Pancakeswap (CAKE) Prisforutsigelse – Hva blir prisen på CAKE i 2021?

Etter en forbløffende 400% økning i Pancakeswap (CAKE) -prisen de siste to ukene, har en rekke investorer vist enorm interesse og etterspørsel i token. I denne artikkelen forutsier vi CAKE-tokens fremtidige pris, forutsier hvor høy prisen kan gå i 2021, og den fremtidige utviklingen på Pancakeswap som gjør det til en god investering å holde. 

Buckle in coz reisen til månen for Pancakeswap (CAKE) holdere er raskere enn du tror!

Fremveksten av CAKE token

CAKE-token er det opprinnelige styre-token for Pannekakerbytte, en desentralisert sentral (DEX) bygget på Binance Smart Chain (BSC). Det er imidlertid viktig å merke seg at andre tokens – FLIP og SYRUP – også ble opprettet for Pancakeswap-plattformen.. 

Den desentraliserte appen (Dapp) ble lansert i slutten av 2020 og har vokst til å bli en av de største på BSC – og konkurrerer rett mot andre kjente prosjekter som Uniswap og Sushiswap.. 

PancakeSwap er den mest brukte #DeFi produktet på DappRadar akkurat nå!

Den siste uken, @PancakeSwap har sett brukerbasen vokse med over 36% og når 54,4 000 aktive lommebøker! @BinanceChain @cz_binance

&# 128071; https://t.co/8fIi22N9DS

– DappRadar (@DappRadar) 10. februar 2021

Pancakeswap har skåret ut en unik plattform som lar brukerne oppleve hvilken som helst DeFi-funksjon fra bytte av tokens, staking, oppdrett og til og med NFT. Det gir en automatisert market maker (AMM) som kjører på en smart kontrakt som åpner verden for brukere for å nyte den ekspansive og interessante verdenen til DeFi. 

I de neste avsnittene fokuserer vi på en kort prishistorie av CAKE, våre analytikers spådommer om CAKEs pris de neste årene, hvor langt prisen kan stige i 2021, og vi legger til noen få ekspertuttalelser om CAKEs prismål. Prøver samlet fra forskjellige analytikere spår at prisen vil variere mellom $ 10 og $ 20 i de kommende årene. 

Historie og prisytelse for CAKE token

Før vi dykker inn i prisforutsigelsene, la oss se på en kort historie med CAKE og hvordan prisen har utviklet seg siden lanseringen i slutten av 2020. Fra en tilbudspris på $ 1,40 falt CAKE ytterligere i slutten av 2020 – og avsluttet året kl. en lav pris på $ 0,586, ifølge statistikk fra Coinmarketcap. 

Overraskende nok begynte fremveksten av Pancakeswap og CAKE i februar etter en plutselig økning i etterspørselen etter styringstoken. Statistikk fra DApp Radar viser en plutselig økning i antall brukere og volumer på Pancakeswap i slutten av januar, noe som kunne ha utløst etterspørselen etter CAKE.

dappradarØkningen i antall transaksjoner og volum av CAKE i slutten av januar (Bilde: DApp Radar)

28. januar satte CAKE en ny heltidshøyde på $ 1,49, som representerer en voldsom 155% topp på bare en måned – og starter reisen til månen. I skrivende stund handles CAKE til $ 6,00, et kraftig fall på 25% fra alle tiders høyder satt 10. februar 2021. 

Totalt 112.870.066 CAKE-tokens leveres med en samlet markedsverdi på $ 680 millioner, og plasserer mynten som det 75. største kryptoprosjektet på CMC-lister.. 

Prisen på kakepriser – Hvor langt kan prisen på kaketoken øke i 2021?

Allerede 1200% opp i år, ser ikke CAKE token ut til å bremse ned snart. I denne delen fokuserer vi på de fremtidige prisforutsigelsene til CAKE – med fokus på kortsiktige og langsiktige utsikter til token. 

myntmarkedDen årlige ytelsen til CAKE token (Bilde: Coinmarketcap.com)

Den enkleste måten å komme med spådommer på et desentralisert byttetoken er ved å se på den forrige prisen og de grunnleggende faktorene som driver det begynnende prosjektet. Ser vi på RSI, MA nivåer og støtte / motstand i de daglige diagrammer, spår vi at CAKEs pris vil variere mellom $ 8 og $ 15 i 2021. 

Hva er den langsiktige fremtidige prisforutsigelsen for CAKE / USD?

Det unike med Pancakeswap – bygget på Binance Smart Chain – gjør CAKE til et godt kjøp på lang sikt. Tilkoblingen til Binance gir den desentraliserte sentralen et omfattende nettverk av eiendeler som skal transakseres, en skalerbar og høy gjennomstrømningsplattform og lave avgifter. Hvis skalerbarheten og de høye problemene med gassgebyret fortsetter å vare på Ethereum, så forvent en økning i etterspørselen etter Pancakeswap – noe som også kan være bullish for CAKE. 

En annen måte å forutsi den fremtidige prisen på CAKE er ved å analysere DEXs volumer, som har økt til over 2,8 milliarder dollar den siste måneden – noe som representerer en økning på 427% den siste måneden. Hvis CAKEs pris etterligner transaksjonsvolumveksten, kan vi se at prisen faller over $ 10 de neste månedene. 

Husk at CAKE fremdeles er et spirende prosjekt, og det har også sin risiko. Vi vil råde alle som kjøper mynten om å gjøre det med forsiktighet. 

Ville prisen på kaken stige ytterligere?

Den primære årsaken til trekkraften i prisen på Cake-tokenet er på grunn av den økende etterspørselen og volumet til Binance Smart Chain, som senere har gjort at noe token eller protokoll basert på plattformen også stiger, det være seg Cake eller BNB. Cake token handlet under $ 1 for bare et par uker siden, og siden BSC tok ledelsen for defi og ERC-20 transaksjonsbehandling, har Cake steget til over $ 18. Intensiteten i økningen kunne forstås av det faktum at den kort snudde Sushi for markedsverdi.

Det er virkelig, @PancakeSwap bare snudd $ Sushi! pic.twitter.com/Gd7rRE3tXX

– Prodigy (@Prodigy_ETH) 19. februar 2021

Kakeprisen vil stige synkronisert med BNBs prisbevegelse og økende volum på Binance Smart-kjeden, det tilknyttede prosjektet vil fortsette å stige til Ethereum-nettverket løser problemer med skalerbarhet.

Analytikerens syn på CAKEs pris

Økningen i CAKEs pris og volumene på plattformen ønsker en ny følge av mynten velkommen – selv kritikerne begynner å tro på den. Til tross for den sentraliserte naturen til Pancakeswap, The Block-forskeren og kryptoentusiasten, uttalte Larry Cermak volumene som ble fullført av plattformen “er ganske imponerende” og forventer en kortsiktig økning i CAKEs pris. 

Sentralisert eller ikke, hvis dette volumet opprettholder og det ikke bare er en anomali, er dette ganske imponerende. Det er hva som skjer når transaksjoner i kjeden blir for dyre for muligheten til å søke detaljhandel https://t.co/fl0ai1wCLG

– Larry Cermak (@lawmaster) 10. februar 2021

En Twitter-bruker, Moneycaller, forventer at CAKE vil følge banen til konkurrenten – SUSHI – og nå minst $ 16 de neste månedene. Imidlertid tviler han på om prisen vil være i stand til å trone Uniswap som det største DEX-prosjektet – til $ 21, for øyeblikket. 

Ingen tvil $ kake følger $ sushi pris, men vi må se om det kan overgå $ uni

– Penger (@_Moneycaller) 12. februar 2021

Konklusjon 

CAKE gir deg en sunn mulighet til å investere og øke avkastningen i fremtiden, men har også sine egne risikoer. Vi anbefaler at du kun investerer det du er villig til å tape, og gjør det forsiktig. Når det er sagt, ser CAKEs bane det kommende året, 2022 og 2023, bullish ut, slik at investorer kan være optimistiske om fremtiden. 

Endelig er fremtiden for Pancakeswap sterkt avhengig av Binance og BSC – to prosjekter som har blitt markedsføringspunktet for Binance CEO, Changpeng Zhao. Innsatsen med Pancakeswap – både innen utvikling og markedsføring gir et veldig optimistisk syn på at CAKE når $ 15. 

Vanlige spørsmål

  • Er Pancakeswap trygt?

Pancakeswap gir en god investering for tidlige investorer som er klare til å ri med DeFi-bølgen. Prosjektet blir også revidert av CertiK og støttet av Binance, verdens største kryptobørs som gjør det til et solid prosjekt.  

  • Er CAKE en god investering?

Hvis du investerte i CAKE i begynnelsen av 2021, kunne du ha økt eierandelen med 1200% + viser at token er en god investering. Grunnleggende ser også solid ut med økende volumer på desentralisert børs, og Binance-støtte betaler også en stor rolle i fremtiden for mynten.

  • Hva blir prisen på CAKE om ett år?

I følge vår analyse vil prisen på CAKE-token variere mellom $ 8 og $ 15 i 2021. Dette betyr at hvis du investerte $ 100 i CAKE i dag, kan du forvente å komme rundt $ 133 til $ 250 innen februar 2022. 

  • Hva er prisforutsigelsen til CAKE i 2030?

CAKE token gir et veldig optimistisk blikk på kort sikt, men på lang sikt kan det være uklart. I følge vår empiriske analyse er CAKE-prisforutsigelsen i 2030 $ 19,95, noe som viser at veksten av token kan redusere kursen mot de siste årene av dette tiåret. 

Ansvarsfraskrivelse Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me