Litecoin [LTC] Prediksjon for 2025

Litecoin [LTC] Prediksjon for 2025

  • Litecoin vil fortsette med økningen i de resterende månedene av andre halvdel av året.
  • Litecoin forventes å handle nær $ 250 innen 31. desember 2019
  • Litecoin antas å variere mellom $ 1000 og $ 1200 på fem år.

Litecoin-prosjektoversikt

Litecoin har vært blant de største aktørene i kryptovalutaindustrien siden den ble grunnlagt i 2011 som en hardfork Bitcoin. Det offisielle nettstedet til Litecoin sier at det “Er en peer-to-peer-internettvaluta som muliggjør umiddelbare, nesten null-betalinger til alle i verden.” Som mange andre desentraliserte digitale eiendeler i bransjen, er Litecoin åpen kildekode og fungerer som en global betalingsprotokoll uten innblanding fra sentrale myndigheter.

Som en av de tidligste kryptovalutaene i verden, har Litecoin dukket opp som en konkurrent til andre betalingsnettverk. Den støttes av et erfaren og aktivt utviklingsteam og har solid økonomi. Imidlertid har nye teknologier og nye kryptovalutaer gjennom årene sett konkurransen bli tøffere.

Å være en gaffel med Bitcoin, lider Litecoin fortsatt av noen av de iboende problemene knyttet til Bitcoin. På baksiden er LTC-rivaler i stand til å utnytte den nyeste teknologien. Det er mer lovende nye blokkjeder over hele bransjen som er svært skalerbare, og har muligheten til å behandle tusenvis av transaksjoner per sekund, samtidig som transaksjonsgebyrene holdes på et minimum. Noen konkurrenter har et levende samfunn og selgerstøttenettverk og har blitt en trussel mot Litecoin.

Stiger over Bitcoins innflytelse

Selv om Litecoin har etablert seg som en solid kryptokurrency gjennom årene, har mangelen på en klar veikart og samfunnet holdt seg i mørket av den pågående utviklingen, skyen sin nær og langsiktige fremtid. Mange kryptovalutaentusiaster mener at Litecoin fremdeles opererer i Bitcoins skygge. Ulike brukere sier at Litecoin for tiden ikke utvikler seg alene og venter på at Bitcoin skal gi ut kode for utviklerne å implementere på Litecoin. Dette er selvfølgelig i tillegg til Litepay-sagaen som i stor grad påvirket Litecoin i fjor.

Litecoin taper også når det gjelder markedsføring og sies ikke å ha et bestemt team som jobber med markedsføring. Å bygge et levende samfunn rundt om i verden vil bidra til å øke bevisstheten rundt om i verden, noe som vil kulminere i større og bredere adopsjon av LTC.

Litecoin-fremtiden kan veldig godt knyttes til utviklingen av et par områder; Lightning Network (LN) og Atomic Swaps. Imidlertid er oppdatert informasjon om disse to områdene fortsatt et problem som må håndteres. Litecoin-grunnlegger, Charlie Lee sa i første kvartal at nettverket jobber med å introdusere personvern- og soppfunksjoner. De to funksjonene vil være attraktive for brukeren, men personvernet kan skade Litecoin ettersom selgere kan begynne å fjerne mynten for å overholde AML-retningslinjene..

Litecoin gruvedrift og halvering

Litecoin som Bitcoin er en utvinnbar kryptovaluta. For øyeblikket tildeles gruvearbeidere 25 LTC per blokk. Imidlertid halveres dette beløpet hvert fjerde år (840 000 blokker). Litecoin er en Scrypt-mynt og hovedsakelig gruvedrift ved bruk av utstyr utviklet av applikasjonsspesifikke gruvearbeidere (ASIC) som Bitmain. Litecoin fungerer på en konsensusalgoritme referert til som bevis på arbeid akkurat som Bitcoin. Et av de vanligste ASIC-utstyrene for gruvedrift av LTC er Bitmain’s Antminer L3 +, selv om det er en konkurrent som snart lanserer A4 + LTCMaster av Innosilicon.

Litecoin gruvearbeidere har muligheten til å gjøre det alene eller bli med i et gruvebasseng. Gruvedrift solo gjør det vanskelig å finne en blokk, men lar gruvearbeideren beholde all 25 LTC-belønningen inkludert avgifter. Imidlertid vil mye hashkraft kreve at enhver gruvearbeider går alene. Bassengdrift gjør det mulig for en gruppe gruvearbeidere å bidra til hashkraften og gjør inntektene deres mye mer stabile, men i små mengder.


Som nevnt hvert fjerde år gjennomgår Litecoin en halveringshendelse hvor gruvebelønningene halveres. Litecoin-gruvedrift halveres etter hver 840 000, noe som betyr at gruvearbeidere som blokkerer belønningen etter halveringen i 2019, vil bli kuttet med halvparten til $ 12,5. Arrangementet er planlagt å finne sted på eller rundt 6. august 2019. Dette vil være den andre halveringsbegivenheten for Litecoin etter den 26. august 2015.

Effekten av hendelsen forventes å dvele mest med lønnsomheten i kryptoens gruvedrift. Følgelig, hvis historien er noe å gå etter, forventes et prisoppgjør. I 2015 doblet Litecoin verdien etter å ha begynt fra $ 1,5 til $ 3. Det forventes en lignende økning etter årets halveringsøvelse.

Litecoin masseadopsjon

Masseadopsjon av kryptovaluta sies å være drivkraften for verdien av digitale eiendeler. Bjørnetrenden i fjor hadde en negativ innvirkning på adopsjonen. Eksperter spår imidlertid at utvinning fra nedturen definitivt vil utløse vanlig adopsjon. Charlie Lee sa en gang at det er under et bearish marked at prosjekter fokuserer mer på utvikling:

“… Jeg tror du i fremtiden vil bruke kryptokurver i ditt daglige liv, og du vil kanskje ikke engang innse det,”

Lee fortalte Wharton School ved University of Pennsylvania.

Litecoin kan brukes til å betale for varer og tjenester på forskjellige online handelsplattformer samt fysiske steder rundt om i verden. Videre kan LTC for øyeblikket enkelt kjøpes på børser og byttes med andre mynter og fiat-valutaer. Det er virksomheter i hotell- og reisebransjen som for tiden godtar LTC som betalingsmåte.

Prediksjon for Litecoin 2019 & 2020

Litecoin svever for tiden rundt $ 115, selv om den digitale eiendelen berørte høyder rundt $ 122 i mai. Retracement fra høydepunktene er sterkt koblet til det bearish trykket som påvirker de store myntene som bitcoin, som testet støtten til $ 7500 etter avvisning fra høyder over $ 9000..

Kryptovalutaene på $ 6,5 milliarder rangeres for tiden på femte plass på markedet i henhold til dataene på CoinMarketCap. Den har et døgnåpent handelsvolum på $ 3,6 milliarder dollar det siste døgnet, en maksimal forsyning på 84.000.000 LTC, men bare 62.097.626 LTC-mynter er for tiden i omløp.

Trenden de siste to månedene har vist seg for investoren at utvinning fra de ekstreme nedgangene som ble sett i 2018, ikke er en luftspeiling, men en mulighet. Siden begynnelsen av 2019 har Litecoin mer enn firedoblet verdien, og denne økningen ser ut til å være langt fra over, spesielt med halveringshendelsen rett rundt hjørnet.

Coingape spår at Litecoin vil fortsette med økningen i de resterende månedene av andre halvdel av året å handle nær $ 250 innen 31. desember 2019. Dette er fordi Litecoin allerede har fått fart på oppsiden og at etterspørselen etter mynten vil øke for å legge ut halveringshendelsen i august..

Faktisk er $ 250-spådommen for Litecoin ganske konservativ, og fremdriften vil øke mot begynnelsen av 2020. Målet for Litecoin i første kvartal 2020 er å handle rundt $ 300. Innen 31. desember 2020 vil Litecoin skifte hender nær all-time høyder hvis ikke rundt $ 500. Etter hvert som den generelle adopsjonen av kryptovaluta øker, vil Litecoin også få fart når etterspørselen etter børser øker. Som den femte kryptovalutaen er Litecoin fortsatt korrelert med Bitcoin-verdien, og kan øke enda høyere etter Bitcoin-halveringshendelsen der Bitcoin er spådd å slå høyder over $ 30.000..

Litecoin Price Prediction 2025 and Beyond

Fem år fra nå håper vi at Litecoin vil ha kommet ut av Bitcoins skygge. En situasjon som gjør at nettverket kan kjempe for sin egen vei inn i fremtiden når det gjelder utvikling, oppgraderinger og symbolsk verdi. Som “den nye globale betalingsstandarden for forbrukere og bedrifter over hele verden” forventes LTC å få grep over hele linja. Det er allerede et pluss for Litecoin, da det har raskere bekreftelsestider og lavere transaksjonsbehandlingsgebyrer.

Litecoin antas å variere mellom $ 1000 og $ 1200 på fem år. Med økende adopsjon og kryptoer blitt bedre alternativer for betaling og investering, kan verdien av LTC treffe høyere høyder mellom $ 1500 og $ 2000 i fem år. Ser vi på det 10-årige større bildet, vil Litecoin sannsynligvis variere mellom $ 5000 og $ 8000.

Litecoin-prisforutsigelse [Oppdater]

Litecoins pris i 2020 er delt inn i en bullish og en annen bearish kvartal.

Prisen brøt under 0,0054 BTC-støtte rundt årlig åpen, noe som førte til ytterligere bearish fortsettelse i andre kvartal. W.r.t. Bitcoin, prisen er i konsolidering over 0,0043 BTC. Imidlertid handler den fortsatt under 50 og 200 Daily EMA (eksponentielt glidende gjennomsnitt) som er bearish.

LTC / BTC daglig diagram på Bitfinex (TradingView)LTC / BTC daglig diagram på Bitfinex (TradingView)

Volumindikatorene CMF (Chaikin Money Flow) og KVO (Klinger Oscillator) har en liten bearish tilbøyelighet. Dette er likevel et år etter halvering, noe som også har sett seg opp. På USD-skalaen handles prisen over 2018 og COVID-19 lavt og gir et bullish perspektiv. 

Prediksjon for Litecoin for 2020 [Oppdatert]

Foreløpig ser det ut til at prisen trender inne i en symmetrisk trekant med tre mulige resultater på USD-skalaen. 

For det første, rødt – er de bearish mulighetene hvis prisen går under trekanten. For tiden representerer det nivåer på rundt $ 40. 

For det andre, blå – dette har større sannsynlighet for at det skjer med den nåværende usikkerheten i markedene. Fortsatt konsolidering til slutten av året vil holde prisen rundt $ 55 innen utgangen av året. 

For det tredje, Grådighet – En bullish breakout over motstanden fra trendlinjen vil være enormt bullish for LTC med innledende mål rundt $ 140 og $ 180. 

Ukentlig LTC / USD-diagram på Bitstamp (TradingView)Ukentlig LTC / USD-diagram på Bitstamp (TradingView)

Prediksjon for Litecoin for 2021

Oppløsningen fra den symmetriske trekanten vil sette tonen for første halvdel av 2021. Hvis konsolideringen i støtten og motstanden fortsetter, kan vi se forventet lav fortsatt lav volatilitet. Likevel vil et utbrudd på hver side se massiv volatilitet i løpet av første kvartal 2021. 

Prediksjon for Litecoin for 2022

Den langsiktige bærekraften til altcoins er sterkt avhengig av den relative bevegelsen med Bitcoin [BTC]. Et oscillerende mønster viser tegn på økende nettverkseffektegenskaper. (De fleste kryptovalutaene i rommet er degenererte valutaer som kontinuerlig registrerer nye nedturer til de når et punkt uten likviditet.)

Litecoin [BTC] er en av få kryptovalutaer med en sunn oscillerende karakteristikk. Før 2021, hvis prisen er i stand til å bryte over 0,0075-0,0067 BTC-nivå, kan vi forutse mål rundt 0,02 BTC (160% styrkelse w.r.t. BTC). 

LTC / BTC månedlig diagram på Bitfinex (TradingView)LTC / BTC månedlig diagram på Bitfinex (TradingView)

Prediksjon for Litecoin for 2025 

Litecoin [LTC] er et betalingsbasert verktøy-token som ble utviklet som en klon eller sølv til Bitcoins gull. Det fungerer også på PoW (Proof of Work) og er relativt raskere og billigere enn Bitcoin. Litecoin Foundation har for øyeblikket utnevnt David Burkett for å legge til personvernfunksjoner i valutaen via MimbleWimble Implementation. 

Er Litecoin [LTC] en god investering?

Litecoin Foundation har gjort en progressiv jobb med Litecoin betalingsadopsjon over hele USA. Samarbeid med idrettslag og NASCAR-lag, stiftelsen ønsker å utnytte tusenårsbefolkningen i USA. Bcash [BCH] står som en av de sterkeste konkurrentene til Litecoin [LTC]. Den sammenlignende realiserte markedsverdien antyder at også nærhet i kjeden.

Litecoin og Bitcoin kontant markedsverdi (Kilde: Coinmetrics)Litecoin og Bitcoin kontant markedsverdi (Kilde: Coinmetrics)

Videre ser grunnleggerne frem til implementeringen av personvern i protokollen. I følge Charlie Lee, skaperen av Litecoin, inkluderer grunnleggende penger penger personvern og bæreregenskaper. Denne eiendommen kan skille seg ut blant andre ledende betalingsvalutaer som styrker fundamentet for kryptovalutaen. 

Imidlertid, med utviklingen av andre lag betalingsløsninger på Bitcoin sammen med økningen av blockchain-løsninger fra sentralbanker, stablecoins og CBDC, reduseres markedet for betalingstokener. 

Eksperternes mening om Litecoin-prisforutsigelse

De fleste eksperter og analytikere tror at Litecoin vil korrigere høyere mot slutten av 2019. Drivkraften vil øke i 2020. Noen av de autoritative nettstedene har også gitt ut sine Litecoin-spådommer, noen vil bli omtalt i denne delen..

For eksempel mener CoinSwitch.co, en ledende samleoperatør for kryptovalutautveksling at ”Ettersom valutaen blir stadig mer populær, kan aksepteringsgraden også øke. Det er allerede høyt sammenlignet med de andre nykommerne. Prisen kommer til å sveve ganske høyt i 2022 og 2023, hvor den kan nå 900 dollar-merket. ”

I følge Kelly vil sjefen for BK Capital Management (LLC) Litecoin handle rundt $ 500 innen utgangen av 2019. Han legger til at denne spådommen fortsatt er konservativ, og Litecoin kan øke til $ 600 i samme periode.

Steemit.com, et kjent nettsted for forutsigelse av kryptovaluta, spår at Litecoin vil handle til $ 3.500 innen utgangen av 2019. Nettstedet sier at Litecoin vil få fart i takt med resten av kryptovalutamarkedet.

En annen populær kryptoanalytiker, George Tung, sier at Litecoin er langt fra sitt absolutte tak. Han spår at Litecoin vil stige til en terskel på $ 1500 innen utgangen av neste år.

Litecoin teknisk analyse

Litecoin vil forbli sårbar for nedgang så lenge det kritiske nivået på $ 120 forblir ikke erobret. Nylig brøt stigende bearish press opptrenden som hadde dannet et høyere toppmønster siden begynnelsen av mai. Ser vi på det daglige diagrammet, ser vi at til tross for den lavere korreksjonen, forblir LTC / USD over den seks måneder lange stigende trendlinjen.

LTC / USD daglig diagram

Dessuten dykket ikke nedgangen i juni under den historiske støtten som ble gitt av det 30-dagers eksponentielle glidende gjennomsnittet (EMA). Og så lenge prisen forblir over denne indikatoren, vil den bullish interessen for LTC øke i de kommende øktene.

Ytterligere data fra det daglige diagrammet viser et bullish momentum som sliter med å stige over selgernes overbelastning over dagens verdi på $ 114. Det er viktig at kjøperne øker sine bidrag til katapult Litecoin over $ 120 på kort sikt. Tross alt antyder trendene til RSI at Litecoin fortsatt er i en bullish fase. RSI har dannet et høyere høyt mønster til tross for opp- og nedbevegelser siden begynnelsen av mai. Indikatoren forventes å fortsette med samme trend i løpet av juni måned, og dette vil sannsynligvis øke kjøpernes tillit til det opptrendende markedet. I mellomtiden er den første støtten etablert til $ 100, selv om $ 80, $ 60 og $ 40 vil være nyttig hvis en reversering oppstår.

Ofte stilte spørsmål om Litecoin Price:

Hva er den nåværende prisen på Litecoin (LTC)?

Litecoin er for øyeblikket verdsatt til $ 111 (7. juni 2019).

Vil Litecoin [LTC] slå $ 100?

Hvis prisen går over den langsiktige symmetriske trekanten før utgangen av 2020, er det 100% verdivurdering i Litecoin. Likevel er konsolidering og bearish utbrudd andre muligheter investorer må sikre seg mot.

Hva er den nåværende prisen på Litecoin (LTC)?

Litecoin er for øyeblikket verdsatt til $ 111 (7. juni 2019).

Hvor kan jeg kjøpe Litecoins [LTC] ?

Du kan kjøpe Litecoin [LTC] på kryptovaluta-børser, inkludert Binance, Kraken, Bitstamp, Okex, Huobi, Bittrex, Poloniex og så videre..

Du kan også handle derivater på plattformer som Binance, Kraken, Okex, Huobi og så videre. Litecoin [LTC] er også tilgjengelig på mange crypto-minibanker.

Vil LTC overleve?

Overlevelsen av Litecoin vil bli garantert av kryptovalutaens kjedevekst. Den økende adopsjonen innen betaling, pengeoverføring og minibanker er avgjørende for overlevelsen til LTC.

Imidlertid truer stablecoins og sentralbank (CBDC) -aktiverte blockchain-prosjekter også dets levetid, sammen med Bitcoin og Bitcoin Cash.

Vil LTC nå $ 1000?

En verdivurdering på $ 1000 for Litecoin [LTC] vil kreve en gevinst på tre ganger fra tidligere ATH. Gitt omfanget av de tradisjonelle finansmarkedene, er det ikke umulig. Imidlertid vil kreve allestedsnærværende Litecoin-betalinger i minst en utviklet eller utviklingsland eller et par underutviklede regioner.

Hva vil være Litecoins pris i slutten av juni?

LTC / USD vil variere mellom $ 120 og $ 150 innen utgangen av juni 2019.

Er det lønnsomt å kjøpe og holde Litecoin?

Litecoin har økt i verdi mer enn fire ganger siden begynnelsen av juni. I henhold til spådommene i denne artikkelen vil verdien sannsynligvis øke til $ 250 innen utgangen av 2019 og handle over $ 500 innen utgangen av 2020. Derfor er LTC en god investering for den langsiktige innehaveren. Det er imidlertid viktig å investere bare det du har råd til å tape, og etter å ha gjort din due diligence når det gjelder troverdig forskning.

Vil Litecoin halvere føre til en prisstigning?

Halvering har tidligere vært knyttet til prisoppgang for Litecoin og Bitcoin. Hvis historien er noe å gå forbi, forventer jeg at Litecoin vil øke etter halveringshendelsen.

Kan Litecoin komme ut av Bitcoins skygge?

Som en av de eldste kryptovalutaene har Litecoin modnet seg gjennom årene. Og ja, LTC kan utvikle sin vei når det gjelder utvikling og verdi separat fra Bitcoin. Dette vil starte med å presse unike oppgraderinger, med fokus på markedsføring og utvide et levende samfunn rundt om i verden.

OPPDATERING: 2. juli 2019

1-timers diagrammet for LTC / USD-handel viser hvordan Litecoin gjorde et forsøk på å komme seg over 61,8% Fib retracement tatt mellom den siste svingingen høy på $ 149,20 til en sving lav $ 107,80. Korrigering mot $ 140 mistet damp på $ 137,79 ved å åpne Pandora-boksen. Det bearish presset som tok over herfra forårsaket en massiv reversering i pris med 100 Simple Moving Average (SMA) til $ 123,16 klarte ikke å tilby støtte. Litecoin falt ytterligere under $ 115 og dannet en lav på $ 112,48.

Tekniske nivåer er sterkt baisse, med relativ styrkeindeks (RSI) på 37,61 og fortsatt i en nedadgående trend etter å ikke ha holdt seg over gjennomsnittsnivået. Moving Average Convergence Divergence (MACD) 1-h-diagrammet sender også baissignaler med den positive divergensen som glir mot det negative.

OPPDATERING: 5. juli 2019

Litecoin handler over det viktigste støtteområdet etter korreksjonen som begynte i forrige uke fra konsolideringen mellom $ 130 og $ 140 motstandssone. Litecoin steg opp til nye høyder i juni og berørte $ 150 til oppsiden i henhold til prisdataene fra Coinbase, men redusert kjøpekraft og økende salgstrykk førte til en gevinstbeskjæring..

For å komme ut av bjørneserien, må Litecoin finne støtte mellom $ 130 og $ 140; et trekk som gjør at oksene kan fokusere på $ 150-nivå de neste ukene. Teknisk har potensialet til å komme seg spesielt med den glidende konvergensdivergensen (MACD) som går over til den positive siden.

Litecoin Market Update: Kortsiktig Target Now SET på $ 60 nivå

Litecoins nedadgående trend fra forrige uke er ikke unik, siden nedgangene har vært bredbaserte. Konsolideringen ovenfor arkivert for å bære positive frukter. I stedet gjorde den sjette største kryptovalutaen en sving for det verste ved å dykke mot $ 50. Blitsfallet traff et lavt nivå rundt $ 50,27 (på Coinbase) før utvinning ble grunt.

Etter å ha dannet et lavt marginalt over $ 50, presset Litecoin-okser for utvinning. Imidlertid fortsetter oppsiden å være begrenset til $ 56,00. Tvert imot er momentum litt bullish på pressetiden, mens LTC har korrigert over trendlinjemotstanden. I tillegg til det er prisen over 50 MA på en-timers diagrammet og 21 EMA. Den eneste hindringen er å fjerne $ 56 (rekkevidde) og åpne veien for korreksjon på vei til $ 60. På baksiden er $ 52,00 den nye kortsiktige støtten, mens $ 50 vil være nyttig i tilfelle avvisende fremgang.

LTC / USD prisdiagramLTC / USD prisdiagram etter Tradingview

Litecoin Price Prediction Update: 13. november 2019

Bør investorene glemme $ 100 i 2019?

Det er mindre enn to måneder før vi innvarsler det nye året, 2020. Den nåværende statusen til kryptomarkedet er imidlertid ikke veldig imponerende. Spesielt Litecoin presterer ikke like godt som investorer trodde det ville gjort i november. Imidlertid berømmer vi oksene for å gjøre en grunne korreksjon fra nivåer marginalt over $ 48 til høyder over $ 60.

I mellomtiden handler Litecoin til $ 61,09 midt i en pågående retrett etter en avvisning på $ 65. Dette er andre gang Litecoin trekker seg tilbake fra samme nivå i november. Den stigende trendlinjen har ikke klart å holde prisen hvis umiddelbare oppside er avkortet av 50 MA på 4-timers diagrammet. 100 MA er i kø for å tilby støtte litt over $ 60.

Teknisk sett vil Litecoin sannsynligvis fortsette å bryte ned mot $ 60. En pause i $ 50-serien er også på vei basert på den nedover skrånende RSI. En reversering er mulig med RSI-avkastningen mot 70 kombinert med økt bullish handelsvolum.

LitecoinLTC / USD-diagram Kilde etter Tradingview, Kraken

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector