IOTA (MIOTA) Prisforutsigelse – Hvor høy kan IOTA gå?

IOTA (MIOTA) Prediksjon

 • IOTA er en levedyktig digital ressurs for investeringer, spesielt for folk som brenner for teknologi.
 • IOTA er spådd å handle mellom $ 0,8 og $ 1,00 innen utgangen av 2019.
 • IOTA er spådd å handle mellom $ 1,5 og $ 2,5 innen utgangen av 2020 basert på prisforutsigelsene nedenfor i artikkelen.

Innholdsfortegnelse:

 1. Introduksjon til IOTA
 2. Tangle Technology
 3. Internet of Things (IoT)
 4. Partnerskap
 5. IOTA-prisforutsigelse 2019/2020
 6. IOTA-prisforutsigelse de neste 5 årene
 7. Ekspert tar på seg IOTA-prisforutsigelse
 8. IOTA (MIOTA) Teknisk analyse
 9. IOTA ofte stilte spørsmål (FAQs)

Introduksjon til IOTA

IOTA er blant de beste øre-kryptovalutaene som har valgt å ikke bare takle fremtiden, men også utmerke seg i nærvær. Dette prosjektet ser på tillitsverdi og eierskap på en helt annen måte; vi kommer litt inn på detaljene.

IOTA er en digital ressurs med åpen kildekode som er utstedt av en ideell stiftelse som for tiden er lokalisert i Berlin, Tyskland. Nettverket fokuserer på å muliggjøre kommunikasjon mellom maskin og maskin. I tillegg kan IOTA brukes i de daglige aktivitetene for kjøp av varer og tjenester samt handel. Det er viktig å merke seg at transaksjoner på IOTAs plattform er gebyrfrie og skjer med nesten øyeblikkelig hastighet, noe som gir et levedyktig alternativ til andre etablerte nettverk som Bitcoin og Ethereum. IOTA har også etablert seg innen micropayment (betalinger i området med lavt senter) der Bitcoin og Ethereum ikke kan tilby tjenester.

Tangle Technology

I motsetning til Bitcoin og Ethereum blant andre kryptovalutaer som utføres på en blockchain, bestemte IOTA-grunnleggerne å lansere kryptoen på en ikke-blockchain-plattform referert til som Tangle på grunn av forskjellige blockchain-mangler. Tangle fungerer nesten på samme måte som blockchain, men blokkene er ikke justert på samme “tradisjonelle” måte. Når det gjelder Tangle, “må hver blokk bekreftes av minst to transaksjoner for å være gyldig og blir utført,” skriver Altcoin Magazine. Med andre ord skjer transaksjonene i ingen bestemt rekkefølge, men går parallelt, og på grunn av dette er åpen skalering mulig. I det, med det økende antall transaksjoner, er bekreftelseshastigheten. Et scenario som ikke er mulig når det gjelder blokkjeder.

Tangle blir referert til som en datastruktur som er laget ved hjelp av forbindelser mellom ledgers av alle nodene i et nettverk. I et teknisk synspunkt er Tangle en “rettet asyklisk graf – DAG (dt. Gerichteter azyklischer Graph).”

IOTA mener at data bare er verdifullt, ettersom det er gyldig, og det sikrer dette ved å “ha en kryptografisk sikker kilde til enhetlig sannhet.”

Internet of Things (IoT)

IOTA ser for seg at det vil være 75 milliarder enheter i drift innen 2025, og dette spenner fra “små sensorer på veier og broer til bærbar elektronikk, mobiltelefoner”, som alle presser verden mot samtrafikk. En fellesnevner blant alle disse enhetene er forbrukte data. IOTA Foundation fortsetter å utforske tingenes internett kombinert med nullavgiftstransaksjoner for å sikre at alle disse enhetene deler teknologiske ressurser i sanntid i et distribuert nettverk.

IOTAs partnerskap

Alle kryptovaluta-prosjekter i verden ønsker aksept i forskjellige bransjer og økonomier rundt om i verden. En av måtene å presse på for denne ordinære adopsjonen er å danne partnerskap. Partnerskap gir krypto flere brukssaker og validering for bruk i den virkelige verden. IOTA har ikke blitt etterlatt når det gjelder signering av partnerskap og samarbeid. For øyeblikket har IOTA inngått samarbeid med firmaer som Cisco, Volkswagen, Samsung, Innogy, F6S, Luxoft, St. Petersburg Polytechnic, Thailands regjering, Evernym, Paragon, Satoshi Pay og det siste partnerskapet med Land Rover..

IOTA kan bare oppnå potensialet sitt ved å innlemme support gurnard fra strategiske partnerskap. I tråd med dette har selskapet inngått flere samarbeid med viktige bransjeledere i 2019. For eksempel har nettverket nylig gått i hender med Dell og Linux for å utvikle en plattform som vil bli brukt i pålitelighetsvurdering av data..

Det er viktig å merke seg at IOTA som et nettverk kjører på å ha data som er troverdig og pålitelig. Partnerskapet med Dell og Linux Foundation inkluderer også andre former som IBM, Edge’s MobiledgeX ressursmarked, samt Unisys, et globalt IT-selskap.

IOTA Foundation, i sin søken etter teknologisk dyktighet, kunngjorde oppkjøpet av Link Labs, Inc., et pantet teknologifirma. Link Labs er kjent for å tilby kraftige, bredbaserte nettverksteknologier som hjelper til med å drive IoT. IOTA vil utnytte proprietære teknologier i et forsøk på å bygge et trådløst nettverk for IoT.

IOTA-prisforutsigelse – Coingape

IOTA, for tiden den 18. største kryptovalutaen etter markedsverdi, har en markedsverdi på $ 825 millioner. Det er verdsatt til $ 0,29 etter et tap på 12,93% de siste 24 timene. IOTA har en maksimal forsyning på 2779,530,283 MIOTA mens 2779,530,283 MIOTA er i omløp.

Ser jeg tilbake på ytelsen til IOTA i 2018, opprettholdt kryptovalutaen en nedadgående trend fra all-time high som ble lagt ut i desember 2017, rundt $ 6,5. Det var et forsøk på utvinning i mai 2018 etter at IOTA fant støtte rundt $ 1,00, men momentumet mistet dampen under $ 3,00.

Nedgangene som fulgte mai måned presset nedturene lenger ned i den grad at de danner støtte rundt 0,2 dollar i desember 2018. Siden desember i fjor har IOTA fortsatt å presse for utvinning, spesielt med den generelle oppadgående trenden over hele markedet siden starten av 2019. Mens prisen har rørt høyder rundt $ 0,59, er en retracement i gang med den nåværende markedsverdien som sliter med å finne balanse på $ 0.388.

IOTA 2019 Prisforutsigelse

Som du er klar over, har kryptomarkedet lagt ut fenomenendringer i 2019 fra trenden som ble sett i fjor. Bitcoin brøt over $ 10.000 og presset de nye 2019-toppene til $ 13.800. Som vist ovenfor har IOTA gjenopprettet betydelig, selv om det fortsatt eksisterer en lang reise før vi kan se den tilbake til toppen av desember 2017.

For øyeblikket vil vi ikke komme inn i det tekniske bildet. Imidlertid, akkurat som resten av kryptovalutamarkedet, vil IOTA sannsynligvis fortsette med opptrenden i andre halvdel av året. Det forventes at Bitcoin vil betale seg over $ 20 000 innen 31. desember 2019; et trekk som kan forårsake en positiv reaksjon for de fleste digitale eiendeler, inkludert IOTA.

Mot slutten av 2019 spår Coingape IOTA å handle mellom $ 0,8 og $ 1,00. Dette er faktisk en veldig konservativ spådom på grunn av det faktum at vi er i et bullish marked. Videre fortsetter IOTA Foundation å utvide partnerskapene som presser på for større adopsjon. Det nylige partnerskapet med Land Rover viser at IOTA har muligheten til å tilføre verdi til alle mennesker, selv de som ikke bruker kryptovaluta.

IOTA-prisforutsigelse 2020, 5 år og utover

Det svært dyktige teamet bak utviklingen av IOTA er også en indikator på fortsatt verditilskudd til verdensøkonomien gjennom teknologi. Jeg forventer ikke en ballistisk økning, men en gradvis trend oppover vil fortsette i 2020. En konservativ spådom på $ 1,5 til $ 2,5 er der IOTA kan bytte hender innen utgangen av 2020. I løpet av de neste fem årene bør det imidlertid forventes en enorm vekst med tingenes internett å få grep. Derfor kan IOTA øke til å handle mellom $ 5 og $ 10 innen 2024, og kjøre på teknologiutvikling som AI, 5G og maskinlæring.

IOTA-prisforutsigelse [oppdatert]

IOTA har utstilt en degenerert prishandling de siste to årene. Prisen har gått under 50-periode EMA med akkumulering i to parallelle områder siden i fjor. Altcoin har ikke oppnådd betydelig bullish momentum de siste to årene siden kryptoboblen i 2017.

Støtte- og motstandssvinget ved 0.0000407 BTC vil være avgjørende for å etablere et positivt teknisk syn. Det første målet og motstanden fra dette nivået ville være på 0,00009604 BTC.

IOTA-diagram av TradingViewUkentlig IOTA / BTC-oversikt over Binance av TradingView

Prisforutsigelse for 2020

IOTA brøt under støtte fra den synkende trekanten med COVID-19-krasj. Siden det har klart å heve seg over det med markedsgjenoppretting, er det fortsatt betydelige motstandsnivåer for tokenet.

Støtten og motstanden fra det parallelle området mellom $ 0,20 – $ 0,52 er kritisk for investorer. Den mulige fremtidige prishandlingen rundt området er beskrevet i tabellen nedenfor.

Ukentlig IOTA / BTC-diagram på BitfinexUkentlig IOTA / BTC-diagram på Bitfinex

Ser vi på akkumuleringskanalen på BTC-skalaen, kan vi forvente at prisen vil fortsette progresjon i korrelasjon med Bitcoin. Et brudd på nivåene nevnt ovenfor kan imidlertid føre til mer definerte trender i IOTAs pris.

Prisforutsigelse for 2021

Volumindikatorene på en ukentlig skala øker når prisen ser ut til å bevege seg forbi 50-perioden EMA (eksponentiell glidende gjennomsnitt). CMF (Chaikin Money Flow) -forholdet er positivt, og Klinger-oscillatoren bryter også forbi det glidende gjennomsnittet i grønt.

Volumindikatorer for ukentlig PA på IOTAVolumindikatorer for ukentlig PA på IOTA

Positiv grunnleggende utvikling og distribusjon av applikasjoner vil fungere som en positiv katalysator for videreføring av løpeturen. Ikke desto mindre kan kunngjøringer om utvikling i løpet av et kryptomark brukes for å tiltrekke seg kjøpervolum. 

Prisforutsigelse for 2022

Et altcoin må svinge mellom okser og bjørner rundt et sentralt punkt på Bitcoin-skalaen for å etablere et vekstmoment. Foreløpig har IOTA ikke klart å etablere dette sentrale punktet. Et brudd på 10.000 sats-nivået ville være et gunstig område for MIOTA å få vanlig anerkjennelse innen kryptosirkler og i innovasjons- og FinTech-industrien når det gjelder pris. 

De øvre nivåene av bullish mål for IOTA er på $ 2,3 og $ 4,0 (svingtoppene nær ATH). 

Prisforutsigelse for 2025

Tilførselen av IOTA er en annen grunn til bekymring for investorene på grunn av høyere utvanning av aksjer. Likevel er all forhåndsgruveforsyningen frigitt i markedet. Derfor, i motsetning til Ripples XRP, kan vi forvente mindre frykt for dumping ved å kontrollere interesser. Tilgangen på IOTA er mer enn 2,7 milliarder, noe som er mindre sammenlignet med ADAs 26 milliarder og TRXs 66 milliarder. Likevel flere ganger større enn ETH og Tezos. 

På den ene siden tiltrekker prisen på IOTA under $ 1 flere detaljistinvestorer. På grunn av det store tilbudet fortsetter de opprinnelige investorene å skape frykt for et stort utsalg.

 

Sammenlignende levering av Cardano, Ethereum, IOTA, Tezos og TronSammenlignende levering av Cardano, Ethereum, IOTA, Tezos og Tron

Eksperternes syn på IOTA Price Prediction

Mange i kryptovalutaindustrien sier at IOTA er et av de mest undervurderte prosjektene. De fleste baserer argumentasjonen på den robuste teknologien som driver symbolet. Den eneste tingen som holder IOTA tilbake er mangelen på adopsjon.

John McAfee

I følge det kontroversielle John McAfee, IOTA vil oppleve den tregeste veksten i hele kryptomarkedet. MacAfee er ikke fan av IOTA og spår at den vil vokse med en hastighet på 10% per år.

IOTAKilde: Twitter

Finder.com

Finder.com, et kryptovaluta-spådomsnettsted, antyder at IOTA kan ri på den unike IoT-plattformen for vekst i fremtiden. Imidlertid vil suksessen avhenge av plattformens evne til å tilby et alternativ til blockchain for IoT.

“Hvis IOTA kan tilby et vellykket alternativ til blockchain for IoT, er det absolutt et betydelig marked som kan utnyttes.”

DecentralPos

I følge DecentralPost, et kryptonyhetsnettsted, “IOTA-prognosen for 2019 kan derfor være et mål på 1,25 til 1,30 dollar. Men det er ingen garanti for dette. ”

CoinSwitch

I følge CoinSwitch, verdens største utvekslingsaggregat for kryptovaluta som for tiden støtter over 300 mynter og 45 000+ handelspar, har IOTA et høyt potensial for vekst i 2019. CoinSwtich anbefaler også IOTA for investering.

“IOTA har mye potensial for fremtidig avkastning og kan nå rundt $ 4,20 innen utgangen av 2019. IOTA er en digital valuta man bør vurdere når man leter etter en digital valuta med en lovende fremtid å investere i.”

Changelly

En øyeblikkelig kryptokursutveksling som ikke er forvaring, som gir tilgang til mer enn 140 digitale eiendeler. Changelly fungerer som et mellomledd mellom kryptokursutvekslinger og brukere. Det er også kjent for sine ekspertforutsigelser om prisutvikling i kryptovaluta i den offisielle bloggen. Når det gjelder IOTA, sier Changelly at investorer ikke bør forvente en kraftig økning i verdi fordi tingenes internett fremdeles er veldig tidlig i utviklingsstadiene og dens innvirkning på prisen er langsiktig. På sin dom for IOTA (MIOTA) prisforutsigelse sier Changelly:

“Vår IOTA (MIOTA) prisforutsigelse for 2019 er en prisklasse i området $ 1-1,5, hvis markedet fortsetter sin oppadgående bevegelse. Innen 2020 kan kostnadene stige til $ 4-10. Imidlertid bør det forventes seriøs vekst i løpet av de neste 5-10 årene, når tingenes internett vil bli adoptert massivt sammen med utviklingen av nødvendige hjelpeteknologier, som AI, Augmented Reality og 5G mobilnett. “

Tradingbeasts.com

Et nettsted dedikert til å gi prisforutsigelser for digitale eiendeler. Den oppdaterer spådommene ofte og gir en spådom fra måned til måned for hver krypto som dekkes ved hjelp av historiske data med en kombinasjon av lineære og polynomiske regresjoner. Når det gjelder desember 2019:

“IOTA-prisen forventes å nå $ 0,38 innen begynnelsen av desember 2019. Den forventede maksimumsprisen er $ 0,55, minimumsprisen $ 0,38. IOTA-prisforutsigelsen for slutten av måneden er $ 0,44. ”

Til slutt kobler Cryptoinfobase i sin siste prognose om IOTA (MIOTA) veksten av MIOTA til fremskrittet i IoT:

“IOTA har den mest dype tekniske og organisatoriske basen. Følgelig vil populariteten til symbolet deres vokse. Å nå en pris på $ 1 per mynt er målet på slutten av første halvdel av 2019. Ytterligere økning er mulig, men ikke i en slik skala. ”

IOTA (MIOTA) Teknisk analyse

IOTA, som de fleste kryptovalutaene i markedet, korrigerte betydelig oppover i april, mai og juni. Prisen nådde høydepunkter over $ 0,50 i juni før retracement begynte. Opprinnelig var det en konsolidering mellom $ 0,38 og $ 0,42. Økende volatilitet og bearish press over hele markedet har imidlertid sett de fleste kryptovalutaer, inkludert IOTA-dykking massivt under flere viktige støttenivåer på $ 0,38, $ 0,34 og $ 0,30.

En lav har blitt dannet til $ 0,2850, noe som muliggjør en korreksjon som har gjenvunnet støtten til $ 0,30. MIOTA / USD handler for tiden til $ 0,3058 innenfor et flaggmønster hvis utbrudd kan føre til ytterligere vekst. Imidlertid er det tydelig at momentumet avtar til oppsiden med den sannsynlige bevegelsen på kort sikt sidelengs.

Den glidende gjennomsnittlige konvergensdivergensen (MACD) beveger seg oppover fra lavene den traff 15. juli rundt -0.01341. Den økende avviket mot nord er en nøkkelindikator for at kjøperne har overtaket og vil være i kontroll i de kommende øktene. Mens relativ styrkeindeks (RSI) har kommet seg fra det oversolgte (-22,61), har det ikke vært i stand til å bryte seg inn i det overkjøpte. I stedet er det horisontalt rundt 40 signaliserende sideveis handel og sentrale bevegelser rundt $ 0,30 nivå.

IOTA har et positivt teknisk bilde, selv om veksten ikke vil være rask og ballistisk. Investorer kan forvente opp og ned bevegelser; Imidlertid er et høyere lavt mønster veldig sannsynlig.

IOTA – Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Hva er den nåværende markedsverdien for IOTA (MIOTA)?

IOTA handles til $ 0,3058 i skrivende stund. (16. juli 2019).

Hva er IOTAs prisforutsigelse innen utgangen av 2019?

Coingape spår at IOTA vil variere mellom $ 0,8 og $ 1,00 innen utgangen av 2019. Imidlertid har andre eksperter og analytikere gitt IOTA en høyere verdi, som vist ovenfor.

Vil du anbefale IOTA for investering?

Ja. IOTA er en levedyktig digital ressurs for investeringer, spesielt for mennesker som brenner for teknologi, maskinlæring, kunstig intelligens samt Internet of Things (IoT). Dette vil si at investoren ikke skal forvente kortsiktig avkastning, men se på det større bildet de neste fem til ti årene. Med andre ord, IOTA er bra for langsiktige investeringer.

Hva koster IOTA innen utgangen av 2020?

IOTA er spådd å handle mellom $ 1,5 og $ 2,5 innen utgangen av 2020 basert på ovennevnte prisforutsigelser i artikkelen.

Vil MIOTA [IOTA] slå $ 10?

Hvis prisen går over den langsiktige symmetriske trekanten før utgangen av 2020, er det 100% verdivurdering i Litecoin. Likevel er konsolidering og bearish utbrudd andre muligheter investorer må sikre seg mot.

Hva er den nåværende prisen på IOTA?

MIOTA [IOTA] -prisen er $ 0,27 i skrivende stund. Tokenet har en markedsverdi på $ 760 millioner og har et døgnåpent handelsvolum på $ 17 millioner.

Hvor kan jeg kjøpe MIOTA [IOTA]?

Du kan kjøpe MIOTA [IOTA] på de beste kryptokursutvekslingene, inkludert Binance, Bitfinex, Okex, Huobi, Bittrex, Poloniex og så videre..

Du kan også handle derivater på plattformer som Binance, Okex, Huobi og så videre.

Vil IOTA overleve?

Overlevelsen av IOTA vil bli garantert av kryptovalutaens kjedevekst. Det er en mengde plattformer som tilbyr en plattform for lansering av desentraliserte applikasjoner. IOTA har en fordel i forhold til andre blokkjeder fordi den distribuerer en DAG-arkitektur og dermed kan gi større skalerbarhet. For bærekraftig vekst er sikkerheten til nettverket sammen med deltakerne nøkkelen.

Vil IOTA nå $ 1,00?

En verdivurdering på $ 1,00 for MIOTA [IOTA] ville rett og slett være en markedsverdi på mer enn 270 milliarder dollar. Gitt den desentraliserte appen og plattformen for verktøy og skala for tiden, virker det ganske langt hentet. Først må det se ut til å trone Ethereum som den beste smarte kontraktplattformen med over 30 milliarder dollar markedsverdi.

Hva er den nåværende prisen på Litecoin (LTC)?

Litecoin er for øyeblikket verdsatt til $ 111 (7. juni 2019).

Hvor mye vil IOTA bli verdsatt til om fem år?

Innen 2024 forventer jeg at IOTA vil variere mellom $ 5 og $ 10 innen utgangen av de neste fem årene. Verdiøkningen kan være høyere avhengig av IoT og relaterte IOTA-teknologier.

Hvordan ser IOTA-prisen ut i 2020?

IOTA, som andre kryptovalutaer, er sterkt korrelert med Bitcoin. Derfor er det en sannsynlig hette som et okserally etter Bitcoin-halvering i 2020 vil påvirke IOTA positivt. IOTA forventes å stige til nivåer over $ 3,0 innen utgangen av 2020.

Er IOTAs teknologi pålitelig?

IOTA er den mest undervurderte kryptoen på markedet. Teknologien gjør at den skiller seg ut fra resten, da den ikke er basert på blockchain. Imidlertid er teknologien uten tvil et av de beste alternativene til blockchain-teknologien.

Hva med skalerbarhet?

IOTA er designet for å være uendelig skalerbar når det gjelder antall sendte transaksjoner per sekund.

IOTA Token Adoption

IOTA fortsetter å være attraktivt som betalingsmiddel til eksisterende og kommende desentraliserte applikasjoner. I den siste pressen for å få token mye brukt av applikasjoner på tvers av plattformer, implementerer en IOTA-utvikler en betalingsplattform som kan brukes på hvilket som helst spill eller app. Det nye systemet kan brukes på tvers av plattformer, inkludert iOS, Android, Windows, WebAbb, Xbox og PlayStation 4.

IOTA-prisforutsigelsesoppdatering: 14. november 2019

MIOTA / USD justerer seg til slutten av året

IOTA har blitt redusert mot $ 0,20. Prishandlingen de siste dagene ser imidlertid ut til å gjøre seg klar for et bemerkelsesverdig show når årene nærmer seg slutten. Konsolidering mellom $ 0,2550 og $ 0,2600 ga i en breakout testing $ 0,2700 forsyningssone.

Selv om IOTA har trukket seg tilbake til $ 0,2650 (nåværende marked), er prisen fortsatt over de to ukene fallende trendlinjen. Det 100 glidende gjennomsnittet er i kø for å tilby støtte til $ 0,26, mens 50 SMA på en time holder bakken på $ 0,2586.

IOTA har allerede begynt å vise potensial for et sluttårssamling. Korreksjon over $ 0,30 vil imidlertid markedsføre begynnelsen på den bullish fasen. I mellomtiden er det like viktig for oksene på kort sikt å holde seg over 0,25 dollar. I tilfelle en reversering inntreffer, $ 0,2450 – $ 0,2500 vil være nyttig for å stoppe tapene.

PrisIOTA / USD-diagram etter TradingView, Binance

IOTA-prisforutsigelsesoppdatering: 26. november 2019

IOTA presenterer seg som “en tillatelsesfri distribuert hovedbok for en ny økonomi.” Nettverket er utviklet for å fremme fremtiden til Internet of Things (IoT). Den har følsom mikrotransaksjoner samt dataintegritet for maskiner. IOTA er stolt av å være den manglende lenken i det blockchain-teknologien lovet å oppnå:

“Sentraliserte nettverk som tillater åpen innovasjon og peer-to-peer-transaksjoner uten mellomledd eller avgifter.”

Ved hjelp av Tangle-teknologi kan IOTA rette opp ineffektivitetene med grappling blockchain-teknologi.

IOTA sliter for tiden med å finne en bunn etter en fortsatt nedadgående trend fra $ 0,55 som ble lagt ut i juli. Imidlertid antyder dannelsen av et dobbeltbunnsmønster et breakout før 2019 slutter. Videre viser det forbedrede tekniske bildet at IOTA er det viktigste for utvinning. Målet på oppsiden før året er $ 1,0, men jeg spår en mer konservativ pris på slutten av året på $ 0,55.

IOTA-diagramIOTA-diagram etter Tradingview, Binance

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me