Bitcoin (BTC) Prediksjon 2019/2020/2025: Fremtiden er allerede her

 • Den magiske fasen for Bitcoin har begynt: $ 20 000 spådommer er ganske konservative.
 • Bitcoin har potensial til å slå sin heltidshøye (ATH) marginalt under $ 20.000 innen utgangen av 2019
 • BTC / USD for å utløse sin fullstendige FOMO når den bryter over $ 10.000 kritisk nivå.

Oppdatering – 12. september 2019

 • Bitcoin-prisen fortsetter å smale med lavere høyder under $ 12.000 og høyere lavpris under $ 10.000.
 • Bitcoins Bollinger Band antyder mulige handelsmuligheter fra utviklingen.

BTC / USD prisdiagramBTC / USD prisdiagram av Tradingview

Innhold:

 1. Introduksjon til Bitcoin
 2. Utfordringer Bitcoin står overfor
 3. Bitcoin-prediksjon 2019/2020
 4. Toppanalytikere / eksperter Bitcoin-prediksjon
 5. Teknisk analyse
 6. Fremtiden til Bitcoin
 7. Vanlige spørsmål om Bitcoin-pris

Introduksjon til Bitcoin

De fleste av verdens befolkning har hørt om Bitcoin det siste tiåret. Noen har hørt om dets fantastiske funksjoner som digitale kontanter og revolusjonen den bringer til finanssektoren, mens andre har hørt om Bitcoin negativt hovedsakelig fra kritikere. Imidlertid snakker mange om Bitcoin uten å ta seg tid til å forstå det og hvordan det fungerer. Bitcoin har vært og er fortsatt nøkkelen til den globale transformasjonen av det finansielle systemet og samfunnet generelt. Denne artikkelen vil forsøke å introdusere Bitcoin på den enkleste måten og hjelpe deg med å forstå teknologien bak kryptovalutaen, fremtiden til Bitcoin, samt ulike eksperters syn på Bitcoin-prediksjonen.

Bitcoin

Bitcoin kom til syne etter den globale finanskrisen i 2008 med sikte på å utvikle et bedre finanssystem for det globale samfunnet uten innblanding fra regjeringer og finansinstitusjoner. Bitcoin blir for det meste referert til som digitale kontanter som ikke kontrolleres av en enkelt organisasjon. Den kan brukes til å lagre verdi, overføre verdi, kjøpe varer og tjenester og krever ingen tillatelse fra tredjepart. I mange anledninger har Bitcoin blitt referert til som “Digital Gold”, men i motsetning til fysisk gull er Bitcoin lett tilgjengelig, raskere med mer effektivitet, spesielt når det gjelder lagring. Bitcoin er også delbart med de åtte desimalene og fungerer som internettpenger eller digitale kontanter. I motsetning til fiat-valutaer, kan ikke Bitcoin manipuleres i tillegg til å være en knapp vare, da bare 21 millioner BTC noen gang kan eksistere.

Du vil kanskje også like: Bitcoin mot FIAT Currency, som er mer flyktig?

Når jeg ser tilbake, ble Bitcoin opprettet av en anonym person eller gruppe mennesker som gikk under pseudonavnet Satoshi Nakamoto. Til dags dato forblir identiteten til Satoshi Nakamoto skjult, men Bitcoin var den første kryptovalutaen som ble opprettet etter den originale whitepaper som ble publisert i 2009..

Siden oppstarten har Bitcoin-nettverket aldri blitt hacket. Dette beviser for verden at Bitcoin-protokollen tåler tidstesten. Imidlertid har folk mistet Bitcoin på grunn av utvekslingsplattformer som ble hacket. Det er derfor viktig at du oppbevarer myntene dine i en mest mulig sikker form; helst i kald lommebok.

Blockchain

Bitcoin er bare toppen av isfjellet, da teknologien bak den, blockchain er den virkelige avtalen. Blockchain tillot folk å endre Bitcoins kode og komme med bedre kryptovaluta-nettverk som Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, Litecoin blant andre. I tillegg til dette revolusjonerer blockchain-teknologien for tiden styring, big data, logistikk, supply chain-næringer, helseindustrien og til og med utdanningssektoren osv..

Les også: ‘Bitcoin Vs Blockchain’ er nøyaktig det samme som ‘Facebook vs Net Neutrality’: Andreas Antonopoulos

I enklere termer er blockchain en datapost som ofte kalles blokker som er koblet til hverandre kryptografisk. Hver blokk har en kryptografisk hashlenke til den forrige blokken i en tidsstempel og transaksjonsdata. Blockchain ble designet for å være uforanderlig og derfor motstandsdyktig mot modifisering, noe som gjør den til den sikreste måten å overføre verdi uten avbrudd fra tredjeparter.

Utfordringer Bitcoin står overfor


Så mye Bitcoin er revolusjonen vi har utforsket ovenfor, har den fortsatt en god andel av begrensninger som begynner med vanskeligheter med å ta beslutninger på grunn av sin desentraliserte natur. Dette betyr at for at en beslutning skal bli tatt, må den få støtte fra de fleste gruvearbeiderne. Noen oppgraderinger krever en permanent endring i koden referert til som en hard gaffel. En hard gaffel på Bitcoin-protokollen vil trenge minst 75% av all hashkraft.

Du vil kanskje også like: Hva er Cryptocurrency Forks? – Alt du trenger å vite om Hard Fork og Soft Fork

For det andre har behandlingstid for Bitcoin-transaksjoner vært en stor utfordring og fortsetter å hindre vanlig adopsjon. Større transaksjonstid fører til høyere transaksjonsgebyrer som gjør nettverket dyrt å betjene. Opprinnelig ble Bitcoin opprettet for å støtte syv transaksjoner per minutt med blokker på 1 MB. Det var et forslag om å øke blokkstørrelsen, men forslaget fikk ikke grepet som trengs for å gjennomføre endringene. Imidlertid ble en patch kalt SegWit utviklet for å tillate utviklere å øke nettverkets transaksjonskapasitet uten å endre blokkstørrelsen. Personvern er også en bekymring for mange som ville ha ønsket at transaksjonene deres var utenfor offentligheten.

Bitcoin prediksjon for 2019/2020

Bitcoin vedvarte ekstreme tilbakegang i 2018. Det var et perfekt eksempel på ‘fra filler til rikdom og deretter rett tilbake i teppene.’ I året før inngikk Bitcoin et parabolsk trekk som så det stige til utrolige høyder nær $ 20.000. Imidlertid, høy volatilitet og mangel på støtte så det trimme gevinsten massivt. Det var forsøk på å komme seg gjennom året, men så snart $ 6000 support ble brutt, gikk Bitcoin ned til nye 2018-nivåer rundt $ 3,146 i desember 2018.

Siden begynnelsen av 2019 fortsetter imidlertid Bitcoin å jakte på sin tapte ære ved å bryte viktige barrierer for oppsiden. Stigningen til høyder nær $ 9000 har hatt eksperter som tror at Bitcoin ikke bare fant en bunn, men også gikk inn i et nytt parabolsk trekk som kommer til å ta det til høyder over $ 10.000.

Coingape spår at Bitcoin har potensial til å slå sin all-time high (ATH) marginalt under $ 20.000 innen utgangen av 2019. Når barrieren på $ 10.000 er ryddet, vil Bitcoin-okser ha muligheten til å fokusere på nivåer nær $ 15.000 og til slutt trekke prisen mot $ 20.000 og slå nye høyder på $ 23.500. Bitcoin handles for øyeblikket til $ 8558 etter å ha forsvart nøkkelstøtte rundt $ 7500 de siste dagene.

Denne ambisiøse spådommen støttes av den nåværende utviklingen i bransjen. Det er mange finansinstitusjoner som JPMorgan og Fidelity som kommer inn i kryptorommet for å tilby tjenester relatert til digitale eiendeler. Videre vil giganter som Facebook lansere sine egne kryptoer i 2020 mens store teknologiselskaper som AT&Jeg har begynt å godta Bitcoin som betalingsalternativ. Dette er andre innkommende prosjekter som vil skape mer etterspørsel og lette adopsjonen av kryptovalutaer og andre digitale eiendeler, som igjen presser prisen høyere.

Toppanalytikere / eksperters Bitcoin-spådommer

Bitcoin har endelig gått inn i en oksefase, spesielt etter å ha berørt høyder over $ 9 000 for første gang i 2019. Ulike eksperter og analytikere mener at okserallyet bare har begynt og ikke vil stoppe på $ 20 000. Konsernsjefen for Xapo Wences Casares som også sitter i PayPal Board bemerket nylig og sa at Bitcoin vil øke 250X i nær fremtid.

Tom Lee:

Grunnleggeren av Fundstrat, et ledende forskningsfirma og en ivrig troende på Bitcoin, har vist tillit til det pågående oksemøtet. I følge Lee nærmer Bitcoin seg jevnlig punktet for ingen retur. Dataene fra firmaet hans antyder at når BTC / USD når $ 10.000, vil det utløse sin fullblåste FOMO som for øyeblikket er merket som ‘Nivå 10’ FOMO; som representerer den samme verdien som har markert begynnelsen på Bitcoin parabolske trekk tidligere.

Michael Novogratz:

Grunnleggeren og administrerende direktøren for Galaxy Digital nylige spådommer sier at Bitcoin kommer til å konsolidere sine nylige gevinster mellom $ 7.000 og $ 10.000. Han legger også til at momentum kan presse prisen til høyere nivåer. Novogratz mener at mainstream adopsjon er den viktigste drivkraften i det nåværende oksemøtet. Utviklingen i sektoren og store teknologibedrifter som gjør innganger i rommet, hjelper til med å validere Bitcoin og kryptovalutaer.

“På fremtidsbasis konsoliderer Bitcoin sannsynligvis et sted mellom $ 7 000 og $ 10 000. Du vet, trær vokser ikke til himmelen, ”sa konsernsjef for Galaxy Digital Holdings Ltd., på en konferansesamtale torsdag hvor han diskuterte selskapets økonomiske resultater for første kvartal. “Hvis jeg tar feil på det, tror jeg at jeg tar feil på oppsiden, at det er nok spenning og fart som det kan gjennomføre.”

Andy Cheung:

Operasjonssjefen på OKEx-kryptokursutveksling sa nylig at Bitcoin som stiger til $ 20.000 er rett og slett en konservativ spådom.

“$ 20.000 er en konservativ spådom for Bitcoin-prisen i 2019, som jeg sa i fjor,” la han til. “Rallyet stopper ikke her, fordi flere institusjonelle investorer kommer inn i markedet og halveringseffekten for 2020 begynner å finne sted. Vi er glade for å være vitne til en slik bullish trend, og jeg ser frem til en ny høyde som Bitcoin fortjener. Bitcoin er ikke bare en mynt, men en ånd som hindrer kryptoindustrien. ”

Arthur Hayes:

Medstifter og administrerende direktør for BitMEX, en Bitcoin trading kryptovaluta-utveksling spådde i mars at Bitcoin vil berøre $ 10 000 før utgangen av 2019. For ham skulle imidlertid oksemøtet starte i fjerde kvartal av året:

“Kotelet i 2019 vil være intenst, men markedene vil komme tilbake til $ 10.000. Det er en veldig viktig psykologisk barriere. […] $ 20 000 er den ultimate utvinningen. Imidlertid tok det 11 måneder fra $ 1000 til $ 10.000, men mindre enn en måned fra $ 10.000 til $ 20.000 tilbake til $ 10.000. “

Joey Krug fra Pantera Capital

Ettersom bitcoin-prisen fortsetter å svinge smalt innen titusenvis av dollar, kommer eksperter kontinuerlig med forskningsbaserte prisspekulasjoner. Denne gangen, Joey Krug av Pantera Capital er veldig bullish om bitcoin og insisterer på at $ 42.000 før årets slutt er et “godt skudd”!. For å forklare metodene hans utover den vanlige tekniske analysen (TA) vi er vant til, brukte Joey og Morehead en serie vedvarende og repeterende prishandlinger for å lande til en $ 300.000 per bitcoin-prisspekulasjon i løpet av de neste 3 årene.

Bitcoin teknisk analyse: 4-timers rekkevidde

4-timers diagrammet for BTC / USD handelspar viser et aktivum som har brukt det meste av de siste fem månedene av 2019 på jakt etter høyere nivåer. April og mai har vært de mest vellykkede månedene så langt med Bitcoin som mer enn doblet verdien på de seksti dagene. Reisen til høyder marginalt over $ 9000 har ikke vært uten opp og nedturer. Imidlertid fortsetter motstanden som Bitcoin har vist, å bevise for investorene at vi er midt i et oksemøte.

BTC / USD 4-timers diagram

bitcoin 4 timers BTC / USD-diagramKartkilde: Tradingview

På å bryte $ 9000-nivået dannet Bitcoin en høyde på $ 9,086.93 (på Coinbase). Prisen snudde trenden nedover der den var ustoppelig med $ 8500 støtte. Prisen dyppet under det 50 eksponentielle glidende gjennomsnittet (EMA). Ytterligere tilbakegang brøt den stigende trendstøtten før de fant støtte på EMA100 nær $ 8.000.

En reversering fra den vitale støtten gikk over $ 8.500, men oppsiden var begrenset under $ 8.600. MACD som har trukket seg tilbake i den positive sonen viser at oksene får styrke. Å forsvare EMA100-støtten betydde at BTC hadde potensial til å korrigere høyere. Dannelsen av et stigende kilemønster betyr imidlertid at handelsmenn bør være på utkikk etter tilbaketrekninger. Korreksjon over $ 9000 vil tillate kjøpere å fokusere på $ 10.000 på mellomlang sikt.

Ser vi på det daglige diagrammet, ser vi at Bitcoin har dannet et dobbelt toppmønster etter å ha brutt over $ 8500-nivået. Noe som forklarer hvorfor en korreksjon over $ 9000 ikke var bærekraftig. Heldigvis er støtte etablert til $ 8000, men handelsmenn advares om å være klar over at volatiliteten fortsatt er høy, og hyppige fall forventes. Andre viktige støtteområder inkluderer $ 7.000, $ 6.000 og til og med $ 5.000. På den lysere siden er Bitcoin fortsatt i en bullish modus, med MACD nesten horisontal på +589,49. Derfor kan vi forvente høyere tilbaketrekninger mens vi forsvarer viktige støttenivåer på kort sikt.

BTC / USD daglig diagramKartkilde: Tradingview

Fremtiden for Bitcoin – det større bildet

De fleste Bitcoin-entusiaster og optimister er enige i at Bitcoin har en lysere fremtid i verdensøkonomien. Like etter et tiår med eksistens har kryptovalutaindustrien gitt ulike regjeringer og sentralbanker søvnløse netter. Noen som Kina og India har bestemt seg for å velge det høye veiforbudet for de digitale eiendelene helt, mens land som Japan, Malta og Sveits har bestemt seg for å omfavne den nye aktivaklassen og gjøre godt ut av den.

Du vil kanskje også like: Facebook Cryptocurrency Project ‘Libra Networks’ Åpner Office i Sveits

For øyeblikket er det spenning angående rallyet i april og mai. De fleste investorer gleder seg til BTC-handel over $ 10.000 og tettere seg opp til all-time high. I mellomtiden øker mainstream-adopsjonen med Bitcoin-minibanker som øker i antall over hele verden. Det rapporteres at institusjonelle investorer kjøper mer Bitcoin mens ledende banker og teknologibedrifter planlegger å bli involvert i kryptoindustrien på en eller annen måte. Derfor er fremtiden til Bitcoin lys, spesielt for de som ser på det større bildet.

Ofte stilte spørsmål om Bitcoin-pris:

Hva er den nåværende prisen på Bitcoin (BTC)?

Bitcoin er for øyeblikket verdsatt til $ 8,510 (1. juni 2019)

Hva vil være Bitcoin (BTC) -prisen i morgen?

Tatt i betraktning den ovennevnte prisanalysen, vil BTC holde seg over $ 8000 med oppsiden begrenset til $ 10.000.

Er Bitcoin en god investering?

Bitcoin mer enn doblet i pris i første kvartal 2019. Det er spådd å utvide gevinsten til $ 20 000 innen 31. desember 2019. Med dette i bakhodet er Bitcoin en anbefalt investering. Det er imidlertid viktig å gjøre mer forskning før du forplikter pengene dine til investeringer.

Vil Bitcoins verdi falle eller stige i nær fremtid?

Bitcoin stupte til laveste nivå rett over $ 3100 i fjor fra høyder nær $ 20.000. Vi har sett den komme seg over $ 9.000. Eksperter sier at BTC har funnet en bunn og spådommer peker mot vekst. Bitcoin vil sannsynligvis vokse i nær fremtid, men vær forberedt på bevegelser opp og ned.

Hva vil være verdien av Bitcoin i 2020?

Bitcoin vil sannsynligvis handle mellom $ 20.000 og $ 30.000 i 2020.

Hva vil være verdien av Bitcoin i 2025?

Bitcoin vil koste deg mer enn $ 50 000 i 2025.

Hvor kan du kjøpe Bitcoin?

Bitcoin kan kjøpes på de fleste kryptovaluta-børser og Bitcoin-minibanker i nærheten.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector