revolusjonerende. Han bemerket at bitcoin ikke er perfekt, men ingen av dem ble sendt i 1972 da den først ble introdusert for verden, noe som antyder at bitcoin fremdeles er i begynnelsen og fortsatt har mye plass til å vokse, forutsatt at den får sjansen.

I en annen konflikt forklarte Charles Hoskinson, skaper av Cardano, i en oppriktig video kampene han går med Cardano Foundation og dets styreleder, Michael Parsons. Han nevnte også problemene IOHK og Emurgo sto overfor med stiftelsen, og derfor var den beste veien videre å bryte seg bort fra Cardano Foundation. I følge Hoskinson, mens Emurgo og IOHK holdt fast ved jobben, klarte ikke Cardano Foundation å gjøre sin del av jobben, ifølge Hoskinson. I videoen påpeker Hoskinson at Cardano-samfunnet kom fram for å si at Cardano-stiftelsen rett og slett ikke gjorde jobben sin, men styret har ikke utført “på sine hovedansvar og plikter.”

I noen børsbaserte nyheter slo Coinbase, plakatgutten til den amerikanske kryptovalutaindustrien, ned indeksfondet sitt rettet mot velstående investorer når det skifter fokus til et nytt detaljprodukt. Årsaken bak det, en person som er kjent med saken, sa at indeksfondproduktet ikke klarte å tiltrekke seg det nødvendige antallet kunder, og skaffet færre midler enn firmaet forventet. Som rapportert av media, skifter Coinbase fokuset til en ny funksjon kalt “Coinbase Bundle”, som lar brukerne med ett klikk kjøpe en bunt med myntene som er oppført på børsen. Det detaljhandelsrettede produktet tillater brukere å investere så lite som $ 25 i kurven med mynter.

Da Bitfinex ble beskyldt for å være konkurs av visse brukere av sosiale medier, utstedte børsen en offisiell melding med tittelen

“Svar på nylige online rykter” kommer rent ut i saken. Bitfinex tilbakeviste ettertrykkelig alle slike ubegrunnede påstander og tok sikte på kritikere som “er raske til å skrike insolvens, tilsynelatende med liten forståelse av hva dette konseptet betyr og hva de generelt snakker om”.

For Bithumb betalte BK Global Consortium 400 millioner vant ($ 353 millioner) for en majoritetsandel i børsen, etter å ha hatt en minoritetsposisjon i selskapet. Under den nye avtalen, som tjenestemenn håper å fullføre den kommende måneden, vil BKs leder, plastikkirurg og investor Kim Byung-gun, gå fra børsens femte største til hovedaksjonær. Tidligere ble majoritetsaksjonen holdt av BTC Korea Holdings, og aksjen skiftet hender for en påfallende lavere sum enn det som ble vist i en februarevaluering på rundt 880 millioner dollar..

En annen investeringsnyhet denne uken var Goldman Sachs-støttet peer-to-peer blockchain oppstart Circle, erverver den største crowdfunding plattformen og registrert megler-forhandler SeedInvest. Med dette oppkjøpet vil Circle gjøre et stort press mot sikkerhetstokenområdet, og dette oppkjøpet vil gi nystartede selskaper muligheten til å skaffe kapital gjennom en regulert plattform, få tilgang til diversifiserte porteføljer til detaljistinvestorer gjennom Circle Invest, og få sekundært markedslikviditet gjennom Circles digitale eiendel bytt Poloniex.

bitcoinKilde: Coin360.io

Bitcoin (BTC)

Stabiliteten til Bitcoin fortsetter denne uken, så vel som den var nede på rundt 3,65% denne uken. Den rapporterte svakheten var likevel i den stabile sonen. Prisene nådde høydepunktet på USD 6 675,06 og det laveste punktet på USD 6 236,47 i løpet av uken. Bortsett fra avvikene fra BitMEX som hadde volumer på 15,08%, var børsene som var mer aktive, i volumer, med BTC over forskjellige par denne uken, Bithumb (4,38%), ZB.com (2,99%), Binance (2,43%) )

Blant fremtredende stemmer kalte Roubini Bitcoin og cryptos mor til alle svindel mens Peter Van Valkenburgh hevdet at Bitcoin er revolusjonerende.


Ethereum (ETH)

Ethereum ble igjen sett å bytte plass med XRP på listen over største kryptovalutaer etter markedspris. Selv om den gjenvunnet sin plass tilbake, er XRP fortsatt på en truende avstand. Eterprisene, på toppen, var denne uken på USD 245,11 og var på et lavt nivå på USD 206,49, og gikk ned nær USD 200 hindring. Markedene som var mer aktive, i volum, med ETH over forskjellige par denne uken var DOBI Trade (5,82%), Binance (4,78%) og Huobi (4,40%)

Som Bitcoin, ble også Tom Lee sitert av CNBC for Ethereum og sa denne gangen av CNBC at de siste fire av fire gangene slo sine jevnaldrende så dårlig, ved to standardavvik, så eter en “stor reversering av trenden.” Lee sa også at følelsen mot ETH var altfor negativ, og at symbolet som ikke presterte sine jevnaldrende med to standardavvik, var et “tegn på kapitulasjon.”

Ripple (XRP)

Ripples XRP har fortsatt en gal tid denne gangen med en forventning om at Coinbase-policyendringen kan åpne for XRP på den berømte børsen. På toppen, denne uken, var prisene på XRP på USD 0,587431 og mot bunnen siterte det USD 0,441519. Børsene som var mer aktive, i volum, med XRP på tvers av forskjellige par denne uken var Bitbank (12,65%), Upbit (12,55%) og Binance (11,10%)  

For XRP denne uken kunngjorde CoinField, Canadas mest avanserte Bitcoin- og kryptokursutveksling, at de undersøker muligheten for å lage XRP som basevaluta.

De andre movers og shakers

De andre myntene som kom til toppen og bunnen denne uken i henhold til Coin Market Cap (tilgjengelig 30. september kl. 23:30 IST) var

Flyttere

  • ETERNAL TOKEN – viser en økning på 714,23%
  • EJOY – Viser en økning på 390,55%
  • ONG – viser en økning på 220,57%

Shakers

  • Concierge Coin – viser et fall på 69,69%
  • Coin2Play – viser et fall på 57,31%
  • Banyan Network – viser et fall på 39,07%

Hva tror du vil være følelsen av kryptomarkedene neste uke? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector