EOS Price Prediction 2020/2021/2025: The Ultimate Journey to $ 106 tar av

 • EOS-prediksjon er positiv både på kort og lang sikt.
 • EOS ble gradvis ledende i den desentraliserte applikasjonsindustrien.
 • EOS har potensial til å variere mellom $ 10 og $ 14 innen utgangen av 2019.
 • Ved å ekstrapolere 2019’s prisforutsigelse, finner vi at EOS kan handle mellom $ 20 og $ 30 innen desember 2020.

Innholdsfortegnelse:

 1. prosjekt oversikt
 2. Er EOS en verdig konkurrent til Ethereum?
 3. Ser utover
 4. EOS Prediction 2019 – Publikasjoner og ekspertuttak
 5. Kjennelse
 6. For 2020
 7. Neste 5 år
 8. EOS Ofte stilte spørsmål (FAQs)

EOS viker rundt $ 4,16 i skrivende stund. Det har korrigert lavere 3% det siste døgnet. Imidlertid har det fått terreng mot Bitcoin å legge et 1,20% tap. Kursen åpnet dagens handel til $ 4,27. Det steg til høyder rundt $ 4,38, mens det på nedsiden har rørt et lavt nivå på $ 4,2094. Med en markedsverdi på 3,9 milliarder dollar er EOS rangert som den åttende største kryptovalutaen på markedet. I løpet av det siste døgnet byttet 1,6 milliarder dollar ut hender i henhold til dataene på CoinMarketCap.

Kartkilde: Tradingview

EOS har en total forsyning på 1.021.875.787 EOS-tokens, mens 925.175.782 EOS for tiden er i omløp. EOS er sterkt kjøpt og solgt på OKEx-kryptokursbytte ved å bruke EOS / USDT-handelspar. Børsen befalte 5,87% av hele handelsvolumet, og byttet nøyaktig ut 98 248 834 dollar. Det er etterfulgt av BW.com hvor $ 70,125,810 ble byttet ved hjelp av EOS / USDT handelspar. DigiFinex kommer på tredje plass, med samme handelspar til $ 68.052.962.

Kartkilde: myntmarkedskap

I andre relaterte nyheter har MinerGate utvidet sitt servicevirksomhet og portefølje med sikte på å bli en EOS-blokkprodusent. Videre signerte Lumi-lommeboken en avtale om at brukerne skulle stake og stemme i EOS-økosystemet.

prosjekt oversikt

EOSIO, et av de mest ambisiøse kryptokurrencyprosjektene, beskriver seg selv som neste generasjons protokoll og åpen kildekode. I løpet av de første utviklingsstadiene omtalte kryptovalutaentusiasten den som ‘Ethereum-drapsmannen.’ Vi vil imidlertid bekrefte dette påstanden mens vi går videre i denne diskusjonen..

EOS ble introdusert til markedet via et første mynttilbud (ICO) i juni 2017. ICO tok ett år å fullføre og ble den lengste i markedet. I følge hvitboken har EOS til hensikt å være et blockchain-nettverk som støtter millioner av transaksjoner per sekund. På samme tid, transaksjoner til null avgifter og ledende bransjen når det gjelder distribusjon av desentraliserte applikasjoner.

I likhet med Ethereum er EOS en smart kontraktbyggingsplattform som spesialiserer seg i blockchain-baserte systemer som støtter opprettelse av kommersielle dApps ved hjelp av EOSIO-protokollen. EOSIO blockchain-protokoll er utviklet av Block.one, en global leder innen høyytelses blockchain-programvare.

EOSIO ble lansert på markedet i juni 2018. Ikke desto mindre pågår det fortsatt utvikling for å sikre at nettverket er optimalisert for å lette utviklingen av “blockchain-løsninger på bedriftsnivå.” Nettstedet beskriver EOSIO som:

“En blockchain-plattform designet for den virkelige verden. EOSIO er laget for både offentlige og private bruksområder, og kan tilpasses for å dekke et bredt spekter av forretningsbehov i bransjer med rik rollebasert sikkerhetstillatelse, bransjeledende hastigheter og sikker applikasjonsbehandling. “

EOS-nettverk tilbyr kryptovalutaindustrien skalerbarhet og hastighet for å oppnå ventetid og gjennomstrømning i transaksjoner. Null transaksjonsgebyr gjør nettverket kostnadseffektivt gjennom ressursoptimalisering. Fordi vi lever i en moderne verden, er EOS miljøvennlig, bærekraftig og energieffektiv.

Er EOS en verdig konkurrent til Ethereum?

EOS stiger gradvis og blir den foretrukne plattformen for desentralisert applikasjonsutvikling i bransjen. Blant de 30 beste appene, for eksempel, er 13 av dem bygget på EOS. Ethereums pågående oppgradering ser ut til å presse utviklere til andre protokoller som Tron (TRX) og EOS. Noen av de største og mest interaktive dAppene på EOS-protokollen inkluderer blant annet EOS Knights, BetDice, ITAM Games, BigGame og Dragon Option..


I den siste blockchain-rangeringen som ble gitt ut av den kinesiske regjeringen, opprettholdt EOS det første stedet. Kinas senter for informasjon og industriutvikling rangerte 35 blockchain-prosjekter. Tron (TRX) kom på andreplass på listen mens Ethereum nøyde seg med den tredje posisjonen. EOS hadde høyest poengsum på 148,5, Tron på 144,1 og Ethereum hadde 136,6.

Ser utover

Når det gjelder fremtidig utvikling, planlegger EOS innføringen av Asynchronous Byzantine fault-tolerant (abFT) innen 2019. Dette vil se tidenes irreversibilitet forbedres ved å tillate BPs å kommunisere med hverandre direkte. For å holde seg i tråd med papirboken Block.one har til hensikt å bygge en URI (Universal Resource Inheritance). URI vil danne grunnlaget for 4% inflasjon som angitt i stortingsmeldingen.

Videre jobber Huobi, en av de ledende kryptovaluta-børsene, for øyeblikket med utgivelsen av en dedikert børs til EOS. Et samarbeid mellom EOS-samfunnet og Huobi vil føde Crypto Kylin Testnet; en plattform for testing av blockchain-prosjekter. Huobi jobber også med en avstemningsplattform for å sikre at EOS-samfunnet er klar over nodevalg.

EOS Prediction 2019 – Publikasjoner og ekspertuttak

Ytelse i kryptovaluta i 2019 har vært påfallende fenomen. Etter lavpunktene som ble nådd i desember 2019, fikk markedet et enormt løft i første og andre kvartal 2019. Imidlertid er volatiliteten for øyeblikket ekstremt høy, noe som gjør spådommer vanskelig å knekke. I denne delen vil vi utforske hva andre publikasjoner og personligheter sier om EOS-prediksjon.

Ta en titt på: Ripple Forecast: Projected Analysis of 2019 & 2020

CoinSwitch

I følge CoinSwitch er EOS en flott plattform for utviklere å bygge kommersielt baserte desentraliserte applikasjoner. Verdien av EOS avhenger sterkt av teknologien og hva den vil fortsette å tilby utviklere. CoinSwitch viser sin optimisme for EOS-pris og sier:

“EOS kan berøre $ 15 innen 2019. Business Insider spår at EOS kommer til å utvikle seg som den mest formidable ICO i Ethereum-nettverket. EOS mengden salg og skalerbarhet gjør det til en av de fem viktigste tokens, i henhold til markedsverdi. ”

Digitalcoin

I sin prognose for EOS-pris, spår Digital mynt at EOS vil stige opp til $ 7,68 innen utgangen av 2019. Plattformen bruker historiske data for å gi en måned-til-måned-spådom for EOS som observert i diagrammet nedenfor. Den høyeste prisen for EOS i desember 2019 ville være $ 8,05 sammenlignet med den nåværende prisen på $ 4,16.

WalletInvestor

WalletInvestor er sterkt baisse for EOS-prisforutsigelse som begynner på 2019 og til og med fem år framover. Prediksjonseksperter hos WalletInvestor ser at EOS får et gradvis, men jevnt fall i pris både på kort og lang sikt.

Kortsiktig prognose for Digitalcoin Digitalcoin langsiktig EOS-prisvarsel

Changelly

Ekspertene på Changelly tror at EOS-trenden for det meste vil følge den generelle markedsatferden. På grunn av myntenes unike egenskaper og fordeler er det imidlertid sannsynlig at den vil skille seg ut blant resten. Changelly sier at EOS-posisjon i den desentraliserte applikasjonsindustrien vil bidra til veksten når næringen vokser. EOS har potensialet til å vokse til $ 14 innen utgangen av 2019, prisen den byttet ut i februar 2018. Changelly forventer ikke at EOS vil stige til $ 500 i 2020, men det er positivt at det vil være betydelig vekst.

EOS-prisforutsigelse [oppdatert]

EOS har vært i en nedadgående trend siden midten av 2018. Prisen brøt under horisontal støtte med hensyn til BTC under Bitcoin Halving-pumpen. Det har vært i konsolidering siden den gang, enten det er bearish eller bullish, det er usikkert. Nivået på støtte og motstand er preget av trendlinjen. Støtten er et sted rundt 0.00013-0.00015 BTC mens motstanden er rundt 0.0003-0.00033 BTC. 

Ukentlig EOS / BTC-diagram på Binance (TradingView)EOS / BTC ukentlig diagram på Binance (TradingView)

Dessuten skader dette følelsene til investorene, fordi andre altcoins inkludert Ethereum tar bullish skritt. Dette relative tapet på eiendeler med rimelig risiko ber investorer om å flytte til andre kryptovalutaer. 

Imidlertid har EOS hatt en tendens til å forsinke sin prishandling. I 2018, mens de fleste altcoins var i en bearish trend, laget den nye ATH rundt april. Selv om trenden fra og med fremover har vært baisse.

Du vil kanskje også like: IOTA (MIOTA) Prisforutsigelse: Hvor høy kan IOTA gå?

EOS Prediction 2020

Ytelsen til EOS i 2020 vil sannsynligvis være lysere enn bildet i 2019. Hele kryptovalutamarkedet forventes å prestere mye bedre i 2020. Derfor, ekstrapolert 2019s prisforutsigelse, finner vi at EOS kan handle mellom $ 20 og $ 30 innen desember 2020. Noen nettsteder som Tradingbeasts.com plasserer imidlertid EOS-prisen innen utgangen av 2020 på $ 16. På den annen side spår Theoofy.com at EOS vil handle til $ 22 i 2020. I et annet scenario sier publikasjonen at EOS kan holde seg mellom $ 7 og $ 9 i samme periode..

Til tross for varierte spådommer, føler flertallet at EOS i det minste vil vokse i verdi. Derfor kan vi si at EOS er en god investering både på kort og lang sikt.

EOS-prisforutsigelse for 2020 [Oppdatert]

Den synkende trekanten på EOS har opprettholdt det bearish utsiktene for kryptovaluta siden toppingen i 2018. De mulige handelsopsjonene mot slutten av året vil sterkt avhenge av oppløsningen fra trekanten..

Ved 4. kvartal eller massiv volatilitet forårsaket av Bitcoin, kan vi forvente støtte og motstandsfeie de neste 6-8 ukene. Hvorvidt et utbrudd oppstår eller ikke, er fremdeles uklart, og tilbøyeligheten er foreløpig baisse. Den horisontale støtten er på $ 2,1, og motstanden er for øyeblikket rundt 50-perioden EMA (eksponentiell glidende gjennomsnitt) på $ 3,1. 

EOS / USD Ukentabell over Binance (TradingView)EOS / USD Ukentabell over Binance (TradingView)

EOS-prisforutsigelse de neste 5 årene

Som allerede diskutert, har EOS et enormt potensial for vekst både på kort sikt (slutten av 2019) og på lang sikt (mot 2025). CoinSwitch spår at i løpet av de neste fem årene vil EOS bli verdsatt til $ 106,77. Dette er en ekstremt bullish spådom, men oppnåelig mens den støttes av dApps-industriens vekst, generell kryptomarkedsvekst samt EOS-teknologivekst kombinert med token-adopsjon over hele verden. En annen faktor som sannsynligvis vil bidra enormt til EOS-vekst, er dens evne til å heve seg over Ethereum og Tron-konkurransen. Dette vil gi sin enorme støtte fra utviklingsarenaen, og ytterligere presse den mot masseaksept og adopsjon.

EOS-prisforutsigelse [oppdatert]

EOS-prisforutsigelse for 2021

Utbruddet fra trekanten innen utgangen av 2021 vil bestemme fremdriften i kryptovalutaens pris tidlig i 2021. De forrige toppene på $ 5,4, $ 8,6 og $ 23 vil være motstandsnivået for oksene. Et utbrudd nedenfor kan være rettet mot støtten til den første prisoppdagelsesfasen i 2018, rundt $ 0,5. 

EOS-prisforutsigelse for 2022

Det månedlige diagrammet på EOS avslører at $ 2,16 er kritisk støtte for oksene. Mens støtten fra bunnen fremdeles er intakt, er en serie med lavere høyder fra toppen igjen et bekymringsfullt signal for investorene..

Som de fleste altcoins i kryptomarkedet, var den tidlige økningen i EOS rask og astronomisk som lignet sluttfasen til en Hyperwave. Derfor vil oppløsningen til Hyperwave foreslå en ny test av akkumuleringsnivåer på $ 0,7. Det krever en månedlig avslutning over $ 4,2 (en høyere høyde på månedlig diagram) for å etablere bullish utsikter. 

EOS / BTC Månedlig diagram på Binance (TradingView)EOS / BTC månedlig diagram på Binance (TradingView)

EOS-prisforutsigelse for 2025

Den femårige prisforutsigelsen for EOS avhenger av mange faktorer. I 2019, etter en betydelig euforisk oppbygging, kunngjorde Block.one ‘Voice’ sosiale medieplattform. 4. juli i år lanserte teamet den desentraliserte sosiale medieplattformen. Prisen har sett en liten opptrend i juli, men det kan også skyldes den positive fremdriften i altcoins.

Selv i begynnelsen av 2019 var EOS den beste kryptovalutaen med topp rangering på tvers av mange vurderinger fra den kinesiske regjeringen og private organisasjoner. Imidlertid leder mange konkurrenter markedet, ettersom EOS fortsetter å miste markedsandeler. Deres innsats på den sosiale medieplattformen ser ikke ut til å spille ut som ment. Videre har de investert mye tid og penger (omtrent 150 millioner dollar) på det.

Teamet presser også på for å implementere blockchain-løsninger for bedrifter på EOSIO i Latin-Amerika. Dette kan fungere som en katalysator for en bullish reversering. Tiden det ser ut til å løpe ut. Mens kryptokurver fortsatt er i den tidlige fasen, henger EOS etter på nettverkseffekten hos konkurrentene.  

EOS Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Hva er markedsverdien for EOS i dag (30. juli 2019)?

Den nåværende prisen på EOS er $ 4,16.

Kommer EOS til å falle i pris?

Basert på de ovennevnte spådommene, vil EOS gradvis øke i pris til og med handle til $ 106,77 innen 2025.

Vil EOS slå 10 dollar?

Hvis prisen bryter over den synkende trekanten før slutten av 2020, er $ 10-mål på EOS sannsynlig. Videre er ATH i EOS $ 23, som kan feies i tilfelle videreføring. Likevel er et negativt utbrudd en annen mulighet investorer må sikre seg mot.

Hva er den nåværende prisen på EOS?

EOS-prisen er $ 2,4 i skrivende stund. Tokenet har en markedsverdi på 2,4 milliarder dollar og har et døgnåpent handelsvolum på 1,3 milliarder dollar.

Hvor kan jeg kjøpe EOS Tokens?

Du kan kjøpe EOSIO [EOS] på kryptovaluta-børser, inkludert Coinbase, Binance, Kraken, Bitstamp, Okex, Huobi, Bittrex, Poloniex og så videre..

Du kan også satse EOS på en børs som Binance.

Vil EOSIO overleve?

Overlevelsen til EOS vil bli garantert av veksten av de desentraliserte applikasjonene og tokens på den. Den økende adopsjonen innen blockchain-tjenester og utstedelse av tokens er avgjørende for overlevelsen av EOS.

Imidlertid utgjør konkurrenter som Tezos, Ethereum, Tron og så videre en enorm forretningsrisiko for investorene.

Vil EOS nå $ 1000?

En verdivurdering på $ 1000 for EOS vil kreve en gevinst på 40 ganger fra forrige ATH. Gitt valutaskalaen på ting, ser den langt hentet ut. Tilgangen på EOS er omtrent 1 milliard; Derfor vil en billion dollar verdivurdering kreve et skredbruk for EOS som iPhone. Likevel kan det se ut til å konkurrere med Ethereum som har en nåværende markedsverdi nord på $ 30 milliarder dollar.

Kan EOS slå Ethereum?

EOS har potensial til å overgå Ethereum og dominere dApp-markedet.

Kan EOS-protokollen krasje?

Nei. EOS Block. En innebygd protokoll er robust.

Hva blir EOS-prisen i 2020?

EOS vil variere mellom $ 20 og $ 30 innen utgangen av 2020.

Hva blir EOS-verdien i 2025?

EOS vil handle til $ 106,77 innen 2025.

EOS News:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map